Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde gica » 08 Oct 2011, 08:25

Nu am scris ca ce ai facut matale nu este bun.Am scris ca cel facut de mine este putin mai simplu de facut.Mai ofera si avantajul ca se pot fixa laterale cu mici abateri de grosime datorita faptului ca are strangere in 3 puncte.Sanatate damnule ''un OM''.Pozaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
:D
Fişiere ataşate
SAM_0242 (Large).JPG
gica

Mesajde proapis13 » 08 Oct 2011, 09:14

Am facut un stand se montare al ramelor inainte de a-mi cumpara pistolul pneumatic
Acum cred ca trebuie sa fac altul cum am vazut la Hodis
salve :D
Fişiere ataşate
DSC03179.JPG
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Adi Hodis » 08 Oct 2011, 10:31

Sa faci standul pentru cel mult 30 de rame, daca e de capacitate mai mare, e groi la manevrat ( intors pe verso ). :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde indy_smd » 10 Oct 2011, 22:04

ne gica acum ma vezi?
Fişiere ataşate
SAM_0052 (Small).JPG
indy_smd

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 08:40

andrei_calinescu scrie:
janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI" :lol: :lol:

Domnule Jan,

Ce incubator o sa folositi?

prieten drag,

sunt dezamagit ca nu ,,ma iubesti"...si pe mine!!! :lol: ...va veni si incubatorul...ala e floare la ureche!!!...problema care se pune este....cum te organizezi, ca sa ai nevoie de el,si cu ce te ajuta...rabdare!!!
janese

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 08:56

Ioan Guist scrie:
janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI" :lol: :lol:

Stai asa ca nu-i chiar asa.
Sa dea Domnul al Bun si sa reusesti sa scoti pe piata ...gratis cate matci poti face 'mneata.Sper ca o sa faci cat de multe.
Sa fi atent la urmatoarele "scame":
1 Conform iexperientelor mioritice, ce este gratis este si de proasta calitate.
2 Muieti sunt posmagi?? adica se poate sa vi sa mi le bagi in stupi?
3 Orice neajuns, orice urma de boala , vine de la matcile aste de O lei.
4 Individul asta, Janese a umplut piata cu matci de ale lui si acum nu mai putem sa cumparam decat de la el.Ca are o rasa speciala hibridata si cu 12 picioare si cu dintii ca de pitt bull.
5 1000-5000 nu este un nr care sa schimbe piata de matci cu vre-o virgula.Poate aici pe net sa fie o uarecare miscare.
6 Mai mult ca sigur ca o sa ramana cu buza umflata o multime de apicultori tineri care nu o sa ajunga ...la rand.

Una peste alta initiativa este de apreciat si va urez succes.

1. pretenu meu....eu te iubesc pe tine!!!..este chestie de marketing si studiu de piatza.....treaba cu gratuitu...romanashuleeee...pe lumea asta nimic nu e gratuit...totul e cu bataie lunga!!!!......credeam ca ai morosit!...dar patima...tzi-a cam intunecat judecata de data asta!!!!!!!!!!!!
2...inclusiv asta am luat in calcul...adecaaaa...ce inseamna livrarea cu nucleu cu tot si nucleul sa se intoarca la tine dupa acceptarea matcii..adecaaa.....nucleul sa vina indarat cu albina la kilogram care am trimis-o!.....
3.....matcile de ,,o" lei te referi la calitate sau la pretz...specifica aici pana nu mi se umfla jugulara!!!!!! :oops: ...este ushor sa arunci cu noroi...dar rabdare!!!!
4.....aruncand vorbele care le-am zis acu cateva zile.... nu au fost gratuite...... eram curios sa vad care shi cum maraie!!!!deshi imi inchipuiam!
5....ba este....mai ales cand ,,multiplicatzionii" romani ,....livreaza cateva zeci maxim sute de matci pe an!!!!apropos...asha ca fapt divers....pentru coltura voastra jenerala...de exemplu ligustica.....a intrat in tzara in 2010 de la piana, 1400 de matci si in 2011 au intrat 3300.....cu factura nu pe vorbe,si luate tot de aceia care au luat anu trecut!! si m-am intrebat si eu...de ce oare????? si am zis sa vad ce si cum...daia am luat anu asta zece ligustice! ......vrei sa-tzi zic si de carnica nemtzeasca ..cate au intrat in ultimii doi ani????..problema este ca utilizatorii merg pe shest...nu vorbesc public asha ca mine si ca tine!!!te cruceshti catzi apeleaza la altceva decat ,,carpatine"!!! si nu sunt incepatori!!!
6.. in mare...am vazut ce ofera...,,multiplicatzionii"... la mine in stupi si la alti apicultori...si nu am vazut ceva care sa ma lase cu gura cascata!!!(sper sa nu mi-o luatzi in nume de rau)

va pup si mai vorbim...public.....nu pe la coltzuri!!!

ps...v-am zgandarit???? este unu care vad ca nu a pus botu la zgandareli!!!...te salut...L5S!!!!!!

nu am zis ca shi fac!!!!....am zis doar ca studiez ce ar insemna!!!!!...recunoashtetzi ca am talent la zgandareli!!!! :lol:
Ultima oară modificat de janese pe 11 Oct 2011, 13:47, modificat de 6 ori în total.
janese

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 09:04

valter scrie:
andrei_calinescu scrie:

Domnule Jan,

Ce incubator o sa folositi?

Al lui soacrasa...ce tine loc de clota
Lasa ca-i dau e o poza...de ''ping'', alta de'' pong'' cand o avea el toata curteapline cu incubatoare sovietice produse in Italia.
Aspeta jane-se face fil;antrop.

ce e ma???? te-ai simtzit si tu ,, multiplicatzionist"???? :lol: de ai batut din deshte aici????

asha ca fapt devers....am mai zis anu trecut la campina,ceva...un indemn ca apicultorii sa-si faca singur matcile...ca piatza nu ofera ceva....,, mai ceva decat are fiecare apicultor in stupina lui"...si aceste matci platite nu fac acei---400-600 de mii cat costa acu bucata!!! si cine credetzi ca a sarit de fund in sus????...tocmai d-l Matesh, procesatorul!!!.......ori eu nu am zis cu rautate...dar ma rog...asta e!!!! mi-a placut reactzia dumnealui...semn ca nu am vorbit degeaba!!! :idea:
janese

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 09:13

gica scrie:Minciurineeeeee,ce facusi fiule ?
Ajunsesi ciuca bataii ?
Hai la tata sa te stearga la nas si sa-ti dea o boboana :lol: :lol: :lol:
Pun si eu 3 poze sa-mi mai spal din pacate.
Cel mai simplu jug de asamblat rame:

ce sa vad ma aici???doua tzambre batute pe genunchi!!!????tzi-am zis eu,...maine poimaine postezi aici poze cu o sipca mancata de gaselnitza...ca fiind interesanta!!!poluatzi forumu cu informatzii dastea!!!culmea este ca se mai uita pe aici si strainezii!si inchipuietzi ce zic de apicultorii romani!!!! si e pacat!!! :lol: :o
janese

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 10:08

adycnst scrie:am citit si recitit...in toate postarile nea' janese ne spune sa avem rabdare!...matale mai ai albine, nea' janese, in afara de stupisoarii aia pierduti asta vara prin floarea soarelui!?(nu ne-ai spus daca i-ai mai gasit). uite eu as vrea sa te ajut...iti ofer o mana de albine...le faci o poza, si te ajut eu sa multiplici in PS. :lol: :lol: :lol:

pune ma si tu ,macar...macar o poza din stupina ta!!!!.........sa vedem si noi ca ai albine!!!!!
janese

Mesajde alt stupar » 11 Oct 2011, 11:02

janese scrie:si cine credetzi ca a sarit de fund in sus????...tocmai d-l Matesh, procesatorul!!!.......ori eu nu am zis cu rautate...dar ma rog...asta e!!!! mi-a placut reactzia dumnealui...semn ca nu am vorbit degeaba!!! :idea:

Poti detaila ?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 11:28

nu va intereseaza asa ceva ???
Fişiere ataşate
rsz_1dscn1995.jpg
rsz_1dscn1992.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 11:30

alt stupar scrie:
janese scrie:si cine credetzi ca a sarit de fund in sus????...tocmai d-l Matesh, procesatorul!!!.......ori eu nu am zis cu rautate...dar ma rog...asta e!!!! mi-a placut reactzia dumnealui...semn ca nu am vorbit degeaba!!! :idea:

Poti detaila ?

maaa aradene......de veneai la campina...nu mai detaliam eu acu!!!! :lol: :lol: deci.....cel mai mare targ e la campina!!!!! :P
sa traiesti viorel55!!!!
janese

Mesajde alt stupar » 11 Oct 2011, 11:37

Multe targuri :D in 5 ani... tot stuparu-si face targul lui ;)
globtrotter sa fi si tot nu le prinzi pe toate
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 11:40

ves.lucian.zabrani scrie:nu va intereseaza asa ceva ???

ma nepoate!..pe mine ma intrebi????
daca zici da...atunci itzi zic ca mi-a mai trimis una de genu asta,americanu(andreirn)....tocmai din america...si cand am pus-o la ochi mai mai sa vin gramada ca orbetele( de parca eram legat la ochi)...uite...tzi-o trimit paia de la americanu gratuit ,numai sa scap de ea(ca ma inervez cand o vad ca am luat tzeapa)...si imi trimitzi tu una dasta de-a ta...cu bani ,nu degeaba!!!...si la anu...altu sa se pregateasca sa i-o dau gratis p-asta!!!! :D ...toata treaba asta face parte din ,,roteaua apicola"...sa traieshti gusoiule!!!!!
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 11:46

fii sanatos nea Janese !!! intamplator azi noapte la serviciu am citit in cartea lui Ruttner ca la transvazare se pot folosi "ochelari lupa" dar marirea sa nu fie mai mare de 2,5 - 3 ori !!! cele mai mari au 2,5 respectiv 3,5 !!! daca ar fi mai puternice trebuie apropiate lentilele prea mult de ceea ca ne intereseaza si nu cred ca merge !!! acuma eu am luat-o !!! la transvazarile pe care vreau sa le fac anul viitor va voi tine la curent daca este valabila sau nu !!! Dumnezeu sa te imbucure !!!
FII SANATOS CU TOATA FAMILIA !!! TOATA !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 11:54

ves.lucian.zabrani scrie:fii sanatos nea Janese !!! intamplator azi noapte la serviciu am citit in cartea lui Ruttner ca la transvazare se pot folosi "ochelari lupa" dar marirea sa nu fie mai mare de 2,5 - 3 ori !!! cele mai mari au 2,5 respectiv 3,5 !!! daca ar fi mai puternice trebuie apropiate lentilele prea mult de ceea ca ne intereseaza si nu cred ca merge !!! acuma eu am luat-o !!! la transvazarile pe care vreau sa le fac anul viitor va voi tine la curent daca este valabila sau nu !!! Dumnezeu sa te imbucure !!!
FII SANATOS CU TOATA FAMILIA !!! TOATA !!!

maaa....nu ma mai vraji!!!imi trimitzi au ba????cat costa???

ps...pe lumea asta nimic nu e intamplator!!!!
semneaza....janese filosofu!!!!
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE