Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde janese » 01 Aug 2011, 15:55

rabdareeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ...poze ca ale mele...nu mai are nimeni...auzi....foto cu o rama cu miere.......mare branci!!!!!...pozele unicat...se fac greu!!!!mititeilor!!!!
am vazut ca incearca sa ma agatze si frate-miu....i-o trag eu shi lui!!!!!!.rabdareeee!!!!de patzit nu am patzit nimic!!!!rabdareeeee!!!! :D :D
janese

Mesajde Adi Hodis » 01 Aug 2011, 18:38

janese scrie:rabdareeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ...poze ca ale mele...nu mai are nimeni... rabdareeee!!!! ... rabdareeeee!!!!

Tipic closhtei aleia ... tot cu rabdarea si n-ai mai aratat-o ... da´ pina cand o sa faci matale pozele ... poftim aici:
Matale ai asa ceva ? :roll: ... ma refer la poza ca e facuta noaptea ( prin surprindere ), la stimulat albinele ... fara hranitor la asta, ca am uitat sa-i dau :oops: si n-am riscat sa scot rama ;) :P
Fişiere ataşate
01082011101 (Large).jpg
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MyBees » 01 Aug 2011, 23:47

janese scrie:rabdareeeee!!!!!!!!!!!!!!!! ...pozele unicat...se fac greu!!!!mititeilor!!!! ... !!!!rabdareeeee!!!! :D :D

Greu, greu... dar reusesti sa le faci in vreo trei ani, da? Ca ne-ai deschis topicul asta si apoi ai dat cu fuga... :)
Daca ai nevoie de vreo "camera obscura" sa le developezi, spune nu te jena. Ca te ajutam... :)
Spor!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde janese » 02 Aug 2011, 06:56

ma...poze am dar vreau sa va fierb!!!!
hodisanu...pune o poza pe toate topicurile...ca gica cu borcanu lui!!!!ce e interesant la poza lui hodish????o familie pozata noaptea cand toata albina e in cutie!!!!!mare branza....ar fi interesant daca ar arata toate cutiile cu albina si ar fi la fel toate....am mai zis...poze ce nu are nimeni in romanica!!...eu poze dastea vanez!!!!si poze dastea de care vorbesc ...nu le gaseshti pe shantzuri!!!!cand e mai cu ,,ifect" sa pui o poza interesanta???acu ?....sau la iarna cand clocitzi borcanelele cu miere???....implicareee!!!!

sau adicnst...are si el o rama capacita si se pozeaza cu ea!!!!ca pescaru ala care a prins si el un peste in toata viatza lui si a facut tablou cu el si l-a pus in perete in ,,sufrajerie" !!!
janese

Mesajde gica » 02 Aug 2011, 08:47

Puneti mai colegi orice poze vreti sa-si mai clateasca si hodorogu ochii.Ca amintirile de pe timpul cand umba cu Dacia 1100 au apus de 38 de ani.
Acum e suparat si pe frate-su ca-i mai da cate una dupa ceafa.De fapt i le intoarce.
Salut Adi,dai-le cu dobanda mare sa ma mai racoresc si eu. :lol: :lol:
gica

Mesajde Adi Hodis » 02 Aug 2011, 10:44

Inca nu am vazut pe aici poza de " nightclub " ( ati vazut ce frumos le-am surprins la sexitime ;) :P ) ... asa ca pot sa zic ... voi aveti asa ceva ma ??? :D

PS
Acu´ sa vad cum fac sa le conving sa se adune in celelalte lazi ... sper ca nu vrei sa le pozez in toate deodata ca se ratacesc noaptea ... eventual asa, cate o poza pe noapte, sa se poata aduna ziua in lada urmatoare ... ca trebuie sa pun tabla cu nightclub pe lada urmatoare ;) :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde janese » 02 Aug 2011, 13:11

una sa nu lesinatzi!!!
Fişiere ataşate
cusca 1.jpg
janese

Mesajde liviu1965 » 02 Aug 2011, 18:51

Imediat gasesc..... gata:

Propolis......
Fişiere ataşate
P1050043 (640 x 480).jpg
Ultima oară modificat de liviu1965 pe 03 Aug 2011, 08:30, modificat 1 dată în total.
liviu1965

Mesajde ovidiu_78 » 02 Aug 2011, 20:19

Nea Janese,frumoase bigudiurile alea,sunt productie proprie sau de la soacra??? :lol: :lol: :lol:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde liviu1965 » 02 Aug 2011, 21:31

Rasuflu usurat, nu te refereai la mine, ci la janese.
Merci
liviu1965

Mesajde gica » 03 Aug 2011, 09:09

ovidiu_78 scrie:Nea Janese,frumoase bigudiurile alea,sunt productie proprie sau de la soacra??? :lol: :lol: :lol:

De la soacra sunt,culmea este ca le pune el cu mana lui.
POze ce nu se egzista in Romania :lol: :lol:
gica

Mesajde victor s » 03 Aug 2011, 09:45

janese scrie:una sa nu lesinatzi!!!

o.k. nea janese...nu am lesinat, dar m-ai facut curios. nu am mai vazut asa ceva si la ce foloseste cusca aceea daca nu este inchisa total?
am vazut ca doar capacelul pe unde ar trebui sa iasa matca este liber. ce marca este aceea portbotca si ultima inrebare, da randament mai bun decat nicot-ul?
te salut si te mai astept cu poze...
Fişiere ataşate
P1020702.jpg
victor s

Mesajde janese » 03 Aug 2011, 12:15

ma...eu o data am zis cand cineva a postat un film cu marii crescatori de matci:
vedetzi ca ala care baga botca in roi si o palmeaza sa nu se vada bine,...are ceva bagat pe botca...voi atzi zis ca mi se pare...eu am tacut...am cautat in stg,in dreapta pana am ajuns de am vorbit cu Thiery Pascal crescatoru francez...si mi-a aratat ce foloseste si mi-a trimis 100 bucati...si apoi am facut si eu...stiti voi ,,experiente"..........si ce zice francezu...(si are dreptate ca anu asta am verificat)....o botca straina plantata in nucleu sau roi nu este acceptata cu placere de colonie...si daca nu-i place sau daca nu ai conditii de primire....albinele o rod prin lateral...niciodata pe la capacel!........asta e o armura care intra peste botca ta din poza si sa evite treaba asta!!!...mi-a zis francezu :ca ce ar face el daca ar lua la control rama cu rama sa caute potirase incepute si cu larva in mii de nuclei?!....anu asta am facut si eu...si are dreptate frantzuzu!!!!
janese

Mesajde janese » 03 Aug 2011, 12:30

liviu1965 scrie:Imediat gasesc..... gata:

Propolis......

vezi ma ca aia pe plasa e ceara
janese

Mesajde victor s » 03 Aug 2011, 12:42

[quote="janese"albinele o rod prin lateral...niciodata pe la capacel!.......[/quote]
m-am gandit ca la asa ceva este folositoare, dar am vrut sa fiu sigur ! de cum am vazut poza, am cautat si eu in stanga si-n dreapta, dar nu am gasit asa ceva !
si chiar sa nu se gaseasca si la noi ? ai vorbit cu nikolas? imposibil sa nu gaseasca prin cate tari umbla el !
sa traiesti nea janese !
victor s

Mesajde janese » 03 Aug 2011, 12:58

Ultima oară modificat de janese pe 03 Aug 2011, 13:28, modificat 1 dată în total.
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE