Bezna Zorilor scrie: important e ca tu ma citesti pe mine si nu io pe tine. - ori n'ai altceva mai bun de facut, ori eu sunt importanta.
Sunt importanta!![]()
.
Bezna Zorilor scrie:Stai linistit, ca citesc. Astept numa' sa am ,
petru71 scrie:[...]ma gandeam sa-ti pun cateva link-uri pe topicul cu filme, da' te-ai slobozit in scaldatoare...(recent).
Hai sa vedem ce-ti mai debiteaza sinapsele (poate te punde dracu' si pomenesti de misoginism).
mircea scrie: [...] Pitaru` potriveste apa la scaldatoare desi nu-i sta in fire, [...]
petru71 scrie:consider ca trebuie sa-mi cer scuze pentru modul in care m-am exprimat.
Nu doar Beznei matinale, ci si celorlalti membrii Stuparitul.
.....
Nu-mi sta in fire.
Shrek scrie:Ce mah , Luci strachină, vrei sa-ti bagi si tu cv-ul pentru rolu' de Cătălin? Asteapta! Nu vezi ca este coada ca la pasapoarte?
State scrie:Shrek-ule zi-ne și nouă ce fumezi frate!
Bezna Zorilor scrie: Sunt o persoana aroganta, foarte plina de ea, care se bucura de "succes"...cum se zice... din cuvinte, tinuta si privire, fara sa munceasca foarte mult pentru asta.
Bezna Zorilor scrie:Imi place de ,
Restu' numa' se prefac si sunt doar invidiosi.
lucky5strike scrie:Varatraz!
lucky5strike scrie:Sariti mah, careva cu un prosopel in ring... ca P71 cere sa fie numarat.
Acuma la ce runda ne mai uitam?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori