Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde arnautu valentin » 11 Oct 2011, 20:44

janese scrie:baaaa!!!!...tu lu frac-tu ii dai in cap????
ce zici ma de vaselina?????
stupar puturos!!!...,,muncesti o luna si stai unshpe!!!!las ca vine ea mama iarna!!!!
am surprize mari pentru tine!!!!vezi tu!!!vei rade de te vei prapadi!!!
ps ...semneaza...janese-stuparul cel vrednic!!!!!!!!

maaa....mierea ...albina o face pentru ea si neamul ei!! ...nu pentru dobre sau stupar!!!cand o-i veni pe la tine sa-mi dai si mie un borcanel d-ala mare de muraturi plin cu miere!!!..pentru copilashii mei!!!!da vezi ca nu am nici borcan!!!
locul mierii este in rame nu in butoaie!!!!puturosuleeee!!!!!!!!!!!!

zic si io bre ca de altceva nu am ce sa zic!ca vorba aia aproape tot ce stiu e din mintea lu matala![am zis aproape ca mai am si niste secrete si nu ti pot spune chiar tot] :lol: :lol: :lol:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde Adi Hodis » 11 Oct 2011, 21:02

janese scrie:
ves.lucian.zabrani scrie:Nea Janese este nasoala deocamdata !!! niciodata nu mi-a placut sa mint !!! am fost in piata si mai avea doar una . ieri am vorbit cu Adi Hodis si a zis ca vrea una !!! asta ce o luai azi este a lui !!!
problema este rezolvata insa este nevoie de putina rabdare !!! gagica ce le vinde are telefonul meu si mi-a promis ca imediat cum primeste ma suna !!!
te salut cu respect !!! doar putina rabdare !!!

tocmai cand mi-am pus sperantza...a zburat puiu cu atza!!!! am zis eu ca ,,hodishanu" imi poarta sambetele!!!!!

:shock:
Stai asa ca nu-i asa !!! ... abia acu´ am una pe tzeava ( am stat mult la coltz ... asaa, ca puiutzu´ al´ nevinovat ) ... zici ca dai mia de matci gratuit ... daaa´ tot matale ai zis ca " tot ce-i gratis, ajunge sa coste f. muuult ! " ... si sint convins ca aveai dreptate.
Mi-am zis, cum sa negociez eu cu nea Janese asta, " uns cu toate alifiile " sa-mi dea si mie neshte matcutze d´alea cu mitraliera-n c*r ( dovada sondoaiele :) ) si sa nu-i cad dator vandut. :?
Si iaca ocazia 8-) ... facem un troc ? ... dai 10 matcutze pentru ocalali ???.
Haida nene, ca cu ocalalii aia faci transvazare de 2 000 de matci. :)

PS
Veezi ? ... facu-i si o tzar´ di reclama ... involuntar.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde arnautu valentin » 11 Oct 2011, 21:04

bre nea jane ma m scapat la matale in pod aseara si ma gandeam ce o zice tata daca vede gauricele alea in pod?da pana la urma ptr ce le ai facut bre?capcane ptr viespi?
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 12 Oct 2011, 08:03

arnautu valentin scrie:bre nea jane ma m scapat la matale in pod aseara si ma gandeam ce o zice tata daca vede gauricele alea in pod?da pana la urma ptr ce le ai facut bre?capcane ptr viespi?

cand le dadeam...sa shtii ca si eu tot la asta ma gandeam!! :lol: ce ar fi zis ala batranu sa ma pun cu pikkamerul pe peretzii lui si sa-i fac ciur???...parca-l auzeai:aoleooooooo!!!mi-atzi distrus casaaaaaa!!!niste proshti!!!! :lol: :lol:
oricum...daca vine la mine si vede...tot asha o sa zica...ca doar il shtii....proshtii mei!!!!!

azi iau o juma de zi de concediu sa-i fac lu ala mic pasaport...si apoi ma pun iar cu pikkameru pe peretzi in pod....mai am de dat inca saishpe gauri la 34mm diametru...am spiral cu widia de 32...si apoi largesc cu o tzeava cu dintzi...batuta cu ciocanu...duminica cand am dat gauri...am scapat tzeava pe casa lu vecinu ca dau gauri din pod spre afara....itzi inchipui ce mutre a facut ala ca tzeava avea dintzi,si i-a spart tabla...a dracu tzeava tocmai in dintzi a cazut!!!....i-am zis ca-i schimb eu foaia aia...dar nu acu...sa termin gaurile de dat...ca daca o mai scap o data?????numai sa nu ploua lu vecinu in casa...ca iar face scandal!!!
deh...om amarat shi eu!!!!..nu am scurtat de la inceput tzevile...si cand le-a vazut vecinu toate scoase prin perete ca tunurile...m-a intrebat daca dau scurgerea la baie pe acolo..ca-i pica lui pe casa....pai ce bre???dadeam atatea scurgeri???nu ajungea doar o tzeava????stai sa vezi scandalu dracu atunci cand s-o caca astea pe rufele lui!!!!atunci sa te tzii!!!!
janese

Mesajde janese » 12 Oct 2011, 09:26

balanescuadrian scrie:
janese scrie:.....

vii la targ in Buzau weekendul asta? ...

ps: matale ai asa ceva? :mrgreen: ..semneaza nepotul "turnatorul"

ma nepoateeee.......turnator!!!...ma bucur ca ai intrat pe forum!!!itzi doresc sanatate!...vezi ca eu ...azi sunt..maine nu mai sunt....ai grija sa dai clasa la ,,contemporani"...itzi doresc sa ajungi ,,sa-i batzi la c*r "pe generatzia...,,pupe..arnautu valentin...florin pg...LAVRAM"..(stai ca pe asta il scrisesem cu litere mici si se supara!!!)...pe hoashca de gica nu l-am trecut...asta e din generatzia mea si-l iau o data cu mine!!!!...pe adycst...nu-l pun ca asta inca e in opici in apicultura...mai maraie si el acu....la clape!!
cand n-oi mai fi eu...ai grija...ologeste-l pe valter dar nu in careu ca asta e tzafnos...fereshte-te de apispuishoru...si zi-i mereu sanatate lu parasutistu ala apicultor din caracal!!!!ca mi-a placut de el!!!..ai grija si de v55 ala cu sosete albastre(dar asta nu e din generatzia mea???..dupa cum arata..e cu douajdeani mai tanar decat mine!!!)
pe ei nepoateee!!!!rupe-le guraaaa!!!bate-i la poponetz!!!!
janese

Mesajde janese » 12 Oct 2011, 09:35

Adi Hodis scrie:
janese scrie:
ves.lucian.zabrani scrie:Nea Janese este nasoala deocamdata !!! niciodata nu mi-a placut sa mint !!! am fost in piata si mai avea doar una . ieri am vorbit cu Adi Hodis si a zis ca vrea una !!! asta ce o luai azi este a lui !!!
problema este rezolvata insa este nevoie de putina rabdare !!! gagica ce le vinde are telefonul meu si mi-a promis ca imediat cum primeste ma suna !!!
te salut cu respect !!! doar putina rabdare !!!

tocmai cand mi-am pus sperantza...a zburat puiu cu atza!!!! am zis eu ca ,,hodishanu" imi poarta sambetele!!!!!

:shock:
Stai asa ca nu-i asa !!! ... abia acu´ am una pe tzeava ( am stat mult la coltz ... asaa, ca puiutzu´ al´ nevinovat ) ... zici ca dai mia de matci gratuit ... daaa´ tot matale ai zis ca " tot ce-i gratis, ajunge sa coste f. muuult ! " ... si sint convins ca aveai dreptate.
Mi-am zis, cum sa negociez eu cu nea Janese asta, " uns cu toate alifiile " sa-mi dea si mie neshte matcutze d´alea cu mitraliera-n c*r ( dovada sondoaiele :) ) si sa nu-i cad dator vandut. :?
Si iaca ocazia 8-) ... facem un troc ? ... dai 10 matcutze pentru ocalali ???.
Haida nene, ca cu ocalalii aia faci transvazare de 2 000 de matci. :)

PS
Veezi ? ... facu-i si o tzar´ di reclama ... involuntar.

maaa...voua astora care traitzi din albine va trebui altceva decat au restul stuparilor...va trebui o linie de albine,niste familii de albine care cu albina putzina sa adune maxim posibil....sa nu ierneze pe albina multa...si sa -si regleze ciclul biologic dupa cum vrea stuparul...nu dupa mersul vremii...ehhh...la treaba asta lucra nentu-janese...rabdare...mai vorbim
janese

Mesajde gica » 12 Oct 2011, 18:14

Minciurineeeeeeeee,esti pe drumul cel bun cu selectia.Da vezi ca esti cu directia pe invers.
Maaaaaaaaaaaaa,tu repeti greseala facuta in 1930.
Capiatule,nestuparule si habarnautule ce esti.Lasa-le dracu de esperente ca astea-s pentru altii.
Ce dracu vrei sa faci,umbli dupa albina cu 8 picioare?
Strainule de albine.
Semneaza Gica - pretenu albinelor,cel cu butoaiele pline si cu stupii doldora de albine. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde jimm » 12 Oct 2011, 21:21

Ce servici au unii! Au timp de butoneala, de gauri in pereti... buna treaba
jimm

Mesajde gica » 12 Oct 2011, 22:12

Jimm,crezi ca toti au gargauni la mansarda? :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde janese » 13 Oct 2011, 08:11

stuparule gicaaa......stuparule jim....poze...poze...poze din stupina aia doldora de albina...dar nu poze cu albina ridicata pe laturile de sus
janese

Mesajde adycnst » 13 Oct 2011, 15:50

nea' janese pentru ce dai bre gauri in pod?...cu atatea albine ai ramas?...aaaa cred ca matale bagi 3 albine intr-o gaurica pui capacel...sau teava este pe post de capacelsi ai 6 stupiori, vezi sa ai matci ca daca nu se bezmeticesc si alea 15 albine...daca nu ai te ajut eu!
aia cu iernatul stupilor in sufragerie ma dat pe spate!! eu nu vorbesc de matale care ti-ai pirdut stupisorii in lanul de FS ci de oamenii care au de la 25 de stupi in sus deci, apicutori cum sa bagi bre albinele in casa?!... :lol:
in timp ce matale bateai de zor la clape ieri adycnst facea ultimele aranjamente in stupina! :lol:
adycnst

Mesajde janese » 13 Oct 2011, 16:40

ba putza...daca pana maine nu pui macar o poza cu ceva din stupina ta...eu te dau dracu...maine...nu acu!!!te dau dracu!!!chit ca ma baneaza ashtia!!!nu mai spala la fasole si arata-mi ceva din viatza ta de apicultor!!!!...nu vreau tastatura...de adycst... apicultor :o
janese

Mesajde adycnst » 13 Oct 2011, 20:42

erau cateva pe aici pe undeva! :lol: nu am timp bre sa fac poze incep sa trudesc de dimineata si termin noaptea tarziu! :roll: dar as vrea sa vii sa-mi arati si mie cum sa pun folia imi este asa de lene sa ma apuc de podisoare. te las sa faci poze :roll:
Ultima oară modificat de adycnst pe 13 Oct 2011, 20:56, modificat 1 dată în total.
adycnst

Mesajde gica » 13 Oct 2011, 20:54

Mincurineeeeeeeeee,
tu mai ai asa ceva ma prin toate chibritelnitele tale luate la un loc ?
Fişiere ataşate
SAM_0464 (Large).JPG
gica

Mesajde jimm » 13 Oct 2011, 23:27

Mama cata' minja nea' Gica. Ce i-ai dat sa pape? Vreau si eu o matca de la matale in primavara se face?
jimm

Mesajde balanescuadrian » 14 Oct 2011, 00:32

nu par sa fie prinse in ghem!.. zic si eu
balanescuadrian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE