Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: filmulete cu si despre albine

Mesajde peterneamt » 23 Sep 2019, 13:40

Șoaptele albinelor: Argentina - În căutarea paradisului

Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4391
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: filmulete cu si despre albine

LINK-URI SPONSORIZATE

SPONSOR
 

Re: filmulete cu si despre albine

Mesajde peterneamt » 06 Oct 2019, 18:40

Este posibil ca o singură carte să fi făcut mai mult pentru salvarea albinelor decât toate discursurile politice. Când Johanna, în vârstă de 17 ani, a citit romanul de succes „Viața albinelor”, știa că vrea să facă ceva pentru ea și pentru albine. Împreună cu familia sa, s-a învățat pe apicultură și a învățat multe despre viața insectelor și despre ea însăși. „Am devenit mai calm, mă pot concentra mai bine, iar când mă ocup de albine, trebuie să ascund orice altceva”.

Și Johanna nu este singura care a fost uimită de dezbaterea albinelor. Cursurile de apicultură din Mecklenburg-Vorpommern sunt rezervate integral. În sat, în oraș, pe balcon, pe acoperișul garajului sunt noi clădiri de albine.

Dar râvna laicilor singuri nu va fi suficientă pentru a opri exodul de insecte. Deși o pășune de albine crește în grădina Johannei, câmpurile mari din spatele gardului ei încep să devină monoculturi, unde se folosesc îngrășăminte și spray-uri.

Apicultorul ecologic Mirko Lunau spune că apicultorii și-au dat seama în parte de mortalitatea albinelor. Mai ales când văd albinele mai ales ca furnizori de miere și limitează animalele în modul lor natural de viață.

Dar toți cei care doresc să salveze albinele au înțeles aparent un lucru: cei care se implică cu animalele învață nu numai despre albine, ci chiar mai multe despre oameni.

Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4391
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Anterior

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANIICine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori