Te salut Adrian din Sebes Alba si bine ai venit pe la mine ,multa sanatate tie si celor dragi tie.Ma, eu sunt in pijamale[glumesc] si tu te adresezi mie ,,domnule",daca eram in frac si cu papion te adresai cu tovarase?Mie mi-e drag ;nea Costica si derivatii.Am incheiat asprimea sa continuam cu altele,mai netede

Am lucrat ca sofer de cursa lunga[in tara] si m-am cazat in Alba, la iesire, la,, Hanul dintre salcii"de mai multe ori.Dupa ce ma cazam spalat, frezat etc coboram sa iau cina si un pahar de Jidvei de Alba, la restaurant.Am ramas cu o impresie foarte placuta de comportamentul vostru,erau numai tineri si cantau permanent[se lasa seara in cimitirul Belu,au iesit studentii ca sa faca apelu, Malaghes-------] dar nu deranjau pe altii.Adrian, hai la cresterea ciupercilor; sa sti ca aceasta indelenicire nu e mai grea sau mai usoara decat altele , eu am imbratisat-o ca si albinaritul pt ca rezultatele muncii nu trebuiesc sacrificate.In seara asta am sa-ti dau o adresa din Brasov, un magazin care comecializeaza KIT pt pleurotus,Str Tudor Vladimirescu.Sa sti ca sunt placut impresionat ca, consumi ciuperci, pleurotus produce colesterol bun.Atentie !ciupercile de balegar cansumate in exces sunt toxice.Voi reveni,Te saluta cu drag,nea Costica.