de marian ivan » 29 Oct 2013, 12:28
Acum ca am mai mult timp liber o sa va fac o scurta prezentare a activitatii mele:
- ma numesc IVAN MARIN IONUT, am 34 de ani, locuiesc in Pitesi, iar stupina o am in comuna Lunca Corbului, Sat Padureti, judetul Arges;
- din mai multe considerente exista o diferenta la lucrul in stupina adica: OFICIAL - STUPII şi camionul (adica tot ce inceamna stupi) sunt pe numele sotiei, iar in REALITATE - la stupi umblu eu impreuna cu tatal meu. Motivul principal - eu nu pot desfasura activitati comerciale pe numele meu, iar tata nu se incadra cu varsta pt accesare fonduri pe 141. IN REALIATATE ESTE DE FAPT O ACTIVITATE IN FAMILIE.
- DE APROXIMATIV UN AN urmaresc discutiile de pe acest forum si sincer sa fiu m-au ajutat foarte mult.
- anul acesta rpin inmultirile facute de mine acasa si prin pastoralul facut de tata am ajuns la un numar de 60 familii.
- tata se ocupa de pastoral de vreo 15 ani, iar eu efectiv lucrey in stupi cu adevarat cam de 2 - deci suntem cam incepatori.(tata a avut 1 stup, dupa cativa ani a ajuns la 2-3 stupi, iar de vreo 4 ani am inceput sa-i inmultim si sa cumparam).
- acum 3 ani am primit un camion de la un prieten pe care l-am amenajat dupa bunul plac al nostru, bine si dupa ce sfaturi am mai luat de pe acest site.
- o sa postez cateva poze si cu noi toti.
MULTUMESC....