Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ajutor!!!!!!!!!!

Mesajde bostina constantin » 12 Feb 2012, 14:32

[
namzeb scrie:Ma copile ce tot strigi dupa ajutor tu nu vezi ca smurdul e in pericol.Spune si venim noi cu toti apicultorii si te ajutam.Unde nu stii te invatam,unde nu poti te ajutam si unde nu vrei te obligam ca daca te bagasi aicilea esti de-al nostru si nu te putem lasa sa mori pe marginea drumului. :P]

Te salut din nou namzeb!!Am mai raspuns la aceasta postare, dar a fost stearsa, ca atare am sa repet.
Mai intai un banc sa ne descretim fruntile; un pitic [ca aia din Alba ca zapada], se chinuia sa si-o scoata din pantaloni sa-si faca nevoile, o doamna sesizand problema ,,copilului" :lol: , l-a ajutat :ugeek: , finalul si-l imagineaza fiecare.
Va rog sa ma ajutati, am mai cerut acest lucru pt ca nu ma pricep. ps bancul era legat de varsta mea, aproape 56!!
Sa fii sanatos alaturi de cei dragi!!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 12 Feb 2012, 15:00

Paulica, vreau sa-ti spun ca in ,,concediul" asta am dialogat si o sa mai dialoghez, cu oameni deosebiti unii chiar bucovineni, unul dintre ei Postasul, mi-a postat > Balada lui Ciprian Porumbescu <, nu ma pricep ca as posta-o si eu pt forumistii Stuparitul. Daca te pricepi fa-o tu , de dragul artei si al forumistilor :D . Le-am povestit celor de pe Apiardeal, cum facusem, fara sa vrem unirea Principatelor, Ardealul, Moldova si Tara romaneasca, o punte ca un triunghi echilateral, adica Adi, Paul si nea Costica, o unire prin schimbul de idei.
Adi unde esti ca mi dor de tine?? :?: Va salut pe toti!!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 12 Feb 2012, 15:01

bostina constantin scrie:
paul scrie:Sa fii sanatos Nea Costica !!!
Gata ... " concediul " ???
Sa inteleg ca ai revenit cu forte proaspete ???
Nea Costica ... sa stii ca ma supar pe mata daca iti mai iei tot concediul odata ! De obicei se ia cam ... 10 zile pe sezon ! :lol:
Mi-a fost dor de matale !!!]

Salut pe toata lumea!!,si mie mi-a fost dor de voi toti, bucovineni, ardeleni [sa triesti Adi, Lucian etc], banateni, dobrogeni, petroi nemtoi, :lol: ramniceni sarati, :lol: , sa fiti sanatosi voi si familiile voastre!!.
In legatura cu concediu, cat si cand, nu decide angajatul ci angajatorul. ps Paulica, vreau sa schimb denumirea, de ,,ajutor!!!"in Nea Costica din Buzau, ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 22 Feb 2012, 12:17

Va salut pe toti!!! Acum cateva zile mi-am facut curaj si am facut cateva turte din zahar invertit [metoda lui nea Gica]
Ce a iesit va arat si voua. Am folosit; 5kg zahar, 100ml solutie [apa sare de lamaie], 5 la suta sare de lamaie [ 100 g sare lamaie la 2l apa plata], 0.5 infuzie de plante.
DSC00829 (Small).JPG
plante pt infuzie
Fişiere ataşate
DSC00839 (Small).JPG
turtele
DSC00837 (Small).JPG
invertirea zaharului
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 22 Feb 2012, 12:32

Acum doresc sa prezint pt cei care nu stiu un model de imbinare a sipcilor[scandurilor]. Este foarte usor de realizat, si se face economie de material, iata-l!! Scuze pozele au aparut in ordine inversata!! Saltare!!
Fişiere ataşate
poze aparat 112 (Small).jpg
sipci imbinate cu aracet
poze aparat 108 (Small).jpg
imbinarea vazuta in sectiune
poze aparat 102 (Small).jpg
executarea canalului
bostina constantin

Mesajde liviu1965 » 15 Mar 2012, 09:23

Nea Costica......... la multi ani bre,
Sa fi sanatos si la punga gros.
liviu1965

Mesajde bostina constantin » 15 Mar 2012, 15:55

[
liviu1965 scrie:Nea Costica......... la multi ani bre,
Sa fi sanatos si la punga gros.
]
Multumesc Liviule!! :) Sa fii sanatos impreuna cu familia ta. Punga nu am :lol: , doar un card si acela cand are ceva pe el e la nevasta, eu ma multumesc doar cu dragostea :shock: :lol: Sa fii iubit!! C.B. ps vezi ca am deschis ,, La prisaca''
bostina constantin

Mesajde paul » 15 Mar 2012, 18:11

NEA COSTICA ... SA TRAIESTI ... SA-NFLORESTI ... CA UN MAR ... CA UN PAR !!! :)
LA MULTI ,MULTI ANI FERICITI IN DEPLINA SANATATE SI PUTERE ... CREATOARE !!! :roll:
SA TRAIESTI ... NEA COSTICA !!! CA ... TREBUIESTI !!! :roll:
P.S. ... saraca Tanti Lili ! :oops: Mai adineauri a scapat cu pregatirile pentru ziua nepotului !...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde bostina constantin » 15 Mar 2012, 21:17

P.S. ... saraca Tanti Lili ! :oops: [ Mai adineauri a scapat cu pregatirile pentru ziua nepotului !...]]
[/quote]
Nu citisem ce ai postat aici, si nu inteleg multe ca nu am fost membru nici unui partid politic :lol: :lol:.
Hai la lupta cea mare
Rob cu rob sa ne unim..... :o :lol:
Esti mare sa fii iubit!!
bostina constantin

Mesajde CATALIN » 24 Mar 2012, 08:07

ms mult pt urari pe 14 iulie sunt gata cat despre nase daca ne cazezi in luna de miere o iau acolo si tio dau o data ca sa fiu dragut si pe soacramea.........
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Adi Hodis » 25 Mar 2012, 05:20

bostina constantin scrie:...
ps Paulica, vreau sa schimb denumirea, de ,,ajutor!!!"in Nea Costica din Buzau, ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!!

Sa traiesti nea Costica din Buzau ! :D ... e bine asa ?. ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Re: Nea Costica din Buzau

Mesajde namzeb » 25 Mar 2012, 16:00

Costica chestia cu d-na am vazut-o in realitate in Bucale, unul mic plingea ca nu poate sa se descheie si un domn care era in statia de autobuz ii zice te deschei eu cind ce sa vezi harmasar, ca ierau si femei in statie un... aaaaaa, peste 5 minute un mercedes a oprit in statie si l-a saltat la volan o femeie.Ce zici mic,mic da cu una mare.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde bostina constantin » 27 Mar 2012, 15:52

Va salut pe toti, ca tare simpatici sunteti !! :D Adi, multumesc pt ajutor, ti-am zis eu ca esti o dulceata de baiat, asta ca sa stie si Paul. :lol: Sa fiti sanatosi amandoi !!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 27 Mar 2012, 16:00

namzeb scrie:Costica chestia cu d-na am vazut-o in realitate in Bucale, unul mic plingea ca nu poate sa se descheie si un domn care era in statia de autobuz ii zice te deschei eu cind ce sa vezi harmasar, ca ierau si femei in statie un... aaaaaa, peste 5 minute un mercedes a oprit in statie si l-a saltat la volan o femeie.Ce zici mic,mic da cu una mare.Cu respect
]
Salut Namzeb !!Eu am crezut ca e doar un banc, si l-am spus in contextul ca mi-ai zis ,,copile'' si eu aveam 55 de ani.
In legatura cu salcia, nu se pune problema de dat ci de transport, daca te gandesti la o cale sun disponibil. Sa fii iubit !!
bostina constantin

Mesajde liviu1965 » 27 Mar 2012, 18:14

bostina constantin scrie:Va salut pe toti, ca tare simpatici sunteti !! :D Adi, multumesc pt ajutor, ti-am zis eu ca esti o dulceata de baiat, asta ca sa stie si Paul. :lol: Sa fiti sanatosi amandoi !!

Si euuuuuuuu ?
liviu1965

Mesajde bostina constantin » 27 Mar 2012, 20:46

liviu1965 scrie:
bostina constantin scrie:Va salut pe toti, ca tare simpatici sunteti !! :D Adi, multumesc pt ajutor, ti-am zis eu ca esti o dulceata de baiat, asta ca sa stie si Paul. Sa fiti sanatosi amandoi !!

Si euuuuuuuu ?
]
Aoleuuuuuuu!!! Liviu tie ti-am raspuns primu' [ne intalnim pe ,,bunataturi'', daca ai lipit becul :lol: ] da' ce ma fac cu Catalin, Ii cer un deget si el iti ofera mana toata ???
Eu as zice asa ; sa ne intalnim toti in deal la Bucium [ prietenii stiu de ce acolo :shock: ], si apoi 'om mai vedea.
Cataline ,,CASA DE PIATRA SI DUMNEZEU SA VA LUMINEZE CALEA'' :D Sa va dea D zeu ganduri bune la toti !!! :) C.B.
bostina constantin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?