un OM scrie:Puteti sa dezvoltati putin afirmatia de mai sus?
liviu1965 scrie:Ideal ar fi o planta care sa fie din primavara pana in toamna....
Scuze, ti-am invadat pagina personala...Jonny_it
liviu1965 scrie:Mircea,
" Cat despre ce ai spus tu liviu, busuiocul, menta, cimbrul etc. au perioda de vegetatie din primavara pana in toamna.
Busuiocul care il am in gradina inca mai era verde, numai inflorescentele se uscasera aproape toate.
Cimbrul si menta la fel. "
De acord 100%. Bine spus, vegetatia..,.. din cate stiu ( sunt taran de putin timp) ... revin, planta elimina toate " aromele " in momentul in care infloreste. De altfel este si momentul cand ea produce nectarul. Am inteles ca atunci miresmele sunt de ... mii de ori mai puternice decat inaintea infloriri.
Hai sa gandim la " un pachet " de plante utile noua care sa fie eficiente din primavara pana in toamna.
Ce plante ai mentionat le stiu foarte bine si..... le consum cu placere.
Apropo, am o tip de menta care este mult mai aromata decat cea clasica. Cand facem ceai .... e superb....
Offff, acum am vazut.... tot pe pagina personala a lui Jonny.
Scuze din nou
jonny_it scrie:Este zapada sau nu este?
Bee Happy scrie:jonny_it scrie:Este zapada sau nu este?
La tabloul acesta, poti sa dai o multime de interpretari. Ca si la pictura abstracta. Eu as numi poza:
''Peisaj incetosat, surprins cu ochii mijind de somn, la ora sase dimineata"
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori