almasel scrie: Oricum, atat Taktik-ul cat si Amitrazul sarbesc nu contin si Taufluvalinat, care se regaseste doar in Varachet forte si Mavrirol. Eu am adus completarea cu Taufluvalinat prin folosirea benzilor de Mavrirol, dar si acesta este foarte scump si caut o varianta mai ieftina.
Cred că e a 4-a oară când scriu: taufluvalint se găseşte în Mavrik 2 F, fostul Klartran rebrănduit cu un preţ pentru un litru între 210 şi 280 ron, iar la 100 ml în jur de 60 ron - în principiu este valabil 3 ani, practic am găsit foarte greu cu o durată de valabilitate de 2 ani şi 1/2 la 280 ron. Este produs de Makteshim Agan în Israel - la varachet se foloseşte aceeaşi substanţă.almasel scrie: Oricum, atat Taktik-ul cat si Amitrazul sarbesc nu contin si Taufluvalinat, care se regaseste doar in Varachet forte si Mavrirol.
Acum vreo 2 ani pe la tei a bătut gheaţa până la 600 metri de mine, după nimic. Până la urmă, cumpăraţi răsaduri din nou, timp mai este - bine că albinele şi salcâmul nu sunt afectate.dicu.ion57 scrie:TDI foarte curioasa treaba ,piatra a batut numai pe citiva km.Am fost la stupi,sa vad ce sa intimplat si acolo.
A plouat foarte putin,iar astazi albinele erau foarte active.
proapis13 scrie:almasel scrie: Oricum, atat Taktik-ul cat si Amitrazul sarbesc nu contin si Taufluvalinat, care se regaseste doar in Varachet forte si Mavrirol. Eu am adus completarea cu Taufluvalinat prin folosirea benzilor de Mavrirol, dar si acesta este foarte scump si caut o varianta mai ieftina.
Colegule,ai grija cu mixtura asta toxica si ucigasa,cind folosesti Amitraz NU folosesti concomitent si Taufluvalinatul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori