Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde janese » 10 Aug 2011, 09:24

ma...,,asta care zici ca ai descoperit arcu"... :lol: ...si daca ai stupii in camp si tu esti la 30km ...shi la servici...cu ce te ajuta????
dar daca trece o vaca????..,,o vede" ???...si cum faci diferenta ,,di la departare"....ce s-a intamplat la stupina si care e motivul apelului???????
de avut...ai dreptate ...eu nu am....(asta nu inseamna ca nu mi-a placut!!!!)...dar ce vrei sa ma las leshinat????..sa va dau voua satisfactie???? :D
mort de sunt...shi tot lupt pe metereze!!!!! mor de beregata cu voi!!!!!
te salut ,,vlv-ule" !!!!! :D
janese

Mesajde gica » 10 Aug 2011, 10:08

janese scrie:de avut...ai dreptate ...eu nu am....(asta nu inseamna ca nu mi-a placut!!!!)...dar ce vrei sa ma las leshinat????..sa va dau voua satisfactie???? :D
mort de sunt...shi tot lupt pe metereze!!!!! mor de beregata cu voi!!!!! :D

Poti sa te lasi cat vrei ca-ti fac orizontalul ala cu picioare de 3 metri.Sa se uite lumea in sus la tine :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde jenica67 » 10 Aug 2011, 14:06

Nea Jane acum sunt telefoane cu camera, cand raspunde, intra pe camera si vede daca e vaca, trage niste clacsoane, daca sunt hotii, are in stup montat si un megafon care ia semnal de la difuzorul de la telefon, si le zice, ati piz...t-o, ati fost filmati pe net, urmeaza sa vina acasa politia.
jenica67

Mesajde Adi Hodis » 10 Aug 2011, 14:56

jenica67 scrie:... si le zice, ati piz...t-o, ati fost filmati pe net, urmeaza sa vina acasa politia.

Daca le mai zice si pe nume fiecaruia ... atunci chiar ca au piz..t-o ... poate chiar au si curit-o ( scuze de expresie ), vor avea nevoie de harite marca " curpaper " ... ca pentru ei, urmeaza vremuri cacacioase ... :lol:
Va dati seama ... parca-i vad cum tresar speriati si se uita-n stanga ... in dreapta, sa vada cine-i striga pe nume ... momente in care nu mai incape acu´ in ochiul maro, nici batut cu ciocanu ... apoi urmeaza excitatziile ... cu schimbari de fetze, de culori , de acuze ... paseaza vina de la unu´ la altu´ de parca nu ar fi totzi in aceeasi oala ... :lol: :lol:

Faze d´astea ... prinsi in flagrant cu lubenitze ( pepeni verzi ) ... am avut ocazii sa vad ... of Doamne ce ma mai distram de ei :lol: daca i-ati vedea ce fetze ... ce zic, cum o dau din coltz in coltz, ce le poate puia mintea ... nu uitzi cat traieshti :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde CORNEL V. » 10 Aug 2011, 15:03

Si avand numai cateva albine , nea Janese se apuca sa topeasca ceara din stupi...iata ce-a iesit :lol:

Nea Jane,din cati stupi din aia fantoma ai topit ceara de ti-a iesit atata ? :roll: :lol:
Fişiere ataşate
DSCN2303 (Small).jpg
CORNEL V.

Mesajde janese » 10 Aug 2011, 15:36

baaaaa!!!!....va leshin!!!!!...maine si poimaine sunt cate o juma de zi liber....si atunci sa vedetzi poze...rabdare!!!!!iar o sa cadetzi in poponeatza!!!!!!...de fapt ce sa cadetzi????...ca de la ultima poza...nici acu nu v-atzi revenit!!!!!
gorjeneeeee!!! vcornel!!!!!!!!te dai la mine ,ai?????...dau eu cu un foto peste tine...de nici gicanu...,,pretenu tau"...nu te mai salveaza!!!!!.....rabdareeeee!!!!!! :D ...te-am primit in casa la mine....am taiat porcu(desi avea doar doua zile)...am dat cep la butoi(desi era gol)......si acu imi dai la rinichi?????? :o :lol:
janese

Mesajde CORNEL V. » 10 Aug 2011, 15:48

Adevarat , omenos esti...da' de cand ne ameninti cu niste poze...iote na ,nu mai plec din fata calculatorului pana poimaine...nici la buda nu ma mai duc :lol: ...sa te vad :shock:
CORNEL V.

Mesajde jenica67 » 10 Aug 2011, 16:02

Nea Jane, daca tot esti liber si cauti prin arhiva dupa poze, uita-te te rog mai atent, poate gasesti si reteta lui nea Gica de hidomel :lol: :lol:
jenica67

Mesajde Adi Hodis » 10 Aug 2011, 17:52

CORNEL V. scrie:Si avand numai cateva albine , nea Janese se apuca sa topeasca ceara din stupi...iata ce-a iesit

Nea Jane,din cati stupi din aia fantoma ai topit ceara de ti-a iesit atata ? :roll: :lol:

Cum din cati ? ... nu stii de celebra cifra 3,14 stupi ? :shock: ... stupi putini si mici, ceara putina si mica. ;) :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde gica » 10 Aug 2011, 22:38

Jenica67,ai chef de scarmanat ?
Te crezi mai tare decat Janese care nu se lasa nici mort?
Nici nu trebuie sa stai la rand,te luam la pachet cu Janese.Ca ori unul cu 3,14 stupi ori doi,tot aia este. :lol: :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde gica » 10 Aug 2011, 22:45

Adi Hodis scrie:Cum din cati ? ... nu stii de celebra cifra 3,14 stupi ? :shock: ... stupi putini si mici, ceara putina si mica. ;) :P

Adi Hodis,esti intr-o mica eroare.Nu vezi ca ceara aia e traficata.Acum ceva timp Janese a scris despre fagurii perforati.Cica se dau gauri cu potricala in fagurii artificiali si asa faci rost de ceara.Topesti rondelele si gata.Ca de la basinosii aia de stupi ai lui Janese tinuti in cutii de chibrituri nici-o sansa.Toti nu fac ceara de-o lumanare intr-un an. :lol: :lol:
gica

Mesajde jenica67 » 11 Aug 2011, 07:23

Domnul Gica, imi pare rau, dar am deja 6,28318530717958647692586766559. Deci sunteti intr-o grava eroare, cu constanta ! Si daca va zic ca cei doi stupi din iarna, mi-au dat dupa rapita 2 roi si dupa salcam inca 2. Si din cei 2 stupi, impreuna cu cei 2 roi facuti dupa rapita, mi-au dat si 105 kg de miere, deja pot sa ii laud. Si tocmai asta e problema, ca am prea multa miere anul asta si ziceam ca fac un hidromel, desi nu sunt bautor de vin. Cu multe salutari si multa rabdare ! :D
jenica67

Mesajde janese » 11 Aug 2011, 07:35

taci ma...nu-l mai ,,impresona"...ca acushica pune si el, a nu stiu cata oara, borcanu ala cu miere!!! :lol: ...ma prapadesc de ras daca o pune dracu pe pisica sa i-l dea gramada si sa-l sparga!!!!! :lol:
janese

Mesajde victor s » 11 Aug 2011, 11:31

jenica67 scrie: mi-au dat si 105 kg de miere, deja pot sa ii laud.:D

si cand te gandesti ca altii au tras un pic mai mult, dar de la 7 stupi.... :!: :!:
tareee, randament maxim !felicitari !
victor s

Mesajde jimm » 11 Aug 2011, 23:23

Nea' Eugene asta e pagina aia de tavaleala psihica?
Ia baga o poza cu balconu sa vadem cine mai are asa ceva?!
jimm

Mesajde janese » 12 Aug 2011, 06:57

ce sa-i tavalesti ma, pe babele astea!!!!
in apicultura anului 2011 ei sunt ca televizoarele ,,pe lampi"...langa alea ,,cu plasma"....lasa-i in pace!!! vrei sa faca atac de cord????

s-a dus aseara pe la gicanu,..cornelv.......de fapt l-a chemat gicanu...doar doar l-o imbrobodi (pe cornel v) sa-i ia un ,,excitator" dala de venin!!!!!problema este ca oltean pe oltean ,nu se prea pacaleste !!!! :lol:
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE