badguy_goodguy scrie:...
Dar oricum, ce m-a bucurat... am din nou 10-15 rame cu puiet (si in cuib si in cat)![]()
deci ... nu au fost chiar asa de rele cele 5 zile cu salcam la mine.
Adi Hodis scrie:badguy_goodguy scrie:...
Dar oricum, ce m-a bucurat... am din nou 10-15 rame cu puiet (si in cuib si in cat)![]()
Ceee ??? 10-15 rame cu puiet![]()
-Auuu !!! ... ce ma doare spatele cum cazu-i cand ceti-i !![]()
Bad-ule, fi-i mai mai good mai si mai serios !.
Adi Hodis scrie:badguy_goodguy scrie:...
Ceee ??? 10-15 rame cu puiet![]()
-Auuu !!! ... ce ma doare spatele cum cazu-i cand ceti-i !![]()
Bad-ule, fi-i mai mai good mai si mai serios !.
badguy_goodguy scrie:In urma cu 5 minute am vazut cum dintr-un stup au iesit masiv albinele, sau facut "vartej-vartej" mi-au aratat spatele..., si au plecat
sa inteleg ca au roit pe bune? s-au dus in vazduh , nu s-au lipit de vreun pom in apropriere, chiar daca sunt intr-o livada.
pin scrie: ...
badguy_goodguy scrie:...
Adi Hodis scrie:Care cules ? ... nu vazu-si ca a zis ca a roit azi ?.
badguy_goodguy scrie:hahaha, hai ca pun poze cum era o familie ionainte de salcamok?
Aici este un stup pe 20 de rame. In etaj am lasat 5 rame goale, iar pe celalte 5 cu puiet le-am pus in ladita ca sa pot lucra mai usor in cuib.
Pozele sunt inainte de salcam iar astazi .... astazi a roitchiar daca avea cam 10-13 rame cu puiet ...oua si larve.
teinegru64 scrie:Azi , salcamul a fost la.... pamant.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori