Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

proapi

Mesajde proapi » 07 Ian 2016, 14:37

proapi

Re: proapi

Mesajde proapi » 07 Ian 2016, 14:48

Pentru Janese, undeva, la pagina 3, o familie pe 8 intervale, e destul ca o rama sa nu aiba miere pana la speteaza de sus sau aproape si toata albina e deasupra....
proapi

Mesajde lucky5strike » 07 Ian 2016, 16:57

Asta cu siguranta!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde janese » 07 Ian 2016, 19:38

proapi scrie:Pentru Janese, undeva, la pagina 3, o familie pe 8 intervale, e destul ca o rama sa nu aiba miere pana la speteaza de sus sau aproape si toata albina e deasupra....

ne abatem de la tema topicului in care am dialogat!!!
logistica dezvoltata ce mi-o arati la un europen,nu ma impresioneaza....si la noi sunt care au bagat banet in logistica...siiiii.........nici butoaiele din foto...interesant era sa spui cate butoaie per familie!!si cu ce, cati chineji !!!
familia ta din foto inseamna 70% di familia lui angelili.

m-a durut ca mi-ai aratat de la altii.. imi placea sa-mi arati de la un stupar din romania...doar popor/fam de albine...asta ma intereseaza la momemtul ,,apicultura 2014-2015!!! "

9
janese

Mesajde proapi » 09 Ian 2016, 13:56

Continuam pe tema de dialog, logistica aratata la europeni nu a stat pe loc, acum ei ating corpul de recolta doar cand este luat de pe familie si atat. Nu ne asteapta pe noi sa ii ajungem din urma....
La canadieni, ce sa mai spun ei sunt cu 50 de ani inaintea noastra si nu putem scurta diferenta decat prin intoarcerea romanilor plecati, noi cei cativa intorsi, ca si mine, suntem prea putini....Ei, tocmai intoacerea lor le sta in gat politicienilor si nu numai... :evil:
2000 de familii si 2 tiruri de butoaie...

O intrebare, la ce ajuta o suprafamile populata daca nu avem flora necesara? daca-i copiem pe canadieni...
proapi

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?