proapis13 scrie:La controlul de duminica am gasit unul in fata si sus; nu e bine ca ala nu mai pleaca in spate dupa mincare daca a inceput puietul
O sa-l mut la 180 de grade deoarece am fundurile detasabile si o sa-i dau o turta proteica in februarie desupra si la mijlocul cuibului
In timp pina infloresc pomii se muta cu puiet cu tot dupa miere in partea frontala
Mai e si varianta de a intoarce ramelela 180 de grade; una da si una ba
salve
Badea Alin scrie:proapis13 scrie:La controlul de duminica am gasit unul in fata si sus; nu e bine ca ala nu mai pleaca in spate dupa mincare daca a inceput puietul
de ce să întorci corpul? lasă-l așa. bat razele solare pe peretele frontal și albinele ies mai repede la zbor.
bostina constantin scrie:Stai asa ca nu-i asa, pai daca ies la buda, la intoarcere nu sparg si ele un ,,bancomat'',
andrei_calinescu scrie:La o astfel de familie, cu un ghem care se intinde pe fiecare interval pe 3/4 din lungimea ramei, va "sti" sa muste din miere, daca miere e.
Clemele acelea sunt foarte bune pentru articularea modulelor si pentru a face roi.
malebee scrie: nu as incerca "crosetarea" ramelor (varianta a doua expusa de tine). Cele bune !
Mihai
vslsilviu scrie:36 Ron, Bucuresti, Libraria Eminescu...
O zi frumoasa!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori