Si totusi , tinand cont de vremea capricioasa cam cand se preconizeaza inflorirea salcamului 1 din sudul tarii in masiv
??? Calafat - Giurgiu .
ovidiu8403 scrie:Si totusi , tinand cont de vremea capricioasa cam cand se preconizeaza inflorirea salcamului 1 din sudul tarii in masiv
??? Calafat - Giurgiu .
a_costy scrie:ovidiu8403 scrie:Si totusi , tinand cont de vremea capricioasa cam cand se preconizeaza inflorirea salcamului 1 din sudul tarii in masiv
??? Calafat - Giurgiu .
A inceput sa infloreasca. Problema este vremea.
cristi_vidican scrie:Știu că întotdeauna voi citi un mesaj cu tentă negativă.
Privită negativ sau pozitiv, apicultura merge înainte.
teinegru64 scrie:cristi_vidican scrie:Știu că întotdeauna voi citi un mesaj cu tentă negativă.
Probabil...nu ai fost activ pe forum in perioada ...2005 -2010.Pe atunci fiecare ,,scuipa'' tot.Cu propriile cuvinte.Si culmea....majoritatea intelegeam ce vrea sa zica.A trebuit sa.. platim'' un pictor pentru a ne agratima.
Mircea_63 scrie:teinegru64 scrie:cristi_vidican scrie:Știu că întotdeauna voi citi un mesaj cu tentă negativă.
Probabil...nu ai fost activ pe forum in perioada ...2005 -2010.Pe atunci fiecare ,,scuipa'' tot.Cu propriile cuvinte.Si culmea....majoritatea intelegeam ce vrea sa zica.A trebuit sa.. platim'' un pictor pentru a ne agratima.
Recunoaste ca iti este dor de el.Mie mi-e dor! Fara el, uite ca nici vremea nu tine cu stuparii.
teinegru64 scrie:Sincer,.. nu imi este dor de el.Il respect ca om.Insa nu voi uita niciodata ca a ingropat acest forum.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori