Closcutz scrie:E o mica mare diferenta intre noi...de temperatura. La mine saptamana trecuta n-a fost mai cald de 3 grade, iar ieri si azi deja nu s-a mai depasit 0 grade.
duma scrie:Closcutz scrie:E o mica mare diferenta intre noi...de temperatura. La mine saptamana trecuta n-a fost mai cald de 3 grade, iar ieri si azi deja nu s-a mai depasit 0 grade.
Astazi dinou au fost 7 grade .
BRUMITA scrie:La noi acum sunt -6 grade si azi nu au fost mai mult de 3 .
Florin Dobre scrie:BRUMITA scrie:La noi acum sunt -6 grade si azi nu au fost mai mult de 3 .
Bun venit in Regatul Inghetat!
liviutzbogos scrie:Ma da' ce trantor esti... ai pus-o pe maicate sa-ti incheie ramele si tu te lauzi pe facebuc dupaia cu cate rame ai incheiat tuSpor la treaba.
Azi am vrut sa ma apuc si eu de niste rame dar... n-am avut burghiu, cand am cuparat burghiu n-am mai avut baterie la bormasina... asa ca am topit niste rame ramase de la familiile decedate
duma scrie:Salutare ! nu stiu ce faceti voi pauza de masa si ce mancati ....dar eu astazi am mancat impreuna cu mama mea .....care va saluta !! ......100 de rame 1/1 incheiate ...mai ramane capsele pe lateral si insarmatul .![]()
Haaaaaiiiiiii Norocccc !!!!
FLORINELU scrie:daca tot ai topit ramele cu fagurii de pe ele ce ai facut?![]()
BRUMITA scrie:duma scrie:Salutare ! nu stiu ce faceti voi pauza de masa si ce mancati ....dar eu astazi am mancat impreuna cu mama mea .....care va saluta !! ......100 de rame 1/1 incheiate ...mai ramane capsele pe lateral si insarmatul .![]()
La cata tehnologie aveti, plus ajutor ati incheiat putine rame.
duma scrie:BRUMITA scrie:duma scrie:Salutare ! nu stiu ce faceti voi pauza de masa si ce mancati ....dar eu astazi am mancat impreuna cu mama mea .....care va saluta !! ......100 de rame 1/1 incheiate ...mai ramane capsele pe lateral si insarmatul .![]()
La cata tehnologie aveti, plus ajutor ati incheiat putine rame.
Doamna Brumita astea au fost in pauza de masa ....adica pauza de tigara de dupa masa ....noroc in mama ....DA LIVIULE ......recunosc ca ma ajutat si la 3/4 si la 1/1 si la anul poate le face singura cai place si sa prins cum sa le faca .......da deci doamna Brumita ......trebuia sa inchei ca nu mai aveam cand ca le trimit la prisaca la bagat capse si sarma ......HOOOOOOOOOOOUUUUUUU LIVIULEEEEEE acolo este socrul meu ..il pun si pe el putin la lucru dar cu el nu prea imi merge deci voi merge la mama soacra sal puna ea.......trage tare Liviule daca nu ai burghiu sau bormasina saaaauuuu chef ...am eu gata facute
....ce sa faci la toti ne este greu
Liviule
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori