[/quote]
Am inteles pozitia Dumneavoastra inca de la prima postare, pe acest subiect, dar prin raspunsul anterior doar am vrut sa arat ca e nevoie de implicare mai mult sau mai putin avizata. Critica constructiva e excelenta, dar sa avem si rezultate. Eu nu am nicio datorie fata de apicultura sau persoane politice care legifereaza, dar vreau sa ajut atat cat ma pricep sa corectam din aceste hibe ale proastei legislatii apicole din tara asta. Insa, am mai spus, singur e greu sa car bolovanii la deal, la vale ii dau fara ajutor

Important e sa contribuim si cu o virgula, dar sa fie bine asezata, chiar daca suntem sau nu amatori sau profesionisti

Daca noi nu ne implicam, apoi de cei care fac legile in Parlament ce sa mai zic?

[/quote]
Consider foarte corectă aprecierea REFORMISTULUI că acum este momentul să iasă o lege bună şi pentru 3,14 şi pentru exploataţii.De aceea,mai fac o propunere pentru art.2
] Art.2. Activitatea în apicultură poate fi practicată de orice persoană fizică sau juridică,individual sau în asociaţii,asocierea fiind liberă,fără constrângeri sau îngrădiri(limitări). Statul român,prin autorităţile publice din domeniu,sprijină activitatea
de creştere a albinelor,a creşterii numărului şi producţiei familiilor de albine,a valorificării superioare a resurselor melifere,a produselor apicole şi a conservării biodiversităţii.
În acest mod,MADR şi ANZ va trebui să adapteze toată legislaţia anterioară Legii care contravine noilor reglementări.
Deşi sunt foarte multe de comentat referitor la sistemul unitar de numerotare a stupilor,existând deja o obligaţie şi evidenţă prin REGISTRUL AGRICOL,nu o fac,pentru a ne concentra strict pe modificarea legii.