Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde adycnst » 25 Aug 2011, 10:53

nea' janese...vreau si eu sa te intreb, da sa nu te superi...pentru ce sunt cutiile alea?!...si asa de multe...ca 2 stupisori, cati au scapat in urma combinelor incap intr-una singura....aaaaaa stati asa m-am prins....alea sunt pentru iernare baga un stupisor intr-o cutie, pe urma o cutie in alta cutie...ca ai si mai mari si mai mici asa este nea' janese!?.. :lol:
adycnst

Mesajde janese » 25 Aug 2011, 11:37

baaa...tzatza,baaaa!!!!!!!!!!!...ranjeshti fasolea,doar!!!!baga poze din ,,activitatzile" tale apicole!!!!!stuparii porrtocalei!!!!!! :lol:
janese

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 11:44

Mai adycnst,aia sunt stupii soacrei nu ai lui.N-ai vazut ca a mai pozat ceva si de la A. Balanescu ssi cand a fost prins cu mata-n sac a dat-o cotita.Mai pozeaza cate ceva si de la frate-sau si pune pe aici.
De ce credeti voi ca umblu eu cu ruleta dupa el sa-i masor distanta de la ceafa pana la varful nasului si diametrul nasului?
Ca vrea si el un orizontal mai ca lumea.
Cred ca voi aplica metoda lui Teinegru - un orizontal cuplat cu un vertical model Layens cu doua corpuri. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde janese » 25 Aug 2011, 11:49

baaaaa.....jugulara voastra ...pana azi a fost intreaga!!!!
s-a gasit adycns cu gica!!!!...il intreaba adycns pe gica pentru ce-s cutiile mele???...dar tzi-ai gasit!!!!amandoi habar nu au cu ce se mananca!!!!...maimutze!...nu stupari!!!amandoi!!! :P
janese

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 12:59

Ma otule,recunoaste si tu macar odata ca umbli cu fofarlica.Recunoaste ca ai pozat stupii soacrei.MAAAAAAAAA,doar poza e a ta nu stupii.Cum nu sunt nici celelalte din celelalte poze.
De baza pentru tine tot orizontalul ala cu turn de la mine ramane. :lol: :lol: :lol:
Sa vii la Bucale cu toti banii pentru el.Ti-l fac din mahon cum ne-am inteles.Ca sa fie clar.
gica

Mesajde janese » 25 Aug 2011, 13:21

ma...cu tine trebui lucrat ca cu curvele!!...clar!..de la inceput!..catzi bani sa pregatesc???

ps...pune ma si tu poze din stupina ta!!!!ca in afara de ..oxalicu nu e bun...apiinvertu nu e bun......eu iernez pe corpuri lipite cu scoci intre ele....nu am vazut mare lucru la tine!!!!!...da-ma pe spate!!!!..nu am eu timp ma olteneee....ca te-ash intoxica cu noutatzi!!!!
toata treaba la ,,ixperentze"...este sa ai mintea agera si destupata!!...ori tu nu ai asha ceva!!! :lol: ..te limitezi la ,,invarte centrifuga.....baga stupu in iarna..scoate stupu din iarna.....toarna in hranitor zamarca daia de care vad ca i-ai inebunit pe saracii incepatori....."altcevaaa...sa te vad ca jonglezi cu albina...pas!!!...vreau de la tine sa-mi aratzi ca dupa ani multi de umblat cu albina...potzi sa faci si tu mai multe jmeharii!!!

ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sariseratzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!
Ultima oară modificat de janese pe 25 Aug 2011, 13:35, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde Cristian IONITA » 25 Aug 2011, 13:30

janese scrie: ...

ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sarisetzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!

Buna asta .....

:D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde CORNEL V. » 25 Aug 2011, 13:36

janese scrie:ma...cu tine trebui lucrat ca cu curvele!!...clar!..de la inceput!..catzi bani sa pregatesc???

ps...pune ma si tu poze din stupina ta!!!!ca in afara de ..oxalicu nu e bun...apiinvertu nu e bun......eu iernez pe corpuri lipite cu scoci intre ele....nu am vazut mare lucru la tine!!!!!...da-ma pe spate!!!!..nu am eu timp ma olteneee....ca te-ash intoxica cu noutatzi!!!!
toata treaba la ,,ixperentze"...este sa ai mintea agera si destupata!!...ori tu nu ai asha ceva!!! :lol: ..te limitezi la ,,invarte centrifuga.....baga stupu in iarna..scoate stupu din iarna.....toarna in hranitor zamarca daia de care vad ca i-ai inebunit pe saracii incepatori....."altcevaaa...sa te vad ca jonglezi cu albina...pas!!!...vreau de la tine sa-mi aratzi ca dupa ani multi de umblat cu albina...potzi sa faci si tu mai multe jmeharii!!!

ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sarisetzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!

Dar ce-ai nea Jane cu omul de-l bagasi asa in corzi? :P ....ca-ti facu putina morala cu nucleele?
Apropo,in nucleele alea iernezi stupii matale? :lol:
CORNEL V.

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 13:41

janese scrie:ma...cu tine trebui lucrat ca cu curvele!!...clar!..de la inceput!..catzi bani sa pregatesc???

Pai depinde ce imbunatatiri si zorzoane vrei.
- vrei capitonat cu panza alba de bumbac sau cu matase,
- vrei captusit cu paie sau cu fulgi de pinguin,
- vrei manere de fier,fier forjat sau bronz aurit,
- vrei captuseala de plumb sa nu fi iradiat,
- vrei,vrei .... ce mai vrei.
Pretul merge de la 15000 E la 80000 E.Vezi ca pe internet sunt la dublu.
Daca esti modest,unul de brad,cu paie si cu panza de bumbac ,vopsea Duco plus ceva maruntisuri -300 lei.
La magazin modelul asta este 800 lei.Si nici aia nu dau decat cu leustenii jos.
gica

Mesajde MyBees » 25 Aug 2011, 13:55

Lasati-l pe Janese ca eu stiu ce face cu nucleii... Este modelul "single"(pe care dealtfel l-a furat de la mine) in care ierneaza o singura albina. Nu am avut timp sa fac poze(cer clementa Janese), dar in cateva zile vin si cu dovada. :)

PS. Nenea Janese, legat de oferta lui Nea Gica, eu zic sa il ceri captusit cu "papura". In modul asta il pui in dificultate, intarzie livrarea si astfel de scoti cu o reducere substantiala, ca de... tre' sa-si apere blazonul... :D
Ultima oară modificat de MyBees pe 25 Aug 2011, 13:58, modificat 1 dată în total.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde janese » 25 Aug 2011, 13:56

gica scrie:

Pai depinde ce imbunatatiri si zorzoane vrei.
-,
- vrei captusit cu paie
- - vrei captuseala de plumb sa nu fi iradiat,
- vrei,vrei .... ce mai vrei.
Pretul merge de la 15000 E la 80000 E.Vezi ca pe internet sunt la dublu.
Daca esti modest,unul de brad,cu paie si cu panza de bumbac ,vopsea Duco plus ceva maruntisuri -300 lei.
La magazin modelul asta este 800 lei.Si nici aia nu dau decat cu leustenii jos.

simplu ma si fara vopsea ca ai zis ca vopseaua strica lemnul in trei ani!!!!unu simplu de 100ron!!!!
janese

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 14:11

janese scrie:ps...pune ma si tu poze din stupina ta!!!!ca in afara de ..oxalicu nu e bun...apiinvertu nu e bun......eu iernez pe corpuri lipite cu scoci intre ele....nu am vazut mare lucru la tine!!!!!...da-ma pe spate!!!!..nu am eu timp ma olteneee....ca te-ash intoxica cu noutatzi!!!!
toata treaba la ,,ixperentze"...este sa ai mintea agera si destupata!!...ori tu nu ai asha ceva!!! :lol: ..te limitezi la ,,invarte centrifuga.....baga stupu in iarna..scoate stupu din iarna.....toarna in hranitor zamarca daia de care vad ca i-ai inebunit pe saracii incepatori....."altcevaaa...sa te vad ca jonglezi cu albina...pas!!!...vreau de la tine sa-mi aratzi ca dupa ani multi de umblat cu albina...potzi sa faci si tu mai multe jmeharii!!

Sa le luam pe rand:
- ce poze sa mai pun ma ? ca am pus aproape cu fiecare stup.Bine o sa mai pun cateva.
- ma,eu cu oxalic dau de ani de zile.Tu nu ai dat niciodata.Si vii ca un urecheat ce esti si pui exact reteta cu care am reusit sa injumatatesc albinele din fiecare stup in primul an cand am folosit oxalicu.Maaa,daca nu ai facut asa ceva lasa-le dracu de clape.Ignorantule.
- cu apiinvertu e alta poveste cu doua capete.Odata ca e o mixtura chioara,hrana pentru animale si scopul lui Dumitriu a fost sa-l bage la subventii.Si uite ca a reusit.Nu zic mai mult.Dar zic acelasi lucru altfel - ma,tu ai crezut vreodata ca nemtii aia sunt atat de prosti sa ne vanda apiinvertu cu peste un euro/kg si sa-l cumpere de la noi cu 4 euro ?
- cu experentele alea ai dreptate.Daca aveam si eu soacra apicultoare jongam si eu cu albina si anual primavara mai milogeam 3,14 stupi pentru esperente.Asa ca invart la centrifuga,bag stupu-n iarna,scot stupu din iarna,da-i completare,da-i stimulare cu zamarca.Nu-mi permit sa fac jmeharii ca tine.Asta este.
gica

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 14:24

janese scrie:ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sariseratzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!

Ma mincinosule ce esti.Arata unde am scris eu ceva de stupul lui Romikele ca nu-mi amintesc.
Despre invertire ia citeste aici:
http://stuparitul.3xforum.ro/post/7652/ ... _ie_la_kg/
Bagatorule de strambe ce esti.
gica

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 14:36

janese scrie:simplu ma si fara vopsea ca ai zis ca vopseaua strica lemnul in trei ani!!!!unu simplu de 100ron!!!!

Maaaaa,la 100 de lei nu-ti pot oferi decat ambalare in ziare cu reclama de la Kaufland ca-s gratis si legat bine cu un ghem de sfoara de canepa care-i 5 lei.Ca manopera e pe masura ta ma grasule.Ca abia te rostogolesc 4 omameni mancati bine.Si crezi ca ajung 100 de lei?
Ca or mai vrea si o tuica. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde gica » 25 Aug 2011, 14:40

MyBees scrie:Lasati-l pe Janese ca eu stiu ce face cu nucleii... Este modelul "single"(pe care dealtfel l-a furat de la mine) in care ierneaza o singura albina. Nu am avut timp sa fac poze(cer clementa Janese), dar in cateva zile vin si cu dovada. :)

Ramane cum am stabilit.Hotul tot hot ramane.Nu-si mai revine saracul Janese.
Asta cere poze pe aici sa le puna pe alte forumuri sa se dea gongoi.
Maaaa banditule maaaa,minciuna are picioare scurte.
gica

Mesajde janese » 25 Aug 2011, 15:43

maaaa...ma inervezi si eu rabd ce rabd si apoi te dau dracu!!!!,.....de bagat stupii in iarna si de scos...nu e mare scofala...ca stupii intra si ies si singuri din iarna daca nu le iei mierea la blana!..deci nu e mare realizare...de turnat in troaca ..poate orice stupar!!! baga ceva sa ma lasi cu gura cascata...ceva ce ai facut tu!!!!...dar nu in 1914!!!

cu oxalicu...eu nu am pus nici o reteta!...de dat cu el dau...dar e frectie si nu sunt multumit de oxalic.......in rest...nu-i mai da cu vorba si baga poze...dar nu d-alea unde vezi cutii cu albine sau borcane cu miere( la singular)...ci ceva ce nu s-a mai postat! :oops: :mrgreen:
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE