joohny scrie:Va salut.La completarea acestui stup adaugati rame deja construite sau rame cu FA?Daca sinre-ti amabil sa explicati si de ce atunci este si mai bine .Multumesc anticipat.Sanatate.
CristiTm scrie:Nea Florine nu era de folos sa intorci mai bine ramele la 180 grade in stup sa depuna matca pe toata rama sa egalizeze puietul pe rama si sa ramana mai strans o vreme decat 12 rameam vazut multa mire capacita pe partea din spate a ramei.
un OM scrie:Pentru zona mea, puiet ata de mult este un vis. Daca am ceva de reprosat este faptul ca a-ti scos din stup ramele de puiet. Este calea cea mai usoara pentru pierderea sau accidentarea matcii (in filmuletul cu nr 002).
Sanatate.
FLORINELU scrie:https://www.youtube.com/watch?v=uY81KZ6pGoY&feature=youtu.be
cam asa muncesc albinele mele in 20 martie 2014.
FLORINELU scrie:joohny scrie:Va salut.La completarea acestui stup adaugati rame deja construite sau rame cu FA?Daca sinre-ti amabil sa explicati si de ce atunci este si mai bine .Multumesc anticipat.Sanatate.
da o sa adaug rame cu FA dar nu acuma ci putin mai tarziu. motIvul: vreau ca matca sa depuna cat mai mult oua in acele rame cu celule noi,deoarece cu cat rama este mai noua si au eclozionat mai putine generatii de puiet din ea,cu atat acele albine vor fi mai mari ,mai sanatoase si mai puternice.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori