claudia12 scrie:Domnule Eduard rotaru,m-am uitat astazi LA unele din filmele postate de d-voastra pt ca m-au intrigat Putin sporurile zilnice pe care le declarati pe site.Nu vreau sa zic ca nu sunteti un apicultor bun,dar lasati-o mai moale cu povestile pescararesti.anul acesta LA FS nu au fost sporuri zilnice mai mai de 2kg/zi, si asta la stupii f puternici, la ceii medii a fost 1kg/zi,nici un caz 4,2kg cum ati avut acum cateva zile.Nu sunt apicultor profesionist,dar am aproape 300familii. Vreau sa va felicit,pt ca am vazut cum ati reusit sa creati o "linie de material genetic" in 2 ani,mai buna decat cea de la institut.Pai cei ce acolo, si dl Ursu nu au albina pe care o aveti dvoastra,ca sa va citez din filmulete. Poate imi vindeti si mie niste Matci ca eu cu 15ani de experienta,si alti 30 ai tatalui Meu nu am reusit sa avem sporurile zilnice ale d-voastra.
paul scrie:Scuze, am uitat, daca va place tavaleala sa stiti ca duc !
claudia12 scrie:Nu comentez ce a zis dnul Paul.
claudia12 scrie:Azi la mine 600g,ca si ieri,37'C la umbra,albina intre orele 12si 18 nu prea a iesit la zbor.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori