Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Legea APICULTURII

Mesajde dan pescarul » 02 Noi 2019, 17:14

Da să facă ei o lege bună,să facă subvenții pentru toate familiile de albine,controlîndu-se existența acestora,starea de sănătate,deplasarea în pastoral,protecția față de factorii toxici sau dăunători,și separat subvenție pentru cercetare apicolă,selecție ar putea?
Don't stop learning
dan pescarul
 
Mesaje: 528
Membru din: 29 Ian 2017, 16:41

Re: Legea APICULTURII

LINK-URI SPONSORIZATE

SPONSOR
 

Re: Legea APICULTURII

Mesajde peterneamt » 02 Noi 2019, 20:36

dan pescarul scrie:Da să facă ei o lege bună,să facă subvenții pentru toate familiile de albine,controlîndu-se existența acestora,starea de sănătate,deplasarea în pastoral,protecția față de factorii toxici sau dăunători,și separat subvenție pentru cercetare apicolă,selecție ar putea?

Pe mine părinții m-au învățat că e bine să nu furi, să nu minți, să nu înșeli, și să fi politicos ,să fi respectos , SĂ-ȚI IUBEȘTI ȚARA ȘI NEAMUL...etc..... ori în România acces la bani au doar cei ce prezintă facturi false, hârtii false , diplome false .......PROȘTII S-AU ADUNAT ÎN PARTIDE ȘI DUC ȚARA SPRE DEZASTRU = FUNCȚIILE SUNT OCUPATE DE PROȘTI ȘI NU ORICE PROȘTI , CI PROȘTI CORUPȚI , IPOCRIȚI ,HULPAVI, MINCINOȘI, PUTUROȘI, TRĂDĂTORI ȘI MÂNDRII DE AVEREA FURATĂ ! :evil:

ps. ce făcură aștia de condusără țara din 89 încoace bun,și de ce-i credem capabili să facă o lege care să salveze albina ?! . În mod sigur vor impune o serie de amenzi astfel încât să fi vinovat și pasibil de amenda și pentru că deții albine și asta doar ca să încurajeze apicultura ! Că ei sunt latifundiari României și n-au nevoie nici de albine nici de cineva care să le spună cu ce să trateze culturile pe pământurile lor ! Păi nu ? :(
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4429
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Legea APICULTURII

Mesajde Shrek » 02 Noi 2019, 21:24

Citind discuțiile despre " ce se da" prin noua lege a apiculturii, mi-a venit în minte povestea cu coada la ...carne, de pe timpul lui ceasca. Atunci când umilul proletar se întoarce de la munca, văzând o coada la magazin, intreaba de afara: ce se da? La care un mucalit, aflat în magazin ii raspunde, ei se o ...p××a! Neauzind răspunsul, cel de afara se agita si striga: sa se dea doar câte o bucată, sa ajunga la toata lumea! Cam asta-i legea apiculturii!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 2443
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Legea APICULTURII

Mesajde Shrek » 02 Noi 2019, 21:25

Ups!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 2443
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Legea APICULTURII

Mesajde peterneamt » 02 Noi 2019, 22:01

Shrek scrie:Ups!

Intră unul grăbit în farmacie și văzând că-i coadă mare și ca să nu mai piardă timpul, strigă de la ușă : - Prezervative aveți ? Farmacista se uită supărată pe deasupra ochelarilor așezați într-o rână pe vârful nasului și duce degetul arătător la gură : -Sssssât
Flăcăul din ușă se ridică pe vârfuri și lungește gâtul să fie cât mai vizibil și zice : Aaa, păi nu pentru gură, pentru.....
ps. de multe ori ești înțeles greșit și nu e vina nimănui.... !
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4429
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Legea APICULTURII

Mesajde kiloz » 03 Noi 2019, 11:48

dan pescarul scrie:Evidențele pe linie de ascendență vor duce la o explozie de,, apicultori" dotați,doar formal,cu aparatură de inseminare artificială,deși ei habar nu au care-i matca și care-i albina lucrătoare.
Cum vor demonstra frauda,vor testa la INML ADN-ul părintilor si al urmașilor?
Acum să vezi învîrteli.
Nu mai rezist.Mă bag și eu la plimbatul hîrtiilor pe bani! Ferea PNA că vin!

La noi pe meleagurile astea calde, totul se evapora. Sa fie vorba de legi sau orice altceva,înclusiv banii.
La uniii si nu si la altii sunt reguli stricte pentru cresterea si reproducerea materialului biologic. Crescatorii au un statut aparte. Se controleaza între ei, au obligatia sa demonstreze ca intradevar produc din cea ce a fost selectat..
Sunt obligatorii determinarile,test laborator pentru fiicele matcilor de reproductie.
Cine nu respecta regurile automat este eliminat de pe listele reproducatorilor.
Noi suntem altii, mai destepti, mai smecheri, mai si mai. Cum sa te adaptezi la o munca cinstita , la sa fii corect , când poti baga bani în buzunar, fara munca , fara consecinte, fara raspundere.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz
 
Mesaje: 1570
Membru din: 23 Feb 2011, 15:08

Anterior

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANACine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: zip2006 şi 8 vizitatori