stefanmadalin scrie:Hei tinere? Ce fac albinutele?
mellis scrie:Am înțeles ca astăzi a fost o zi mare, îmi pare rău ca am lipsit, nu am ajuns nici la botez, pustiul a făcut febra si l-am păzit..
Au numărat invitații albinele? I-ai pus la vopsit lazi, dat la rame sau doar au bătut ritmul in toba.
Ma mulțumesc cu câteva poze..
Sănătate..
duma scrie:Nea Florin ...tin sa te anunt ca mieii lui Liviu sunt ceea ce trebuie ...fragezi , miros a lapte nu a irba ....si acum imi ploua in gura ........dar sa trecem peste ca ma ia cu ameteala.
Cu permisiunea GAZDEI am sa complectez albumul foto cu 2 fotografi .....mai am 2, 3![]()
Peste 3 saptamani va astept la mine la stors ....veniti ????? Ar fi ceva sa facem cate o claca de genul , nu numai la mancat si povestit .....sa organizam si un stors ! .....eu ma inscriu pentru cine stoarce primul .....contra omeniei merg , vin ( omenie ....o sticla de apa minerala rece in timpul storsului ) berea si restul intra la categoria buna dispozitie dupa ce se spala centrifuga !!!!!
liviutzbogos scrie:Imi pare rau. Cum se simte juniorul acum, e mai bine? A fost o vizita frumoasa, sper ca data viitoare sa te numeri si tu printre goştiLa munca nu i-am pus, norocul lor ca au venit duminica, azi am vopsit la lazi de mi-au sarit capacele:lol:Toate cele bune.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori