petru MD scrie:Buna la toti apicultorii din Romania si Moldova. Numele meu este Petru Sacara . Sunt un apicultor incepator , avind in vedere ca imi,duc afacerea din 2013 . dar am crescut de mic intre stupuri fiind si bunelu si tata apicultori. am inceput cu 66 de familii din primavara 2013 . de atunci si pina la moment am crescut peste 500 familii (cresc si pentru vinzare) la moment am 270 famili. as dori sa acumulez ceva practica informatie de la apicultorii cu experienta as dori sa invat ceva nou si poate sa ma inpartasesc si eu cu praktica mica care o am. multumesc anticipat si Domnu sa ne binecuvinteze si sa ne dea intelepciune sa ne facem lucrarea frumos...
alin75 scrie:petru MD scrie:Buna la toti apicultorii din Romania si Moldova. Numele meu este Petru Sacara . Sunt un apicultor incepator , avind in vedere ca imi,duc afacerea din 2013 . dar am crescut de mic intre stupuri fiind si bunelu si tata apicultori. am inceput cu 66 de familii din primavara 2013 . de atunci si pina la moment am crescut peste 500 familii (cresc si pentru vinzare) la moment am 270 famili. as dori sa acumulez ceva practica informatie de la apicultorii cu experienta as dori sa invat ceva nou si poate sa ma inpartasesc si eu cu praktica mica care o am. multumesc anticipat si Domnu sa ne binecuvinteze si sa ne dea intelepciune sa ne facem lucrarea frumos...
2013 --->66
2014--->x
2015--->y
66+x+y>500 BRAVO dom'ne
colegii care aveti de ani buni >500 grija mare.....![]()
![]()
![]()
SA-MI FIE RUSINE!!!!!!!
L.E. la noi la salcam este la fel ca in poza ta, dar .... un stup=un pavilion
gica.mosu scrie:...Ghini ai vinit prinre noi Petru...Se vede din prima ca esti un apicultor strasnic si cu "ceva" experrienta'n albinarit....Bafta multa si spor la.....si la dat din "casa"....![]()
![]()
mellis scrie:Bine ați venit,
Ce stup folosiți? DB 10 sau 12 rame?
Cum a fost culesul din acest an?
Sănătate..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori