Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde trantor » 07 Apr 2012, 19:06

De astazi am trecut si noi la 7 rame ( inainte5 intervale cu albina, 4 rame cu puiet si coronite de miere --- cat sa le descapacesc la o vizita tinand cont ca sunt vizite saptamanale?)
Fiul lesinatului! Si muma-sa arata cam la fel!
....
trantor

Mesajde dorindafi » 07 Apr 2012, 20:26

sa nu crezi ca sunt rautacios , dar mi se pare cam putzina albina pt 7 rame :roll:
dorindafi

Mesajde Bambucha » 07 Apr 2012, 20:30

proapis13 scrie:Si daca-ti spun ca alaltaieri cind am spart cuibul cu rama treisfert plina cu sirop reteta Giga si am pus-o intre 2 rame ca a ta ce poti sa spui. :?: Mentionez ca este una dintre familiile iernate pe 9 rame si nu a primit decat cca 1kg Apifonda toata iarna:!:
salve :D

Mai toata lumea are si zmei nu numai "matze lesinate". Eu pe asta (ME) l-am "stimulat" numai cu miere descapacita si l-am tinut "strans" pe 10 rame jos si 7 rame sus. Acum stau si ma gandesc, pana la salcam mai sunt cel putin 30 de zile! Oare va merge singura pana-n cules, sau ma apuc sa mai tai din carne sa creasca si lesinatii? ;)
Fişiere ataşate
IMAG01571.JPG
Corpul unu. 5 Rame puiet cu varsta intre 1-10 zile, pastura la greu
IMAG01581.JPG
se face loc puietului... descapacita integral
IMAG01591.JPG
Corpul doi, 5 rame cu puiet. am completat spatiul cu rame.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde proapis13 » 07 Apr 2012, 21:29

Bambucha scrie: Acum stau si ma gandesc, pana la salcam mai sunt cel putin 30 de zile! Oare va merge singura pana-n cules, sau ma apuc sa mai tai din carne sa creasca si lesinatii? ;)

Pregateste si scara :lol: ,oricum dupa pruni mai sunt merii si paducelul
iar daca sunt stimulati la greu si nu au ce culege chiar ca-i bai :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde trantor » 08 Apr 2012, 11:12

dorindafi scrie:sa nu crezi ca sunt rautacios , dar mi se pare cam putzina albina pt 7 rame :roll:

Daca vream sa para multa nu-i mai dadeam doua-trei fumuri inaite de poza si asteptam si culegatoarea de prin ciresi si corcodusi.
Ce ma sperie un pic e prognoza!
....
trantor

Mesajde mircea » 10 Apr 2012, 18:38

Jane, (ca initiator al subiectului), am urmatoarea rugaminte catre tine. Deschide tu un nou topic cu acelasi titlu (ping-pong -2 ) si continuati acolo discutiile.
Daca esti de acord, asta ramane pe forum, dar se inchide.
Este un topic de succes , care merita continuat, dar la amploarea lui, nu gestioneaza bine resursele forumului.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 10 Apr 2012, 20:21

Jane, multumesc pentru intelegere.
Niste explicatii am dat aici : viewtopic.php?f=38&t=2085
Referitor la alt topic, dar care sunt valabile si pentru subiectul asta si altele pe forum.

Continuarea aici : viewtopic.php?f=21&t=2086
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Anterior

Înapoi la POZE