Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde Bambucha » 21 Aug 2011, 18:46

Botca era prinsa de leatul inferior de la rama din magazin. Cand ai saltat catul s-a rupt si botca ;) la cat spatiu e intre caturi se vede ca tamplarul nu e stupar, de la dumnealui m-am pricopsit si eu cu vreo 5 lazi :mrgreen:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde CORNEL V. » 21 Aug 2011, 19:05

Asa ceva aveti ?

Nea Janese , nu vrei dom'le un borcanel? :P
Fişiere ataşate
Imagine0071 (Small).jpg
CORNEL V.

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Aug 2011, 22:11

Bambucha scrie:Botca era prinsa de leatul inferior de la rama din magazin. Cand ai saltat catul s-a rupt si botca ;) la cat spatiu e intre caturi se vede ca tamplarul nu e stupar, de la dumnealui m-am pricopsit si eu cu vreo 5 lazi :mrgreen:

spune-mi te rog daca tot mi-ai dat inca o veste nu prea buna CAT TREBUIE SA FIE DISTANTA INTRE RAMA DIN CUIB SI RAMA DIN CAT ??? MARE MULTAM !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Adi Hodis » 21 Aug 2011, 22:52

ves.lucian.zabrani scrie:...
spune-mi te rog daca tot mi-ai dat inca o veste nu prea buna CAT TREBUIE SA FIE DISTANTA INTRE RAMA DIN CUIB SI RAMA DIN CAT ??? MARE MULTAM !!!

8 mm.
Lucian, iti mai dau si eu o veste " buna " ... daca te tzii de acelasi furnizor, te rog de pe acum sa-mi povestesti si mie aventurile ce le vei avea prin pastorale ... dar maare grija la manevrarea caturilor proaspat primite.
PS
Am trait sa vad si ce n-am vazut ... si crede-ma ca am vazut stupi destul de multi.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Aug 2011, 23:11

sunt convins ca ai dreptate !!! furnizorul tare ma tem ca il schimb !!! am pe cineva in ARAD , un verisor prin alianta ,care este tamplar si voi merge la el sa vad cum lucreaza !!! caturile le-am comandat pentru ca aveam nevoie de al doilea cat pentru fiecare stup si nu puteam folosi decat acelasi model !!! cand mi-a spus Ovidiu cat ai lucrat pe cei 2 stupi fii sigur ca AM PICAT RAU PE GANDURI !!! ce a fost a fost pana acum !!! pe viitor ma mai gandesc , mai intreb in stanga , in dreapta , te mai solicit la telefon si pe net CAND SE POATE !!!
calitatea stupilor de care vorbim lasa mult de dorit !!! am fost nevoit sa ma gandesc si la bani !!!DAR , cineva spunea ca SUNTEM PREA SARACI CA SA NE CUMPARAM LUCRURI PROASTE !!!
Spune-mi totusi ce zici de modelul in sine si nu de executie !!!
poate imi recomanzi altceva !!!
SANATATE MAXIMA TIE SI FAMILIEI TALE !!!
Ma gandesc tot mai mult la MER-urile tale . cat mai repede pot vin sa le vad !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 22 Aug 2011, 06:35

CORNEL V. scrie:Asa ceva aveti ?

Nea Janese , nu vrei dom'le un borcanel? :P

pute marketul de miere dasta!!!! shi mai galbena shi mai putin galbena..shi de la bunica...shi de la mamica...shi de la tanticaaaaa...!!!mi-a placut culoarea!!!! :D ..galben-lamaie!!!!...si ma pregateam sa-tzi cer un borcanel......dar pe urma am realizat ca este untdelemn la litru!...nu miere!!!! :lol:
Ultima oară modificat de janese pe 22 Aug 2011, 06:58, modificat de 3 ori în total.
janese

Mesajde janese » 22 Aug 2011, 06:43

arnautu valentin scrie:bre nea jane azi mi am gasit locu ptr rapita de anu viitor!vezi cum faci poate nu ma mai sufoci la primavara!dar pana la urma te primesc ca matale ocupi loc mai mult pe vertical cu zgarie norii matale!vino bre sa ti arat niste brunete de ti pica ochii n gura!de 60 ani de cand ai matale baze n ai vazut asa ceva!

fitzi-ar pielea a dracu!!!!stau de vorba cu tine...fatza in fatza si dupa ce plec...imi dai in cap la clape!!!!!!...de unde ai ma samantza de negrese?????? (intreb shi eu!)

apropo de rapitza...anu asta.....bagai shtanga!!!!mai multor stupari!!!!!....baaaa...daca merge bine la floare, cum zici,...aduc shi eu stupii langa ai tai????(desi nu aveam in gand sa-i duc!!!!)....totzi au dat-o cotita....numai arnautu valentin asta!...si cu gigi gusoiu au zis...adu-i nea jane!!!...in rest stai sa vezi ca.....dar de fapt nu merge asha bineeeee...rilu-rilu!!!!le multumesc celor doi stupari, pe aceasta cale...
janese

Mesajde trantor » 22 Aug 2011, 13:02

Am luat ceaunul de mamaliga al nevestei; sa vezi facalete pe spinare cand o trece pe langa topitor!!!
....
trantor

Mesajde gica » 22 Aug 2011, 13:13

janese scrie:..totzi au dat-o cotita....numai arnautu valentin asta!...si cu gigi gusoiu au zis...adu-i nea jane!!!...in rest stai sa vezi ca.....dar de fapt nu merge asha bineeeee...rilu-rilu!!!!le multumesc celor doi stupari, pe aceasta cale...

Pai ce ma,nu-i cunosteai dinainte.Pe unul mai bine decat il cunosc eu.Oameni de treaba.
Ceilalti .....te cunosteau ei pe tine si nu-si doreau sa te mai vada nici in vise urate. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde janese » 22 Aug 2011, 14:17

maaa....ca ma racai...tot zic.....(ma hotarasem sa-mi vad de treaba)...dar daca te mananca...pai hai ca te scarpin!!!:

postashi la oxalic...si ziceai ceva de aia care posteaza si habar nu au!...pai forumul este pentru toata lumea!...forum de informatzii!!!
uite!,,,sunt informatii venite de la unul care a facut,sunt informatii venite de la unu care le-a cules de undeva...si mai sunt informatzii de la altzii care cu formula...itzi zic eu ca am patzit-o si nu e bine...dar ca sa para fff interesantzi....o baga paia ..,, mai sunt nishte chestii"...la categoria asta esti bagat tu gicane!!!!! shi nu e prima data!!!....la subiectul cu protofilul...iar te dadushi in barci....ca vezi Doamne sunt componente care se bat cap in cap!!!...dar nu zici care shi cum...ci, din dorintza de ,,interesant"...lasi in suspans...nu zici saracului intrebator ce shi cum!!!!!
asta ca ma inervashi,oltene!!!!!
mai valoros este unu care vine cu o informatie ,,pe legea lui"...si utilizatorii s-o treaca prin filtrul mintii lor decat altu care zice doar...NU E BINE PENTRU CA STIU EU DE CE, DAR NU-TI SPUN !!!!
janese

Mesajde CORNEL V. » 22 Aug 2011, 19:26

janese scrie:
CORNEL V. scrie:Asa ceva aveti ?

Nea Janese , nu vrei dom'le un borcanel?

pute marketul de miere dasta!!!! shi mai galbena shi mai putin galbena..shi de la bunica...shi de la mamica...shi de la tanticaaaaa...!!!mi-a placut culoarea!!!! :D ..galben-lamaie!!!!...si ma pregateam sa-tzi cer un borcanel......dar pe urma am realizat ca este untdelemn la litru!...nu miere!!!! :lol:

Untdelemn la litru...zici :roll: .....galben-lamaie ...si eu pusesem un borcanel deoparte , sa mananca si copiii lu' matale,vorba tziganului ...ti-l dadeam moca,acum ma mai gandesc poate iti cer la schimb un pistol cu apa :lol:
Apropo,albinele matale fac untdelemn d-asta?

P.S. Da' nu vazusi borcanul de miere din cauza sticlei de ulei ?
La urmatoarea vizita pe la matale sper sa nu ai proasta inspiratie sa ma mai urci in pod ca o sa fiu cu ochii peste tot :lol:
CORNEL V.

Mesajde MyBees » 22 Aug 2011, 19:56

Adi, sterge repede poza aia ca te aresteaza pentru braconaj... Aia sunt sub dimensiunea legala, hombre... sau dai cu ei la somn? :D
Salutare, grija mare la oase!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde liviu1965 » 22 Aug 2011, 20:28

Ady, supercainele tau...... puiutul.....superb golanul...

Stai linistit cu braconajul...... mai sunt si oameni carora le ploua in gura cand vad pregateala aia ptr.saramura.Inclusiv eu.Acolo, pe sarea aia mai mergea niste bibanei.... Gata , nu mai scriu ca-mi ploua...
Si niste mamaliguta.....
liviu1965

Mesajde liviu1965 » 22 Aug 2011, 21:45

Victore..... arati mai bine ca mine.
Eu ... 1,83 / 85kg, tu cam 90,95
Partea proasta e ca acum 6 ani aveam 55kg. Deci, sunt pe drumul cel bun.... am prieteni de nadejde... Noi ne adunam duminica si facem " mancaruri speciale " , nevestele numai cat stau si si dau din gura.... taca taca taca taca.... si noi , baietii ..... facem mancare, si copii fac misto de noi. E fain.

Deschide un topic cu retete...... si sa vezi tu dupa aia.....

Cu aparatul.... am unul mai vechi,cred ca e primul aparat foto digital aparut, e in buget unul mai performant... pana atunci...... ma delectez cu altii....

Sa auzim de bine, .... ma revansez..... vorba lui Janese.... cu poze.......

O seara buna

PS Ce saramura faceam eu din carasii aia......
liviu1965

Mesajde liviu1965 » 23 Aug 2011, 13:33

Asta e , Adi....

Nu numai albine,albine,albine.....
Din cate am inteles acest forum a fost infiintat numai ptr. apicultorii profesionisti, vorbesc .. initial , acum nu stiu cati ani
Dupa care s-a transformat incet , incet in ceea ce este acum, un forum si ptr. hobby-sti si nu pot decat sa va multumesc.
Daca nu erau sectiunile de " alte discutii " ramaneam cu totii numai la albinarit.

Dar sa nu spui ca nu ar fi ok sa pregatesti tu familiei tale o reteta de peste sau altceva luata de pe forumul la care participi activ. Schimb corect : tu dai sfaturi despre albinute, noi , incepatorii ( vorbesc strict in nime propriu )ne revansam cu ce putem.....
liviu1965

Mesajde victor s » 23 Aug 2011, 16:42

proapis13 scrie:Frumoase locuri
salve :D

extraordinare locuri ! iar voi ce-i de-acolo de pe malul Dunarii sunteti obligati sa traiti 150 de ani, la cata liniste si frumusete exista acolo !
toate cele bune!
victor s

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE