drfredtiit:
Cine e "pastorul cel bun" din poza de avatar? Are un chip extraordinar de expresiv. Pe chipul lui se vede o lume intreaga.
drfredtiit:
Cine e "pastorul cel bun" din poza de avatar? Are un chip extraordinar de expresiv. Pe chipul lui se vede o lume intreaga.
zull:drfredtiti a scris:
O fi badea Cartan nea Pupe?
echo:
Mda... din pacate aveti dreptate...
am mai postat si eu pe niste forumuri de "eco" incercand sa imi exprim parerea in ceea ce priveste natura. Incercand sa arat ca becul "economic" nu este de fapt deloc "eco"(nomic), ca mancarea "bio" e o caca-maca, ca este incurajat consumatorismul si nu traiul, toate astea fiind o mascarada pt a ne lua banu', ca.. ca... ca.... toate cu exemple personale si nu din carti sau reclame
Ne batem in piept ca ne place natura, manacam "naturist" ), dar am asemenea colegi care nu stiu cum arata un tei (nu glumesc!!), care se oripileaza cand vorbesc de purici, furnici, greieri (nu au auzit in viata lor cum canta..), nu au dormit in viata lor la cort, le pute caca de vaca, etc, etc... dar... "ne place natura"
Cand cineva imi explica "cat de urat putzea la o stana", replica mea a fost ca de fapt mirosea frumos a ... bani.
Si nu avea dreptate Cioran?? Chiar daca ciobanului respectiv i-ar turui gura, am avea o gramada de invatat...
Cartea mea preferata - "Moromatii" vol 1 - pur si simplu un manual de romanism
Noi sa fim sanatosi ...ca oricum nu putem schimba prea multe.
drfredtiti:
De poze cu fetite am intrebat odata pe nenea Googule, si mi-a virusat laptopu de era sa ramin fara el. De poze cu mineri, ciobani, gunoieri, nu intreb internetul, prefer sa stau de vorba cu ei. De la oamenii acestia simpli poti iscodi secretul fericirii, in ei poti vedea impacarea omului cu natura si cu Dumnezeu. De aceea am intrebat, ca imi pare un om deosebit.
nicus:
Salutare D le Pupemea,
Multam si eu pentru sfaturile pe care le au cerut altii si din care am avut si eu de invatat.
Din studentie mi a placut sa ma "laud" ca pot sta cu ciobanii la stana sa ma trezesc in concertul mioarelor si latratul canilor, sa beau dimineata un lapte despre care multi nu i stiu decat culoarea, dar sa suport si "vietuitoarele" de la metrou.
De la km 0 al dracei noastre capitale ii invidiez, la modul cel mai sincer, pe cei care stau toata vara la umbra padurii de care sunt fermecat si langa care sper sa maintorc in cativa anisori.
De la mine numai bine
nicu
Bhheaaaaa
Cristian IONITA:pupemea a scris:
....
Bee (ciobanul la albine)
esti "mancat" ... te paste un proces de "copy right"
nicus:
Dar despre replica " Nu toata lumea care tine o bata n mana poate fii cioban" ce ne spune D ul Pupe?
Numai bine,
nicu
Sa nu raspunedeti " Nu orice musca face miere"
balanescuadrian:
d-l Ionita ..aveti 2 lise? ..cumparate sau facute??? datin-ne ceva detalii daca sunt facute!!
scuze dl Pupemea ca ma bag aiurea in pagina dv.!!!
Cristian Ionita:
sunt facute, iar modelul este cum altfel de la Pupemea .... cred ca daca te uiti pe acest topic cateva pagini in urma le gasesti foto detaliat
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori