buna seara!
Numele: Neagu Razvan-Adrian
Adresa: com. Peretu/ Tr
Varsta : 21
Studii in curs:
Universitatea Politehnica din Bucuresti
Facultatea: Transporturi
Specializare: Telecomenzi si Electronica in Transporturi
Necasatorit
Pasiuni:albinute,pomii,florile,iepurii,porumbeii(prima pasiune a mea),pescuitul,...si altele..
Am un sfert de stup... =D roi pe trei rame....am tras cu el iarna asta...adica emotional...daca iese in primavara sau ba...
Sa va povestesc...
In ianuarie...nu mai stiu ziua pe la ora 1:20 (am notat in carnetu' de notite...da! am si carnet de notite...da! la un stup ai mei fac bascalie....ca la un stup..notez fiecare interventie....si fiecare constatare la oglinda stupului) am vista ca ningea puternic...si ca se astupase urdinisul,m-am trezit,am luat ceva pe mine..m-am dus in gradina,..si ce credeti..pe scandura de urdinis zapada..dau cu mana..tare beton...am curatat..am tras scandura...ca e detasabila..am pus urechea pe stup..nimic .dau o ciocanitura..nimic-nimic ...imi venea sa mor de necaz...ce am patit toata noaptea
Dimineata(7:30) m-am dus la ele...pun urechea pe partea din spate a stupului si...auzeam sunetul uniform..care spunea totul e ok..asa am patit...
Apoi am completat(miere in punga)..alta bascalie de la un prieten...ba! tu ce faci...intretii albine sa scoti miere..sau sa bagi banii in miere...cumperi protofil,varachet,mavrirol,beevital. nu intelegea...da l-am facut sa ia si el un roi....si sa vedeti ce ma suna....ba! cum fac siropu..cata sare de lamaie pun...ba! cand facem tratamentele..ba! cum fac impachetarea...da si mie un fagure..o rama....imi imprumuti si mie o cutie sa fac curat si yo in sal meu....si multe....
=D
Am multe de povestit...
o sa pun si ceva poze..cu sculele mele...cum am facut pregatirea de iarna,..
salutare!