balasbebe scrie:Sa fie pentru toti la fel.
Sanatate
al_bor scrie:
in 3 martie am luat avionul pt stutgart din sibiu si m-am gandit la dumneata, sa traesti si mult si bine,ca sa te bucuri de rodul muncii tale.numa bine
ALBINEL 1984 a scris:
suna a provocare postarea ta si nu e rubrica potrivita ,dar cum poti sa te pui cu schimbarea de clima cu care de cativa ani ma confrunt ,prin ani din urma la22 martie misca albina acum e razna totul ,nu ma justific sunt pregatit iar ca hrana au avut si au destula si au primit si bonus ,de ce trebue sa te iriti ?
al_bor a scris:
in 3 martie am luat avionul pt stutgart din sibiu si m-am gandit la dumneata, sa traesti si mult si bine,ca sa te bucuri de rodul muncii tale.numa bine
Albinel 1984 scrie:schimbare totala fata de anu trecut
anul acesta e in limite normale cu bune si rele cateva hopuri si gata intru in plin sezon daca ar fi cum spune la meteo
florinI scrie:am sxcris aceste randuri de mai jos in pagina personala a lui dila daniel si el s-a suparat ca port discutii cu tine pe pagina lui si m-a rugat sa mut comnetariul in pagina ta, ceea ce am si facut
ioane, sau preferi pupemea (chiar, ce inseamna? e vreun regionalism?), desi nu stiu cati ani ai, am sa te consider coleg de leat cu mine, sau cat de cat aproiat
daca tu poti sa scoti acel fain clop in semn de respect, eu.... jos cu palaria
te urmaresc pe peste tot pe unde scrii,
pacat ca nu vrei sa te apuci si de scris ca ai avea ce scrie si ce invata pe altii
aici ii spuneai colegului dila ca are probleme cu matcapupemea a scris:
Ma uitai la ramele din gradina.Alea puse la bronzat.
Ca idee.Sunt acolo rame ce tradeaza regini cu carentze.Cum sunt si rame ce te pot lauda.Mai ai putin de lucru la selectie.poti sa suni un prieten
poti considera acesta un telefon de la un viitor prieten si sa dai lamuriri?
cum de ai bunghit carentele matcilor privind rama?
in ce constau problemele?
cum se poate lucra la selectie? ca am vazut in pagina ta personala ca tot materialul ti-l produci (roiuri, matci)
nici nu intreb cum, avand in vedere cati ani ai de albinareala.... apuca-te de scris carteapupemea a scris:
Desemenea si de la sb se pot trimite o rama de oua.
se trimite si in alta directie? sau doar spre craiova?
sa nu te superi, dar stau cu geana pe tot ce comentezi tu si te voi mai intreba
@dila
sper sa nu te superi ca discut cu altcineva pe pagina ta, ca am vazut ca esti cam ca o "oala minune", adica cam sub presiune
imi doresc sa te depresurizezi si sa pot "stoarce" cat mai multe informatii utile avand in vedere cati stupi ai in spate, prin poze
adi hodis scrie:Si io zisa-i cai pix dar uitandu-ma mai atent ... sant ochelari.
Sa tradeze ochelarii un discomfort la ''sapat'' prin forum ??.
adi hodis scrie:Bade Ioaneee ... dap' nu mersa-si la targ la Blaj ???
Azi e sarbatoare Buna Vestire, nu se lucreaza la ortodoxi si afara-i soare, vreme super ... pe mine ma arde la de'shte sa lucrez da' nu ma lasa capitanu' ca deh ... e capitan ... da' io-s SHERIFU' (nu shefu' )
P S
Cica merge in vizita la sora ... io atit astept ... ca o zbughesc pe la albine
Veni acu' 5 min. p-aci sa vada ce fac, zice:
-Vad ca esti cuminte, stai pe forum.
Pai daca ai zis sa nu lucrez ...
Cat esti tu p-aci ( zisa-i io in gand ... du-te numa-n vizita si las' pe mine ... ca ma orientez eu )
balanescuadrian scrie:adi hodis a scris:
Cat esti tu p-aci ( zisa-i io in gand ... du-te numa-n vizita si las' pe mine ... ca ma orientez eu )
vezi poate te afla...si ca pedeapsa iti aduce soacra in vizita vreo cateva zile!!
adi hodis scrie:Maaaaa nu cobi !!!
Ca atunci ma mut in pavilion ... bine ca trecu' iarna
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 41 vizitatori