Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde mellis » 18 Mar 2015, 00:30

Dragilor,
nu stiu ce ati facut voi astazi dar eu am inceput primavara alaturi de un mare gospodar, soare ca vara, armate de albine incarcate de polen...nu stiti ce ati pierdut..nu conteaza ca mi-am luat liber de la servici...m-am ambitionat si am mers..a meritat...
Are Nea Florin o casa ca-n povesti, un aer curat de munte, apa rece de stanca, albine ca odinioara...
Ce pot sa spun, sunt foarte bucuros ca am onorat invitatia, multumesc Florinelu, iti voi mai ruga de sanatate pe toate topicurile, si nu numai ;)
Ce zi..traita intens..vreme superba...ce sa mai zic...a meritat melancolia si hibernarea in asteptarea primaverii...
Sortez cateva poze...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 18 Mar 2015, 12:00

Mellis ....ce sa mai spun , scriu , sterg si tot asa de 30 minute .......ce mai sunt putin ofticat ca nu am avut posibilitatea de a participa si eu la intrevederea de grad 0 ...poate data viitoare ....si la vin te ajutam eu ....degustam cu nea Florin ...mergeam in fata primariei si iti spunea si tie cat de bun este !!!! :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde mellis » 18 Mar 2015, 16:27

Si mie imi pare rau ca nu ne-am sicronizat, am raspuns chemarii initiale a lui Nea Florin, in care va dadea praf de putut;)..am fost invitat si nu se cadea sa refuz..desi aveam multe pe cap la lucru, acasa copilul cu febra, bolnav de cateva zile..am ros lantul si am fugit..
Chiar a fost foarte frumos din toate punctele de vedere...in plasa cu vin am uitat si o paine proaspata facuta cu o seara inainte..vin si paine..sarea mai lipsea ;) si parintele sa ne binecuvinteze...acasa ajuns am sorbit vreo doua pahare de vin ..e greu sa fi sofer ;)
Data viitoare sper sa ne sincronizam..
Numai de bine..
mellis

Mesajde duma » 22 Mar 2015, 16:06

Duar si duar pentru nea Florin .........am scos stupul roz din casa !!!!
Fişiere ataşate
rsz_img_20150321_163503.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde FLORINELU » 22 Mar 2015, 17:32

asa da alta viata.
FLORINELU

Mesajde Augustin78 » 22 Mar 2015, 17:58

duma scrie:Duar si duar pentru nea Florin .........am scos stupul roz din casa !!!!

Va salut.
O stupina frumoasa,felicitari.
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde mellis » 23 Mar 2015, 02:51

Eu as baga domnisoara roz mai la mijloc, nu se lasa o domnisoara asa la marginea randului, trebuie peotejata..
Si cei 3 mov alaturati?ar trebui sa-i mai schimbi intre ei din cand in cand (cu altii verzi), sa vezi daca-si dau seama ;)..
Multa sanatate...
mellis

Mesajde BRUMITA » 23 Mar 2015, 09:10

Roz...doar unul ? :D
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 10:15

FLORINELU scrie:asa da alta viata.

Nea Florin .....acum vine partea cea mai făina ......trebuie sa aleg din cele 2 mătci ( tricolorele ) una dintre fiicele lor să-l populeze daca nu o matca de elita ;) ;)
duma

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 10:16

Augustin78 scrie:
duma scrie:Duar si duar pentru nea Florin .........am scos stupul roz din casa !!!!

Va salut.
O stupina frumoasa,felicitari.
Numai bine.

Multumesc , insa mai mult pana sa ia forma dorita de mine !
duma

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 10:20

mellis scrie:Eu as baga domnisoara roz mai la mijloc, nu se lasa o domnisoara asa la marginea randului, trebuie peotejata..
Si cei 3 mov alaturati?ar trebui sa-i mai schimbi intre ei din cand in cand (cu altii verzi), sa vezi daca-si dau seama ;)..
Multa sanatate...

......Mellis după ce i-am tras in spate făcând loc intre iei , am făcut o poza si seara uitându-ma la poza am constatat ca întradevar sunt 3 mov ...?..dar așteptam puțin si cel puțin movul din mijloc va schimbat cu unul de culoare albastra , de ce nu , un al doilea roz cum spune Doamna Brumita ....iar "cea " înflorată domnișoara va rămâne pe loc , ea fiind eticheta si sigla stupinei .
duma

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 10:25

Imi lipsesc mie multe ....insa JUR ca abia astept sa ies la pensie si sa stau toată ziua intre ele . Astăzi vin cu ce am mai făcut prin stupina ....dinou pentru nea Florin am filmat 2 mătci , mătci de suflet :lol:
duma

Mesajde FLORINELU » 23 Mar 2015, 13:28

duma scrie:

Nea Florin .....acum vine partea cea mai făina ......trebuie sa aleg din cele 2 mătci ( tricolorele ) una dintre fiicele lor să-l populeze daca nu o matca de elita ;) ;)

daca vrei intradevar o matca de elita ia legatura cu domniia-mea si te servesc cu ceva fain,tu stii ce am eu acolo.
FLORINELU

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 13:52

FLORINELU scrie:
duma scrie:

daca vrei intradevar o matca de elita ia legatura cu domniia-mea si te servesc cu ceva fain,tu stii ce am eu acolo.

eeeeeeeeeeeeeee stiu nea Florine ce ai matale acolo in coltul matale de rai !!!!
duma

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 13:56

urmeaza si partea 1 si 2 numai sa se incarce treaba ....cam greu lunea :lol:
Nea Florin recunoasteti '' PERSONAJUL '' :lol:
duma

Mesajde duma » 23 Mar 2015, 14:04

cam asa am inceput ziua de sambata ..... ;)
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?