Sa ma anunti te rog inainte cu cateva zile astfel incat sa iti pot comanda.
Ca si principiu calculele tale sunt ok in ceea ce priveste puful, respectiv cantitatea de substanta activa eliberata printr-un puf.
Tu ai spus in mesajul tau de concentratia de varachet. Am incercat cu varachet, dar nu am fost multumit de rezultate (numar de paduchi cazuti) cu varachet. Probabil datorita faptului ca varachetul a fost gandit sa fie administrat prin fumigatie pe banda. Am mai discutat si cu alti apicultori, unii au pareri pro, altii contra; nu pot sa ii contrazic, ci spun doar ca in cazul meu nu am fost multumit de varachetul folosit cu vaporizatorul.
De anul trecut, daca nu ma insel (sau de 2 ani... nu mai sunt sigur) eu folosesc Taktik in proportie de 8.5 %, este concentratia la care am ajuns la rezultatele cele mai bune cu un singur puf, folosind doar ulei de parafina. In timp am incercat concentratii incepand cu 5% pana la 10%, rezultatele cele mai bune au fost incepand cu 8%, pana la 10%, peste nu am incercat, nedorind sa risc intoxicatii la albine.
Pe de alta parte... interesanta varianta cu pompa de benzina folosita la vaporizator. In lei pompa aia costa vreo 370 ron, nu stiu ce ridica pretul atat de mult, vaporizatorul in sine sau pompa