Bine v-am regasit!
Am o pagina si pe forumul vechi pentru cei care nu ma cunosc.Numele meu este Tarba Andrei.Student in anul 4 la Universitatea Tehnica din Cluj.
Folosesc de 3 ani incoace vertical 1/1,magazie la fel.Doar stationar.Momentan.
andrei_salaj scrie:După aproape 4 ani de 1/1 cu 1/1,pot zice că e un tip de ladă convenabil.Depinde de stupar.
Am ajuns să:-nu cobor rame de sus jos .
-am vreo 3-4 intervenții până la salcâm(când lărgesc cuiburi cu câte 2 rame odată).Depinde de vreme.
-majoritatea mătcilor cu care am făcut trecerea nu au rezistat.Aveau un prag limită.
-folia nu-i bună.Pentru staționar.În ăștia.
-Iernează brici.Uit de ei până la pomi.Cu salcia se descurcă folosind ramele de jos.
-dacă am timp de ei în primăvară,ajung cu 16-17 rame de albine în perioada salcâmului.Înainte sau ,după.
-nu am reușit să umplu 20 de Dadant de albină.Poate dacă le răsfiram pe taote ramele.
-al naibii,amu mă rog de ele să roiască.Eu,cu albine roitoare cică.
-tare multă albină se face în ei.După cules fac o grămadă de roi.
-or mai fi.
Parcă nu-s așa mulțumit de el.Dar e un compromis pentru mine,stuparul de weekend.
andrei_salaj scrie:Am 3 de anu trecut.Aceeasi ciuperca.Cu palarie mai mica.
nae scrie:andrei_salaj scrie:Am 3 de anu trecut.Aceeasi ciuperca.Cu palarie mai mica.
ME/MEA/MER < DB 1/1 = !?
Asta ati invatat-o la Conservator ?, cred.
Salut , tinere .
Stupul este raportat la volum nu la dimensiunea ramei .
teinegru64 scrie:Eu cred ca ai gand de insuratoare.....si iti pregatesti din timp cate o iesire la un pescuit,vanatoare ....la fiecare 2-3 saptamaniDoar asa imi explic afirmatiile tale.
Cristian Chirculescu scrie:Chiar ma gandeam zilele trecute la tine. Daca mai ai albine, daca ai terminat facultatea. Oricum, ai crescut, baiat de baiat....![]()
Si ma mai gandeam tot zilele trecute la Bogdan_MORO....Sti ceva de el?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori