Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde Florin Dobre » 22 Mar 2016, 22:48

cristian bh scrie:Io as incerca si sezonul asta sa fac alea 30 de kile pe fam. :)
Nu de alta ,da bidoane ,deja mi-am procurat. :lol:

Ai rezolvat ce-i mai important. Restul sunt detalii. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde lucky5strike » 22 Mar 2016, 22:51

Restul vine... de la sine... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ignatov andrei » 23 Mar 2016, 14:42

geangu scrie: PS. In mediul on line nu te obliga nimeni sa intrii, este la fel ca si cu filmatul, dar in momentul in care ai intrat iti asumi o conditie virtuala care de multe ori nu are legatura cu persoana reala.

Pe chestia asta, sunt multe de discutat...
ignatov andrei

Mesajde nicus » 10 Apr 2016, 14:02

Domnu Ignatov, ne invatati si pe noi cum sa traim din albine doar tinandu le in padure?
Se pare ca odata cu vizita "spre campie" au inceput sa va placa neonicotinoidele. VA inteleg fiindca matcile par sa nu fie afectate, deocamdata.
De substanta minune care ne resusciteaza albinele ne puteti spune ceva? Ne va fi oferita gratis catre de agricultori ?

Cine se aseamana se aduna.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 14:31

nicus scrie:Domnu Ignatov, ne invatati si pe noi cum sa traim din albine doar tinandu le in padure?
Se pare ca odata cu vizita "spre campie" au inceput sa va placa neonicotinoidele. VA inteleg fiindca matcile par sa nu fie afectate, deocamdata.
De substanta minune care ne resusciteaza albinele ne puteti spune ceva? Ne va fi oferita gratis catre de agricultori ?

Cine se aseamana se aduna.

Rau intentionat, nesimtit si frustrat, ca intotdeauna...
Bucura-te ca nu esti singurul...

Cine se aseamana, se aduna...
ignatov andrei

Mesajde nicus » 10 Apr 2016, 14:39

Rau intentionat fiindca ma doare cand vad ca apicultura se duce naibii din cauza unora care in loc sa militeze pentru protectia ei vand substante miracol?

Nesimtit fiindca simt ca albina e chinuita si "apicultorii-propovaduitori" ne vand .. si ei ce pot in conditiile date?
(Auzi: Ce daca avem neo-sa fugim din calea lor.. in padure.)

Frustrat fiindca vad intalniri cu ministerul si achizitorii cu final de felicitari si aplauze?

Voi care propovaduiti apicultura azi o sa aveti vreodata curajul sa va comparati cu MARELE APICULTOR GICA de ieri?
Sper intr adevar sa nu raman singurul care gandeste asa.

Inca astept raspuns la cele doua intrebari, daca exista bineinteles. Daca nu ramane cum am inteles cu totii : reclama e sufletul comertului. Pentru cancer se vinde ceva?
nicus

Mesajde CATALIN » 10 Apr 2016, 15:09

Inca astept raspuns la cele doua intrebari, daca exista bineinteles. Daca nu ramane cum am inteles cu totii : reclama e sufletul comertului. Pentru cancer se vinde ceva?

da de ce tre sa mai raspunda?? la cat a bestelit mai sus ar trebui sa ia vreo banare....sau nu aqcum??...va place sa va jucati si cand ramaneti blocati banati....sti proverbul ala cu drumul lung si parca cainele mai era prin el....sunt destui d-astia care pozeaza doar ca sa se vada freza si in rest sunt goi pusca....
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 15:22

nicus scrie:
Voi care propovaduiti apicultura azi o sa aveti vreodata curajul sa va comparati cu MARELE APICULTOR GICA de ieri?

Of. draga nicus.... Ai grija, tata, sa nu care cumva sa patesti ceva pe la fiere (sau ranza)... Du-te si te cauta pe la vreo batrana ce se pricepe la descantece...
ignatov andrei

Mesajde CATALIN » 10 Apr 2016, 15:29

Cred ca pentru asta traiesti nea Andrei...sa te compari cu unu cu altul.....
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde nicus » 10 Apr 2016, 18:11

In lipsa unui raspuns o sa merg si la o batrana sa vad daca apicultura, pe care o sustineti la domnul minister, o sa mai ramana in picioare peste cativa ani.
Aia in care
- sa nu mai mergem la rapita si la floarea soarelui si sa tinem stupii in padure (care? nu ati sesizat ca dispare?)
- sa cumparam produsul miraculos ce scapa albina de durerile de cap. ( nurofenul apicol )
Parca citostaticele se dau gratuit, nu ar trebui ca si - nurofenul apicol - sa fie la fel?
nicus

Mesajde pustu » 10 Apr 2016, 21:25

nicus scrie: ... fiindca ma doare cand vad ca apicultura se duce naibii din cauza unora care...

N-ai zis unde te doare . Zic eu : in c*r . Tu esti de ala de asteapta sa fie servit . Arata si tu un stup , o tehnologie , o ceva sa mai invete si altii si nu ridica pretentii sa-ti explic eu ce fac cu viata mea . Sau si tu ai impresia ca cineva iti datoreaza ceva . Eu in locul tau m-as bana vreo 2 luni pentru atac la persoana . Nu persoana mea , ca am promis ca n-o sa ma supar niciodata pe nici un stupar si zic baietii ca ai avea stupi .
ps : ai zis ceva de cheta , te faci ca ai uitat ?
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde nicus » 10 Apr 2016, 22:41

Domnule Andrei e drept, te am atacat cu doua intrebari:
- de ce trimiteti apicultorii cu albine cu tot in padure, incurajand agricultura sinucigasa ?
- ce stiti despre nurofenul apicol comercializat de unul din marii reprezentati ai apiculturii zilelor noastre ?

Daca raspundeti bine, daca nu .. timpul cu siguranta ni le va oferi.
nicus

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 22:44

nicus scrie:In lipsa unui raspuns o sa merg si la o batrana sa vad daca apicultura, pe care o sustineti la domnul minister, o sa mai ramana in picioare peste cativa ani.
Aia in care
- sa nu mai mergem la rapita si la floarea soarelui si sa tinem stupii in padure (care? nu ati sesizat ca dispare?)
- sa cumparam produsul miraculos ce scapa albina de durerile de cap. ( nurofenul apicol )
Parca citostaticele se dau gratuit, nu ar trebui ca si - nurofenul apicol - sa fie la fel?

Nicus, tu esti un baiat... foaaarte destept...

Ai un talent deosebit de a scoate din context si de ati crea o lume, in care tu esti cel mai vajnic luptator si aparator al unei (unor) cauze... :lol:
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 22:45

nicus scrie:Domnule Andrei e drept, te am atacat cu doua intrebari:
- de ce trimiteti apicultorii cu albine cu tot in padure, incurajand agricultura sinucigasa ?
- ce stiti despre nurofenul apicol comercializat de unul din marii reprezentati ai apiculturii zilelor noastre ?

Daca raspundeti bine, daca nu .. timpul cu siguranta ni le va oferi.

Nicus, tu sigur ai mai multe probleme, nu doar una...
ignatov andrei

Mesajde petru71 » 10 Apr 2016, 22:50

Nicus, la muzica esti beton armat.
Da' cu Ignatovu' ai dat-o de gard.
Ce dracu' te-o apucat ?
Mai scriu cativa despre albine pe-aici...atat de putini ca-mi vine sa plang cand ma duc cu gandul in 2012-2013.
Nu mai zic de forumul vechi...
petru71

Mesajde csaa » 10 Apr 2016, 22:50

Si cam care ar fi izvorul disputei?
Si care ar fi raspunsuri pe care evitati sa le dati?
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?