Bambucha scrie:Botca era prinsa de leatul inferior de la rama din magazin. Cand ai saltat catul s-a rupt si botcala cat spatiu e intre caturi se vede ca tamplarul nu e stupar, de la dumnealui m-am pricopsit si eu cu vreo 5 lazi
ves.lucian.zabrani scrie:...
spune-mi te rog daca tot mi-ai dat inca o veste nu prea buna CAT TREBUIE SA FIE DISTANTA INTRE RAMA DIN CUIB SI RAMA DIN CAT ??? MARE MULTAM !!!
CORNEL V. scrie:Asa ceva aveti ?
Nea Janese , nu vrei dom'le un borcanel?
arnautu valentin scrie:bre nea jane azi mi am gasit locu ptr rapita de anu viitor!vezi cum faci poate nu ma mai sufoci la primavara!dar pana la urma te primesc ca matale ocupi loc mai mult pe vertical cu zgarie norii matale!vino bre sa ti arat niste brunete de ti pica ochii n gura!de 60 ani de cand ai matale baze n ai vazut asa ceva!
janese scrie:..totzi au dat-o cotita....numai arnautu valentin asta!...si cu gigi gusoiu au zis...adu-i nea jane!!!...in rest stai sa vezi ca.....dar de fapt nu merge asha bineeeee...rilu-rilu!!!!le multumesc celor doi stupari, pe aceasta cale...
janese scrie:CORNEL V. scrie:Asa ceva aveti ?
Nea Janese , nu vrei dom'le un borcanel?
pute marketul de miere dasta!!!! shi mai galbena shi mai putin galbena..shi de la bunica...shi de la mamica...shi de la tanticaaaaa...!!!mi-a placut culoarea!!!!..galben-lamaie!!!!...si ma pregateam sa-tzi cer un borcanel......dar pe urma am realizat ca este untdelemn la litru!...nu miere!!!!
proapis13 scrie:Frumoase locuri
salve
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori