cosmin iepure scrie:Pareri despre remorca de mai sus.
zip2006 scrie:la camioane se cere placuta de gabarit ce se face laRAR in termen de zece zile dupa ce se face ITP -ul .
cosmin iepure scrie:Pentru cine cunoaste.
Sprinterul 413,ce fel de raport de transmisie are si daca este in stare sa traga si o remorca incarcata cu 1.5.t. iar el sa fie incarcat cu 2.5.t?.Multumesc.
cosmin iepure scrie:Sprinterul 413 are masa maxima autorizata constructiva de 4.6t.Masa proprie este de 2.1.t iar incarcatura este de 2.5t(64 stupi),deci ma incadrez.In talon poate tracta o remorca de 3t.cosmin iepure scrie:Pentru cine cunoaste.Sprinterul 413,ce fel de raport de transmisie are si daca este in stare sa traga si o remorca incarcata cu 1.5.t. iar el sa fie incarcat cu 2.5.t?.Multumesc.
Ma gandesc ca cei de la Mercedes cand au dat aceste cifre au facut niste teste.Totusi eu nu am probat masina cu asemenea incarcatura.Am mers cu ea incarcata cu 64 stupi plus o rulota de 750kg.si s-a descurcat(putin mai greu cu plecare de pe loc)in rest totul este in regula.Dar daca i-as atasa o remorca incarcata cu 30 stupi ar mai face fata?.
Astept raspuns de la cunoscatori.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori