Florin Dobre scrie:Paul, repet ce-a zis soata...Paul are clima cu influente scandinavo-baltice.
Florin Dobre scrie:Anul trecut am folosit Raraul cu 26-26 proteina-grasimi. Anul asta mi-a vandut Irina pontul si am gasit Raraul cu 34-1 proteina-grasimi.
Dicu Ion scrie:Florin simpatia a fost reciproca .Cu siguranata vor urma si alte intinliri si poate pe o vreme mai blinda.Cred ca-ti dai seama cit importante sint aceste intinliri,unde se poate invata destul de multe.I-ti urez mult succes in toate activitatile tale ,iar doamnei sarut mina.
Florin Dobre scrie: Fata de anul trecut am dublat cantitatile de inlocuitori proteici si am scazut din zahar.
12 kg zahar
4 kg miere fs
4 kg drojdie de bere
2,25 kg lapte praf
1 litru protofil
46 g apicomplex
Portii de 300 g, 10 % proteina. O prajiturica de incurajare.
CORNEL V. scrie:Eu am gasit lapte praf degresat,grasime 1,75% la 9.5 lei...nu este deloc scump
Florin Dobre scrie:Pentru cine se ia dupa mine...grija mare la amestec fiindca mie anul asta mi-au iesit foarte tari turtele.
Probabil drojdia in plus absoarbe lichidele. In plus nici zaharul nu mi-a mai iesit foarte bine macinat ca anul trecut.
E chin mare cu aplatizarea turtelor in punga.![]()
Acum le pun dar la anul schimb metoda. N-o sa le mai dau turta...protofil si apicomplex la vremea siropului si la revedere.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori