Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 11:59

la ora asta...,,online"!
...alt stupar, anaoapop, arnautu valentin, cristi x, FLORINELU, Gabysgg, gigiploesteanu, Google [Bot], horia_ch, IGI, iunicu, janese, liviu1965, LUPU' ALBINELOR, marin52, mariusivanov, Microb2010, Mircea77, MSNbot Media, panshe85, pedro, pngflorin, RazvanTi, samuel, seaquest, serb, stelamaris12, stuparul2011, ves.lucian.zabrani,

arnautu valentin...te-ai sculat ma????? putoare!!!!
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 12:04

costa 30 lei !!! gasesc eu modalitatea cea mai buna sa ti-o trimit !!! treaba este ca este cam fragila cutia !!! studiez problema si te anunt !!! cel mai bine mi-ar place sa ti-o duc personal !!! poate mi se arata vreun drum spre dumneata !!! o rezolv oricum !!! tinem legatura !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 12:16

ves.lucian.zabrani scrie:costa 30 lei !!! gasesc eu modalitatea cea mai buna sa ti-o trimit !!! treaba este ca este cam fragila cutia !!! studiez problema si te anunt !!! cel mai bine mi-ar place sa ti-o duc personal !!! poate mi se arata vreun drum spre dumneata !!! o rezolv oricum !!! tinem legatura !!!

deschiderea la urechi sa fie de 600mm...ca am capu mare!!!!
janese

Mesajde Microb2010 » 11 Oct 2011, 12:27

janese scrie:
ves.lucian.zabrani scrie:costa 30 lei !!! gasesc eu modalitatea cea mai buna sa ti-o trimit !!! treaba este ca este cam fragila cutia !!! studiez problema si te anunt !!! cel mai bine mi-ar place sa ti-o duc personal !!! poate mi se arata vreun drum spre dumneata !!! o rezolv oricum !!! tinem legatura !!!

La dimensiunea asta cei de la cartea recordurilor ar fi dati gata poate circumferinta capului la urechi.
Microb2010

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 12:29

janese scrie:

se regleaza ca si mastile de sudura ce le pui pe cap si ai mainile libere !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde arnautu valentin » 11 Oct 2011, 13:11

janese scrie:la ora asta...,,online"!
...alt stupar, anaoapop, arnautu valentin, cristi x, FLORINELU, Gabysgg, gigiploesteanu, Google [Bot], horia_ch, IGI, iunicu, janese, liviu1965, LUPU' ALBINELOR, marin52, mariusivanov, Microb2010, Mircea77, MSNbot Media, panshe85, pedro, pngflorin, RazvanTi, samuel, seaquest, serb, stelamaris12, stuparul2011, ves.lucian.zabrani,

arnautu valentin...te-ai sculat ma????? putoare!!!!

ce sa faci bre om nacajit cu greutati!dupa atata miere extrasa merit si io un concediu!de matale ai vaselina pe angrenaju de la centrifuga de anu trecut!ori matale extragi traditional?[prin stoarcere]esti la bio? :lol: :lol: :lol: :evil: :twisted:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 13:15

baaaa!!!!...tu lu frac-tu ii dai in cap????
ce zici ma de vaselina?????
stupar puturos!!!...,,muncesti o luna si stai unshpe!!!!las ca vine ea mama iarna!!!!
am surprize mari pentru tine!!!!vezi tu!!!vei rade de te vei prapadi!!!
ps ...semneaza...janese-stuparul cel vrednic!!!!!!!!

maaa....mierea ...albina o face pentru ea si neamul ei!! ...nu pentru dobre sau stupar!!!cand o-i veni pe la tine sa-mi dai si mie un borcanel d-ala mare de muraturi plin cu miere!!!..pentru copilashii mei!!!!da vezi ca nu am nici borcan!!!
locul mierii este in rame nu in butoaie!!!!puturosuleeee!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat de janese pe 11 Oct 2011, 14:00, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde proapis13 » 11 Oct 2011, 13:27

La mine au inflorit merii
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 13:33

ma proapis 1333....hai ca cu tine nu prea am vorbit!!
nitzel piper....
am vazut ce ai postat si am deschis iute sa vad si eu ...,,shtandu " tau!!!!! si cand coloooo...trei surcele puse una peste alta!!!! :D te salut si-ti doresc sanatate!!!!!
ps...am vazut ca te tot pupa oltenii!!!!
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 13:45

Nea Janese este nasoala deocamdata !!! niciodata nu mi-a placut sa mint !!! am fost in piata si mai avea doar una . ieri am vorbit cu Adi Hodis si a zis ca vrea una !!! asta ce o luai azi este a lui !!!
problema este rezolvata insa este nevoie de putina rabdare !!! gagica ce le vinde are telefonul meu si mi-a promis ca imediat cum primeste ma suna !!!
te salut cu respect !!! doar putina rabdare !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 13:50

ves.lucian.zabrani scrie:Nea Janese este nasoala deocamdata !!! niciodata nu mi-a placut sa mint !!! am fost in piata si mai avea doar una . ieri am vorbit cu Adi Hodis si a zis ca vrea una !!! asta ce o luai azi este a lui !!!
problema este rezolvata insa este nevoie de putina rabdare !!! gagica ce le vinde are telefonul meu si mi-a promis ca imediat cum primeste ma suna !!!
te salut cu respect !!! doar putina rabdare !!!

tocmai cand mi-am pus sperantza...a zburat puiu cu atza!!!! am zis eu ca ,,hodishanu" imi poarta sambetele!!!!!
dar tu nu ai ,,sirvici",ma???-de una doua fugi la piatza??
ps...semneaza ..janese angajatu
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 14:04

la serviciu am fost azi noapte si mai merg si la noapte , dupa care intru in " libere " !!! am pus un filmulet cu turbina si generatorul care sunt agregatele esentiale din centrala !!! azi dimineata am dormit un pic ( vreo 3 ore ) si mai trag un somn dupamasa !!! la noapte ca si azi noapte 2 cani de ceai negru si trece noaptea usor !!!
daca cumva nu mai aduce gagiga TI-O DAU PE A MEA !!!
mai fac eu rost cumva de alta pana la primavara !!!
voi avea nevoie de indicatii la transvazarea larvelor !!! poate ma ajuti la primavara !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde horia_ch » 11 Oct 2011, 14:13

ves.lucian.zabrani scrie:gagica ce le vinde are telefonul meu si mi-a promis ca imediat cum primeste ma suna !!!

Pfffaaaiiii, Luciane! O facuşi lată, de data asta! Vezi că astea de gavaresc pe limba de dincolo de Nistru au o boală: iau numere de telefon de la gentilomi de p-aci şi p-ormă nu mai scapi de ele. O să vezi cum te sună pe la cele ore nepotrivite să te-ntrebe ba de una, ba de alta. N-o să-ţi mai trebuiască nika, pân' la urmă. Şi vorbesc şi lucruri d-alea făra perdea, că cică-s cool.
Hori păţitu'.
PS
Mă, da vezi de te-o chema, cum că să-ţi arate te miri ce, să nu te duci nicăirea afară de piaţa aia. Iese cu dandana. :lol: :lol: :lol:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2011, 14:17

dupa accent nu parea nici 1% de peste Prut !!! cei ce vand in piata asta nu sunt toti de acolo !!! doamna cu pricina este sigur de prin zona !!! fii linistit !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde balanescuadrian » 11 Oct 2011, 19:35

janese scrie:.....

vii la targ in Buzau weekendul asta? ...

ps: matale ai asa ceva? :mrgreen: ..semneaza nepotul "turnatorul"
Fişiere ataşate
DSC03244.JPG
balanescuadrian

Mesajde jimm » 11 Oct 2011, 20:17

balanescuadrian scrie:
janese scrie:.....

vii la targ in Buzau weekendul asta? ...

ps: matale ai asa ceva? :mrgreen: ..semneaza nepotul "turnatorul"

Treaba serioasa Adriane! am zis ca'i o tata :lol: :lol:
jimm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE