Lucian63 scrie:Ce "xerox" folosesti?![]()
Sanatate si spor in toate!
TeoTraian scrie:va multumesc pt urari si va doresc tot ce este mai bun pe lume pt voi si familiile voastre sint de la zabrani
ves.lucian.zabrani scrie:TeoTraian scrie:va multumesc pt urari si va doresc tot ce este mai bun pe lume pt voi si familiile voastre sint de la zabrani
DE UNDE ZICI CA ESTI ???
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:tu intelegi , dar te mai si prefaci !!! eu m-am mutat in Zabrani de nici 2 ani !!! cum sa-i cunosc pe toti ???
mai ales ca unii apicultori sunt mai secretosi !!!
![]()
![]()
FLORINELU scrie:aaaaaaaaa ,deci din Zabrani? esti de a lui Luci Ves care zice ca e prietenul meu sau ca eu sant prietenul lui.pai bine Luciane,ce prieteni santem noi daca nu imi spui si mie cati apicultori sant in Zabrani![]()
,nu demult ai mai scos unul tot Lucian,dar ala a pus localitatea la avatar,acuma noroc ca ne-ai lamurit tu ca dupa vorba mi se parea ca e ardelean de al meu
succes mult colega si treci si tu o localitate acolo la avatar ,poa sa fie de oriunde ca tot nu te verifica nimeni,altfel iti vor pune intrebari soade unii,dar tu nu te supara pe ei ca stii cum e duminica,mai o bericica mai o tuiculita mai o cearta cu nevasta si mai rau cu soacra si uite asa scriem de toate pe aici. dupa cum a spus prietenul meu santem aproape vecini cu stupinele si as fi tare curios sa ne spui cum stai cu productia de miere anul acesta
![]()
eu iti spun,nu e un secret:dezastru,0 barat.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori