Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde Closcutz » 17 Feb 2015, 14:49

E o mica mare diferenta intre noi...de temperatura. La mine saptamana trecuta n-a fost mai cald de 3 grade, iar ieri si azi deja nu s-a mai depasit 0 grade. :(
Closcutz

Mesajde duma » 17 Feb 2015, 20:55

Closcutz scrie:E o mica mare diferenta intre noi...de temperatura. La mine saptamana trecuta n-a fost mai cald de 3 grade, iar ieri si azi deja nu s-a mai depasit 0 grade. :(

Astazi dinou au fost 7 grade .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde BRUMITA » 17 Feb 2015, 21:41

duma scrie:
Closcutz scrie:E o mica mare diferenta intre noi...de temperatura. La mine saptamana trecuta n-a fost mai cald de 3 grade, iar ieri si azi deja nu s-a mai depasit 0 grade. :(

Astazi dinou au fost 7 grade .

La noi acum sunt -6 grade si azi nu au fost mai mult de 3 .
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde Florin Dobre » 17 Feb 2015, 21:59

BRUMITA scrie:La noi acum sunt -6 grade si azi nu au fost mai mult de 3 .

Bun venit in Regatul Inghetat! :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde BRUMITA » 17 Feb 2015, 23:03

Florin Dobre scrie:
BRUMITA scrie:La noi acum sunt -6 grade si azi nu au fost mai mult de 3 .

Bun venit in Regatul Inghetat! :lol:

Sambata. :lol: :lol: :lol:
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde duma » 17 Feb 2015, 23:32

:lol: dar si cand vine la voi caldura la noi se scutura teii :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 19 Feb 2015, 15:13

Salutare ! nu stiu ce faceti voi pauza de masa si ce mancati ....dar eu astazi am mancat impreuna cu mama mea .....care va saluta !! ......100 de rame 1/1 incheiate ...mai ramane capsele pe lateral si insarmatul . :D
Haaaaaiiiiiii Norocccc !!!!
Fişiere ataşate
rsz_img_20150219_134323.jpg
rsz_img_20150219_124258.jpg
duma

Mesajde mellis » 19 Feb 2015, 15:20

Sa dea Dumnezeu sa le umplii cu frumusete de puiet, miere, pastura, ...
Sa fie un an pe masura pregatirilor de inceut de an...
Spor in toate...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 19 Feb 2015, 18:01

Sa te auda Dumnezeu !!!
duma

Mesajde liviutzbogos » 19 Feb 2015, 20:51

Ma da' ce trantor esti... ai pus-o pe maicate sa-ti incheie ramele si tu te lauzi pe facebuc dupaia cu cate rame ai incheiat tu :lol: Spor la treaba.
Azi am vrut sa ma apuc si eu de niste rame dar... n-am avut burghiu, cand am cuparat burghiu n-am mai avut baterie la bormasina... asa ca am topit niste rame ramase de la familiile decedate :D
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 19 Feb 2015, 20:56

liviutzbogos scrie:Ma da' ce trantor esti... ai pus-o pe maicate sa-ti incheie ramele si tu te lauzi pe facebuc dupaia cu cate rame ai incheiat tu :lol: Spor la treaba.
Azi am vrut sa ma apuc si eu de niste rame dar... n-am avut burghiu, cand am cuparat burghiu n-am mai avut baterie la bormasina... asa ca am topit niste rame ramase de la familiile decedate :D

daca tot ai topit ramele cu fagurii de pe ele ce ai facut? :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde BRUMITA » 19 Feb 2015, 21:44

duma scrie:Salutare ! nu stiu ce faceti voi pauza de masa si ce mancati ....dar eu astazi am mancat impreuna cu mama mea .....care va saluta !! ......100 de rame 1/1 incheiate ...mai ramane capsele pe lateral si insarmatul . :D

La cata tehnologie aveti, plus ajutor ati incheiat putine rame. :D
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde liviutzbogos » 20 Feb 2015, 11:44

FLORINELU scrie:daca tot ai topit ramele cu fagurii de pe ele ce ai facut? :lol: :lol:

I-am topit si pe aia :D :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 20 Feb 2015, 17:26

BRUMITA scrie:
duma scrie:Salutare ! nu stiu ce faceti voi pauza de masa si ce mancati ....dar eu astazi am mancat impreuna cu mama mea .....care va saluta !! ......100 de rame 1/1 incheiate ...mai ramane capsele pe lateral si insarmatul . :D

Doamna Brumita astea au fost in pauza de masa ....adica pauza de tigara de dupa masa ....noroc in mama ....DA LIVIULE ......recunosc ca ma ajutat si la 3/4 si la 1/1 si la anul poate le face singura cai place si sa prins cum sa le faca .......da deci doamna Brumita ......trebuia sa inchei ca nu mai aveam cand ca le trimit la prisaca la bagat capse si sarma ......HOOOOOOOOOOOUUUUUUU LIVIULEEEEEE acolo este socrul meu ..il pun si pe el putin la lucru dar cu el nu prea imi merge deci voi merge la mama soacra sal puna ea :D .......trage tare Liviule daca nu ai burghiu sau bormasina saaaauuuu chef ...am eu gata facute ;) ....ce sa faci la toti ne este greu :lol: Liviule
duma

Mesajde FLORINELU » 20 Feb 2015, 20:14

duma scrie:
BRUMITA scrie:

Doamna Brumita astea au fost in pauza de masa ....adica pauza de tigara de dupa masa ....noroc in mama ....DA LIVIULE ......recunosc ca ma ajutat si la 3/4 si la 1/1 si la anul poate le face singura cai place si sa prins cum sa le faca .......da deci doamna Brumita ......trebuia sa inchei ca nu mai aveam cand ca le trimit la prisaca la bagat capse si sarma ......HOOOOOOOOOOOUUUUUUU LIVIULEEEEEE acolo este socrul meu ..il pun si pe el putin la lucru dar cu el nu prea imi merge deci voi merge la mama soacra sal puna ea :D .......trage tare Liviule daca nu ai burghiu sau bormasina saaaauuuu chef ...am eu gata facute ;) ....ce sa faci la toti ne este greu :lol: Liviule

Duma uite eu chef nu prea am ,ce zici ?ma servesti cu un pic de chef??
FLORINELU

Mesajde duma » 24 Feb 2015, 18:35

Duma uite eu chef nu prea am ,ce zici ?ma servesti cu un pic de chef??[/quote]
Te servesc nea Florine !!!!! cate vrei ??? 20 sunt bune ??? cu sarma sau fara ???
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?