cristian bh scrie:Io as incerca si sezonul asta sa fac alea 30 de kile pe fam.
Nu de alta ,da bidoane ,deja mi-am procurat.
Ai rezolvat ce-i mai important. Restul sunt detalii.
cristian bh scrie:Io as incerca si sezonul asta sa fac alea 30 de kile pe fam.
Nu de alta ,da bidoane ,deja mi-am procurat.
geangu scrie: PS. In mediul on line nu te obliga nimeni sa intrii, este la fel ca si cu filmatul, dar in momentul in care ai intrat iti asumi o conditie virtuala care de multe ori nu are legatura cu persoana reala.
nicus scrie:Domnu Ignatov, ne invatati si pe noi cum sa traim din albine doar tinandu le in padure?
Se pare ca odata cu vizita "spre campie" au inceput sa va placa neonicotinoidele. VA inteleg fiindca matcile par sa nu fie afectate, deocamdata.
De substanta minune care ne resusciteaza albinele ne puteti spune ceva? Ne va fi oferita gratis catre de agricultori ?
Cine se aseamana se aduna.
Inca astept raspuns la cele doua intrebari, daca exista bineinteles. Daca nu ramane cum am inteles cu totii : reclama e sufletul comertului. Pentru cancer se vinde ceva?
nicus scrie:
Voi care propovaduiti apicultura azi o sa aveti vreodata curajul sa va comparati cu MARELE APICULTOR GICA de ieri?
nicus scrie: ... fiindca ma doare cand vad ca apicultura se duce naibii din cauza unora care...
nicus scrie:In lipsa unui raspuns o sa merg si la o batrana sa vad daca apicultura, pe care o sustineti la domnul minister, o sa mai ramana in picioare peste cativa ani.
Aia in care
- sa nu mai mergem la rapita si la floarea soarelui si sa tinem stupii in padure (care? nu ati sesizat ca dispare?)
- sa cumparam produsul miraculos ce scapa albina de durerile de cap. ( nurofenul apicol )
Parca citostaticele se dau gratuit, nu ar trebui ca si - nurofenul apicol - sa fie la fel?
nicus scrie:Domnule Andrei e drept, te am atacat cu doua intrebari:
- de ce trimiteti apicultorii cu albine cu tot in padure, incurajand agricultura sinucigasa ?
- ce stiti despre nurofenul apicol comercializat de unul din marii reprezentati ai apiculturii zilelor noastre ?
Daca raspundeti bine, daca nu .. timpul cu siguranta ni le va oferi.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori