andrei_calinescu scrie:janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI"![]()
Domnule Jan,
Ce incubator o sa folositi?
Ioan Guist scrie:janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI"![]()
Stai asa ca nu-i chiar asa.
Sa dea Domnul al Bun si sa reusesti sa scoti pe piata ...gratis cate matci poti face 'mneata.Sper ca o sa faci cat de multe.
Sa fi atent la urmatoarele "scame":
1 Conform iexperientelor mioritice, ce este gratis este si de proasta calitate.
2 Muieti sunt posmagi?? adica se poate sa vi sa mi le bagi in stupi?
3 Orice neajuns, orice urma de boala , vine de la matcile aste de O lei.
4 Individul asta, Janese a umplut piata cu matci de ale lui si acum nu mai putem sa cumparam decat de la el.Ca are o rasa speciala hibridata si cu 12 picioare si cu dintii ca de pitt bull.
5 1000-5000 nu este un nr care sa schimbe piata de matci cu vre-o virgula.Poate aici pe net sa fie o uarecare miscare.
6 Mai mult ca sigur ca o sa ramana cu buza umflata o multime de apicultori tineri care nu o sa ajunga ...la rand.
Una peste alta initiativa este de apreciat si va urez succes.
valter scrie:andrei_calinescu scrie:janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI"![]()
Domnule Jan,
Ce incubator o sa folositi?
Al lui soacrasa...ce tine loc de clota
Lasa ca-i dau e o poza...de ''ping'', alta de'' pong'' cand o avea el toata curteapline cu incubatoare sovietice produse in Italia.
Aspeta jane-se face fil;antrop.
gica scrie:Minciurineeeeee,ce facusi fiule ?
Ajunsesi ciuca bataii ?
Hai la tata sa te stearga la nas si sa-ti dea o boboana![]()
![]()
Pun si eu 3 poze sa-mi mai spal din pacate.
Cel mai simplu jug de asamblat rame:
adycnst scrie:am citit si recitit...in toate postarile nea' janese ne spune sa avem rabdare!...matale mai ai albine, nea' janese, in afara de stupisoarii aia pierduti asta vara prin floarea soarelui!?(nu ne-ai spus daca i-ai mai gasit). uite eu as vrea sa te ajut...iti ofer o mana de albine...le faci o poza, si te ajut eu sa multiplici in PS.![]()
![]()
janese scrie:si cine credetzi ca a sarit de fund in sus????...tocmai d-l Matesh, procesatorul!!!.......ori eu nu am zis cu rautate...dar ma rog...asta e!!!! mi-a placut reactzia dumnealui...semn ca nu am vorbit degeaba!!!
alt stupar scrie:janese scrie:si cine credetzi ca a sarit de fund in sus????...tocmai d-l Matesh, procesatorul!!!.......ori eu nu am zis cu rautate...dar ma rog...asta e!!!! mi-a placut reactzia dumnealui...semn ca nu am vorbit degeaba!!!
Poti detaila ?
ves.lucian.zabrani scrie:nu va intereseaza asa ceva ???
ves.lucian.zabrani scrie:fii sanatos nea Janese !!! intamplator azi noapte la serviciu am citit in cartea lui Ruttner ca la transvazare se pot folosi "ochelari lupa" dar marirea sa nu fie mai mare de 2,5 - 3 ori !!! cele mai mari au 2,5 respectiv 3,5 !!! daca ar fi mai puternice trebuie apropiate lentilele prea mult de ceea ca ne intereseaza si nu cred ca merge !!! acuma eu am luat-o !!! la transvazarile pe care vreau sa le fac anul viitor va voi tine la curent daca este valabila sau nu !!! Dumnezeu sa te imbucure !!!
FII SANATOS CU TOATA FAMILIA !!! TOATA !!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori