irina scrie:BRUMITA scrie:Va pregatiti cu Martisoare ?
Se pregătește pentru......a primi mărțișoare!
Ca sa fiu si un pic....dulcefrumoasa cutia!
Augustin78 scrie:Salut.
Avantaje putine
Dezavantaje"amenzi" mult prea multe .
.dar oare cu ce te ajuta inregistrarea stupinei intr-o asociatie?In caz de ceva te ajuta cu ceva asociatia"in afara de faptul ca banuiesc ca se va cere o cotizatie anuala si statutul de membru"...
Sa presupunem ca eu,Augustin detin un nr de 7 stupi(in cazul meu) sunt obligat sa ma inscriu intr-o asocoatie si sa inregistrez stupii la primarie si la DSV?
Nu fac pastoral,fac apicultura stationara?
Multumesc.
astept criticile si de ce nu sfaturile...multumesc tuturor...
mellis scrie:Calde salutari,
Frumos arata stupii, se vede ca esti gospodar si indragesti albina.
Vad ca mai este multa zapada in fata lor, era intr-o carte (cred ca Hristea) sfatul - sa pui paie sau fan in fata stupilor peste zapada, ca albinele cazute pe zapada sa nu moara. Mi se pare ca am vazut cateva ramase in zapada.
Diferenta de temperatura este mare intre zi si noapte, foarte curios ca zapada nu s-a topit la 15 grade. Termometrul era la umbra sau la soare?
Trebuie sa iasa toate bine anul acesta, si de acum incolo..
Spor in toate..
FLORINELU scrie:daca si in 15 martie raspund toti la apel poti sa dai de baut si primesti felicitari.
liviutzbogos scrie:Cheltui combustibilul pentru afumator degeaba... La ce l-ai mai aprins? Mai bine afumai un carnat cu el
Closcutz scrie:Buna seara. Din ultimul filmulet am inteles eu gresit sau chiar ai cautat matca la fiecare stup. Daca raspunsul este da, adu-ti aminte d cuvintele regretatului Gica Romanescu:,, Stupul nu-i butoi cu varza ca sa-l iei acum la purificat". Acum au nevoie de liniste si poate d cate o turta; pe care am vazut ca-i administrat-o deja. ps. Sper sa nu te superi, poate n-am inteles eu ce-ai intreprins.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori