Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde Mircea77 » 26 Iul 2012, 09:33

Super tare faza.....cat de incepator sunt si stau bine si cu imaginatia, la asa ceva nu ma gandisem.
Dar cum nevoia te invata si romanul este artist in improvizatii, asta este o idee super tare.
Felicitari.
Mircea77

Mesajde iunicu » 26 Iul 2012, 10:46

Stuparii cu experienta spun ca albina daca are cules, baga miere si in cisma. Uite ca baga miere si in pantofi. Poza asta trebui printata si lipita in cabana apicola in toate stupinele ca stimulent pentru orice stupar. Omul asta merita din oficiu primul loc la bursa Gica Romanescu.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde stuparul2011 » 26 Iul 2012, 20:02

buna,
din partea mea respect pentru tine si pentru aceste uimitoare insecte.
iunicu are dreptate.
asa ceva mai rar,cred ca este un lucru uimitor pentru oricine,chiar si pentru cei mai vechi in bransa.
numai bine
stuparul2011

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 07:06

ieri am luat roii la mana...situatia fata de acum zece zile: desi am stimulat zic eu,,ca la carte" totusi cantitatea totala de puiet /familie nu a mai crescut,dar s-a mentinut. oferta de polen este,tratati sunt, matci tinere sunt...si totusi e semn ca de-aci incolo trebui sa luptam macar pentru mentinerea cantitatii de puiet,ca de sporirea lui nu mai avem parte.familia se pregateste de toamna!...
janese

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 07:30

janese scrie:zzz

:lol: :lol: auziti,ma!!!...aseara ma suna trantoru,din arges...m-a intrebat ce vreau sa fac cu copaia aia???...cumva clisma????mari ,,nenorocitzi" stuparii astia!!! :lol:
janese

Mesajde jenica67 » 27 Iul 2012, 09:36

Baga, miere si in cizma, vad ca bidoanele sunt pregatite pentru miere, langa multietajat. Idea este sa vedem, cum il iernam, sa nu fie zadarnica munca micutelor albine, ca mie unu, mi-ar parea rau, sa aud, ca nu au trecut iarna.
jenica67

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 10:13

este o situatie interesanta si atat!
de la ,,a vegeta " intr-o cutie de carton,sub o strerasina un roi natural, pe o palasca de floarea soarelui si pana la a lua miere....este cale lunga!!..nu va imbatati cu apa rece!!!ce ne arata ioanpuiu este o adaptare a unei colonii la o situatie anume...si trebui privita ca ,,situatii in apicultura"...nu ca tehnologie apicola!implicaree...ca incepe penuria de cutii de pantofi!!!!o sa dea faliment toti producatorii de cutii din lemn!!!
janese

Mesajde ioanpuiu » 27 Iul 2012, 15:21

jenica67 scrie: Idea este sa vedem, cum il iernam, sa nu fie zadarnica munca micutelor albine, ca mie unu, mi-ar parea rau, sa aud, ca nu au trecut iarna.

Nici nu se pune problema să ierneze, la ultima matcă împerecheată în el, a fost unificat cu roiul artificial.
A tot amînat formarea de roi artificiali în ideea să culeagă ceva şi cînd au apărut botci de roire nu avea nimic pregătit.
A fost o încropeală de moment pt. o situaţie urgentă.
Nu participă la concurs pentru bursă, ideea nu a fost a lui şi nu facem "copy- paste" aici pe forum :lol:
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 27 Iul 2012, 16:35, modificat 1 dată în total.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 15:44

mai...pon-ta..paste.....chiar voiam sa te intreb ce face cu el la toamna,nu la iarna!!!
ps...semneaza janese-copy BASE :D
MA SIMT FOARTE RAU DE LA CALDURA ASTA SI MAINE PLEC DE CU NOAPTE LA PESCUIT,SI MA INTORC DUMINICA.....pe lac nu sunt urneee.....ce ma fac eu?ca tineam neaaparat sa-mi exercit ,, dreptu" !!!! :lol: puneti ma urne si pe lacuri!!!...si prin trenuri.....vedeti ca pe litoral e aia cu banana plutitoare...puneti o urna si pe ea!!! mai sunt aia care sar cu parapanta...duceti o urna si la ei!!
usl-istii!!!..pardon...uslashiii!!!!!!puneti ma ceasul sa sune sa nu cumva sa dormiti toata ziulica si sa se incheie ,,procesu"...nu de alta dar o sa ziceti de luni,ca v-a pus base ceva somnifere in mancare!!!!!!in dambovita ..tiganii au fost pe pozitii..au zis clar primarilor...ne ducem la vot daca ne dati cate un milion,altfel stam in curte si nu votam!!!baiul este ca usl-istii au primit de la centru info...primarul raspunde sa vina toti de la el din sat la vot..pres cons judetean,de la el din judet..samd!!..ca altfel isi p[ierd scaunele!!!o tot o nebunie si o mobilizare in dambovita!..la dispensarul comunal,s-a cerut lista cu cel putin 100 ,,nedeplasabili,sa se duca ei cu urna la domiciliu..doctorita a zis ca nu are decat doi...nu ne intereseaza.!!!!..mai cauta-ne 98!!!!

ne vedem luni cu base la cotroceni!!!
usl-istilor!!! a fost ma , bun micul si berea care le-ati servit ieri???? :lol: cu asta va alegeti...ca in resttttt......

ba-se!!!!...ba-se!!!!!ba-ses-cu!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat de janese pe 27 Iul 2012, 15:59, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde trantor » 27 Iul 2012, 15:58

Hai bre ne lasi.... fir intins ca arcul de dormeza... pluta linistita ... le-am pus pe amandoua ca nu stiu cum /la ce dai; viseaza frumos ca pe noul presedinte nu-l cheama nici Basescu nici Antonescu...
....
trantor

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 16:00

trantor scrie:Hai bre ne lasi.... fir intins ca arcul de dormeza... pluta linistita ... le-am pus pe amandoua ca nu stiu cum /la ce dai; viseaza frumos ca pe noul presedinte nu-l cheama nici Basescu nici Antonescu...

nici ,nici...pe mine ma intereseaza sa le dea base cu palmutza lui la c*r ,luni!!!ca maidanejii ashtiaaaa............
janese

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 16:01

trantor scrie:Hai bre ne lasi.... fir intins ca arcul de dormeza... pluta linistita ... le-am pus pe amandoua ca nu stiu cum /la ce dai; viseaza frumos ca pe noul presedinte nu-l cheama nici Basescu nici Antonescu...

e ca te scobesti si acu in dinti dupa micu ala servit ieri??? :lol: :lol:
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Iul 2012, 16:05

la noi se ureaza altfel pescarilor , dar parca lui nea Janese nu-mi vine sa-i zic !!! " fac respectiva treaba pe betele dumitale , nea Janese " !!!
sau cum stuparii spun "sa nu-ti ajunga butoaiele " , eu iti spun " sa-ti fie prea mic juvelnicul " !!! :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 16:08

ce aveti ma, cu mine???...ca sunt nevinovat!!!!
auzi la argesean...fir intins ca arcu la dormezaaaa!!!...fir-ar pielea ta sa fie trantoreeee!!!p-asta n-o stiam!!!...rad si bat la clape!!!! :lol:
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Iul 2012, 16:12

mi-e asa de dor de un pescuit , de nu-i adevarat !!! daca as veni cu matale la pescuit , nea Janese , SIGUR am vorbi 5% despre pesti si 95 % despre albine !!! a faci febra musculara , atatia sa prinzi !!! sa nu te lase bambinele si senzorii sa dormi !!! sanatate maxima !!! :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 27 Iul 2012, 16:25

nu dau ma la peste...i-am promis lu fiu-meu sa scap de gura luisi acu nu mai scap! a venit scadentza!..si am treaba de nu ma vad!!! eu nu le am cu pescuitu!!..mai ales ca eu sunt cel care-i baga rama in ac...care trebui sa intre printre balarii ca agatza intr-una acuu.... care strange si impacheteaza ,,sculelee"..dupa masa cand plec de la munca trebui sa ma duc sa cumpar rame si viermushi!!..numai nervi imi fac!!!dar deh...am promis...sunt obligat!!!
ps...am avut bagate cinci matci imperecheate in cinci roiuri...le-am creat conditii sa le elibereze din colivii...si nu trebuia decat sa astept..ieri nu am avut rabdare,m-a mancat in c*r sa caut intr-unu....l-am deschis....si zbarrrr matca si-a lut zboru in patru zari!!!!m-am uitat eu pe la urdinishe prin jur doar doar oi vedea vreun ghemotoc...dar degaba!!!fi-mi-ar capu!!!
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE