Donbazil scrie:Sal'tare!
LA MULTI ANI!
Sa-ti dea Bunul-Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
https://www.youtube.com/watch?v=xmpUUe_7E4ESi un citat dintr-un zodiac"special"....
1. "Nativii zilei de 4 februarie prefera in general o abordare indirecta a lucrurilor. Datorita neconventionalismului lor, ei fac uneori o impresie mai putin obisnuita asupra celorlalti.
2. Cei nascuti in aceasta zi lucreaza bine in cooperare cu ceilalti, afiseaza calitati umane profunde si in general sunt admirati pentru sinceritatea lor.
3. Desi rareori se vor afla in postura de conducatori, ei sunt foarte fericiti sa fie in mijlocul actiunii si se comporta destul de bine in conditii de stres.Nativi zilei de 4 februarie se plictisesc foarte usor.
4. Daca petrec mult timp singuri, de obicei incearca sa se mentina ocupati avand multe hobby-uri, proiecte sau activitati in desfasurare.
5. Persoanele nascute pe 4 februarie sunt extrem de active, folosindu-si energia pentru a-si duce la bun sfarsit multiplele sarcini. Dozarea constructiva a puterilor ii poate ajuta sa reusesca"...
Multumesc nea Vasile pentru urare si dedicație.
Sanatate si împliniri să-ți dea Domnul.
Despre zodiac, parerea mea este ca uneori le mai nimeresc aia care da cu ... ghiocul.
In cazul de față, iata ce si cum,
1. Nu, nu-i asa. Prefer o abordare directa si o rezolvare cat mai simpla si rapida a lucrurilor. Impresia celorlalti, depinde de cum privesc ei lucrurile.
2. Din trecutul meu ... as putea afirma un da.
3. Da, niciodata nu mi-am dorit sa fiu conducator desi functia asta, uneori mi-a fost impusa.
De ex. in armata, aveam functia de sergent iar gradul de fruntas am reusit sa-l mentin tot stagiul. Iar ca sergent angajat, am fost admis al doilea pe lista dar n-am avansat in grad deoarece la examene, desi stiam raspunsurile intrebarilor, scriam atitea raspunsuri bune cît sa primesc note de 7 - 8. Totusi am primit functia de inlocțiitor al sefului de autospeciala receptie ... pentru ca la lucru, nu am mai fentat.
Nu, nu ma plictisesc usor.
4. Da, asa este. Daca sint singur, al doilea lucru in desfasurare este sa ascult muzica.
5. Da, pot spune ca nu daca de regula asa decurg lucrurile ?.
Daca zodiacul ar fi prezis ca o sa cîștig la loto potul mare, mi-ar fi cîștigat toata increderea. Dar cum nu s-a întîmplat încă ... uneori ma intreb, ce-o fi la mijloc de este atit de relativă ghicirea ? ... ca si aia cu loto, cu toată tehnologia lor, nu au fost capabili sa ghiceasca niciodată numerele care le jucam eu !.
Așa că, mergem înainte ...