Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde stefanmadalin » 23 Apr 2015, 20:18

Hei tinere? Ce fac albinutele?
stefanmadalin

Mesajde FLORINELU » 23 Apr 2015, 20:24

stefanmadalin scrie:Hei tinere? Ce fac albinutele?

poate vrei sa-l intrebi de oite.
FLORINELU

Mesajde stefanmadalin » 23 Apr 2015, 21:10

Nu-mi spune ca nu mai are albine? :shock:
stefanmadalin

Mesajde liviutzbogos » 23 Apr 2015, 21:41

Are si albine. Ai vazut tu om sa se apuce de albine si sa renunte la ele dupaia? :D Doar ca eu sunt profilat pe o zootehnie mixta :lol: Am si oi, o vaca, un cal, pasari mai de toate felurile. Cu iepurii stau mai prost, am avut vre-o 4 iepurite din care am ramas cu una singura si la aia i-or mancat sobolanul puii :(
Albinele stau destul de bine, multam la Dumnezeu. Momentan sunt pe cate 9-10 rame si asta ca am fost plecat o saptamana si am ramas putin in urma dar am rapita la mai putin de un km de casa si recuperam. Saptamana ce vine sper sa pot pune caturile. Ma tot gandesc cum sa fac cu salcamul. Avem ceva salcam prin padure dar trebuie sa ma rog de cineva care are o cabana acolo, sa le las la el, sau sa le duc la mine la stana sa culeaga de la paducel, ca am destul de mult. Vedem ce-o mai fi.
Ale tale cum sunt, ai culesuri bune?
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde stefanmadalin » 23 Apr 2015, 21:55

Nea Florinele, ma speriasi! Nu mai face glume deastea!
Ma bucur sa aud ca sunt bine.

Ale mele erau bine-bine ultima data(acum 2 saptamani). In week ma duc la ele, ma astept la cuiburi blocate cu polen, ceva zbor pe la rapita, desi nu prea am pe langa sat,pregatiri de caturi, rame. Acum incepe nebunia!
stefanmadalin

Mesajde FLORINELU » 24 Apr 2015, 12:45

Madaline,nu am avut intentia sa te sperii,departe de mine acest gand, dar m-am gandit sa-l laud un pic pe prietenul nostru Liviu la capitolul ovine ca poate,poate rupe gatul la un berbecut si uite asa vine mirosul de friptura de miel pana la Timisoara ca anul acesta pastele au fost prea devreme si mieii au fost mici ,dar acuma..............au mai crescut un pic :?: :lol:
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 25 Apr 2015, 09:02

Or mai fi crescand ei dar n-am oi cu cate doi miei, si sa las o mama fara copilul ei ma doare sufletul :D Pe cand porcul e mai badaran, n-are mama, n-are tata, n-are copii, ii rezolv ceafa daca vreti :lol:
Intr-o alta ordine de idei... ramele mi-au venit acum vre-o doua saptamani, deja am incheiat si insarmat cate un pachet de 1/1 si 1/2, aseara mi-au venit si lădzâli (si pe aceasta cale vreau sa acord mii de multumiri prietenului meu de nadejde si celui mai de seama angajat si dispecer al firmei de transporturi rutiere al carui nume nu il dau pentru a nu face publicitate dar va asigur de seriozitatea si punctualitatea lor... cel putin Peugeot-ul, TIR-urile nu stiu :D) si azi le administrez vre-o doua maini de ulei de in si una-doua de bocşea :D Si de saptamana viitoare mutam familiile in casa noua si le speram sa le punem si magaziile.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde mellis » 26 Apr 2015, 23:52

Am înțeles ca astăzi a fost o zi mare, îmi pare rău ca am lipsit, nu am ajuns nici la botez, pustiul a făcut febra si l-am păzit..
Au numărat invitații albinele? I-ai pus la vopsit lazi, dat la rame sau doar au bătut ritmul in toba ;) .
Ma mulțumesc cu câteva poze..
Sănătate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 27 Apr 2015, 16:17

Nea Florin ...tin sa te anunt ca mieii lui Liviu sunt ceea ce trebuie ...fragezi , miros a lapte nu a irba ....si acum imi ploua in gura ........dar sa trecem peste ca ma ia cu ameteala :lol: .
Cu permisiunea GAZDEI am sa complectez albumul foto cu 2 fotografi .....mai am 2, 3 :lol:
Peste 3 saptamani va astept la mine la stors ....veniti ????? Ar fi ceva sa facem cate o claca de genul , nu numai la mancat si povestit .....sa organizam si un stors ! .....eu ma inscriu pentru cine stoarce primul .....contra omeniei merg , vin ( omenie ....o sticla de apa minerala rece in timpul storsului ) berea si restul intra la categoria buna dispozitie dupa ce se spala centrifuga !!!!!
Fişiere ataşate
rsz_img_20150426_172718.jpg
rsz_img_20150426_171358.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 27 Apr 2015, 22:40

mellis scrie:Am înțeles ca astăzi a fost o zi mare, îmi pare rău ca am lipsit, nu am ajuns nici la botez, pustiul a făcut febra si l-am păzit..
Au numărat invitații albinele? I-ai pus la vopsit lazi, dat la rame sau doar au bătut ritmul in toba ;) .
Ma mulțumesc cu câteva poze..
Sănătate..

Imi pare rau. Cum se simte juniorul acum, e mai bine?
A fost o vizita frumoasa, sper ca data viitoare sa te numeri si tu printre goşti :) La munca nu i-am pus, norocul lor ca au venit duminica, azi am vopsit la lazi de mi-au sarit capacele :lol:
Toate cele bune.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 27 Apr 2015, 22:42

duma scrie:Nea Florin ...tin sa te anunt ca mieii lui Liviu sunt ceea ce trebuie ...fragezi , miros a lapte nu a irba ....si acum imi ploua in gura ........dar sa trecem peste ca ma ia cu ameteala :lol: .
Cu permisiunea GAZDEI am sa complectez albumul foto cu 2 fotografi .....mai am 2, 3 :lol:
Peste 3 saptamani va astept la mine la stors ....veniti ????? Ar fi ceva sa facem cate o claca de genul , nu numai la mancat si povestit .....sa organizam si un stors ! .....eu ma inscriu pentru cine stoarce primul .....contra omeniei merg , vin ( omenie ....o sticla de apa minerala rece in timpul storsului ) berea si restul intra la categoria buna dispozitie dupa ce se spala centrifuga !!!!!

Gata cu mieii, acum au crescut mari, au gust a oaie :lol: Dumitre, venim si la stors, imi aduc centrifuga mea? Sau maca ceva borcane :D Venim, numa sa fim sanatosi.
PS Faina masca aia, si acuma ma gandesc la ea...
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 27 Apr 2015, 23:00

Azi am muncit ca un erou :lol: Norocul musafirilor ca au venit in zi de duminica, de veneau azi sa vezi ce bine stateam la umbra si dadeam indicatii. Am vopsit lazile, am mutat albinele in case noi, am pus magaziile si... asteptam. Mai stau acasa vre-o doua zile sa mai adune ceva la rapita si pe sfarsitul saptamanii le duc la stana, de azi a inceput sa infloreasca paducelul.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 28 Apr 2015, 01:53

Bagă o poza cu noile vile .......pai tu nu sti Liviule dar toată treaba a fost premeditata sa venim Duminica ca nu se lucrează :lol: . Sunteti sănătoși fiți fara grija ...ce mi 2 saptamâni cel mult si sunteti prezenți la apel la stors .......stors mierea bine inteles !!!!!! :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde mellis » 28 Apr 2015, 10:01

liviutzbogos scrie:Imi pare rau. Cum se simte juniorul acum, e mai bine? A fost o vizita frumoasa, sper ca data viitoare sa te numeri si tu printre goşti :) La munca nu i-am pus, norocul lor ca au venit duminica, azi am vopsit la lazi de mi-au sarit capacele:lol:Toate cele bune.

Salutari calde,
Juniorul e bine, multumesc, aseara prima noapte fara febra dupa vreo doua de veghe, medicamente, doctori. Am stat pe balcon si am facut rame, eu sunt mai intarziat, nu reusesc inca sa ma organizez iarna, asa pe ultima suta mereu, noaptea pe racoare si liniste...
Data viitoare planifica sambata sa fie mai cu spor, fiecare o pensula in mana - sa vezi ce pastel frumos iese..
Sanatate si multumesc mult de invitatie, data ce vine nu o mai ratez ;)
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde liviutzbogos » 28 Apr 2015, 11:50

Ma bucur ca e bine... spune-i ca-l salut :D
Sincer, nici eu nu reusesc sa-mi pregatesc inventarul iarna. Abea in primavara, cand se dadea startul, eu mi-am luat lazi, rame, ceara, dar am recuperat cat de cat.
Toate cele bune Ovi.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 28 Apr 2015, 13:27

ce va tot plangeti voi astia tineri ca nu va descurcati iarna cu ramele,ceara si alte alea ?pai cin e va pus domnilor sa va insurati,sa va luati neveste tinere si frumoase? si apoi iarna fiind ziua mica ,noaptea mare,nevasta tanara,cum dracu sa mai si lucrezi la rame?.
las ca imbatraniti voi ca mine si atunci veti avea tot timpul din lume.........pentru apicultura ca in rest..........
FLORINELU

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?