cristian bh scrie:
Asa intelege romanul chestiunea asta cu fondurile europene,...care poate mai mult,...ia cat incape,..restul sa se descurce ei,..
ghitacusman scrie:lucky5strike scrie:Ca suma as zice ca este ok, analizam trendul asta in scadere.paul scrie:O rama de puiet, o regina, 20 de kile de zahar si iaca ... familia !
Familie = minim 8 de albina, 5 de puiet, 1 matca, 2-3 rame rezerve...
Sa nu exageram totusi.
exsta o definitie a unei astfel de familii in legislatia noastra, a Romaniei ???
Dragos2006 scrie:In Romania exista o asociatie care este actionar unic la multe SRL-uri si actionar majoritat la doua SA-uri . Pe o parte produc ce se deconteaza la PNA iar pe partea cealalta cumpara ce se deconteaza la PNA . Cica aia de la Bruxeles cam privesc mirati acest caz ! Cu alte cuvinte eu Stan Papusa am un SA care produce lazi , material biologic si alte alea iar prin spate am un SRL care cumpara tot ce produce SA , interesanta speta.
alin75 scrie:Eu produc o cutie cu 100 lei, care apoi mi-o vand tot mie cu 100 lei (deci "miscarea" cutiei este doar in acte), iar din 100 asta statul imi da si el x% (adica PROFITUL)
paul scrie:alin75 scrie:Eu produc o cutie cu 100 lei, care apoi mi-o vand tot mie cu 100 lei (deci "miscarea" cutiei este doar in acte), iar din 100 asta statul imi da si el x% (adica PROFITUL)
Ce spui tu e varianta ... light !
Conform normelor PNA un anumit procent din cutiile care au mers in pastoral se pot inlocui cu altele noi. Adica, reconditionezi niste cutii vechi, le tragi o vopsea sa para noi si faci rost de-o factura de la un atelier care are cod CAEN pentru producere de stupi si echipamente apicole (ii dai ceva celui care-ti da factura)si decontezi 93 lei/capita ! Suna ... cumva ?
Fa calculul la un 50 buc !
In aceeasi logica vezi si materialul biologic (roi, familii) !
Iese de-o maslina ...
alin75 scrie:paul scrie:alin75 scrie:Eu produc o cutie cu 100 lei, care apoi mi-o vand tot mie cu 100 lei (deci "miscarea" cutiei este doar in acte), iar din 100 asta statul imi da si el x% (adica PROFITUL)
Conform normelor PNA un anumit procent din cutiile care au mers in pastoral se pot inlocui cu altele noi. Adica, reconditionezi niste cutii vechi, le tragi o vopsea sa para noi si faci rost de-o factura de la un atelier care are cod CAEN pentru producere de stupi si echipamente apicole (ii dai ceva celui care-ti da factura)si decontezi 93 lei/capita ! Suna ... cumva ?
Iese de-o maslina ...
Acum incep sa inteleg de ce unii parca sunt din neam cu "Fat Frumos".
alin75 scrie:Acum incep sa inteleg de ce unii parca sunt din neam cu "Fat Frumos".
cristian bh scrie:.....parca vad pufnind in nas ,.....holdingul .la cifre din astea,.....50....????
paul scrie:Pentru noi o treaba ca asta ar insemna (ar fi insemnat in cazul meu) un sut in partea dorsala. Si cum orice sut in zona respectiva insemna un pas inainte ...
paul scrie:alin75 scrie:Eu produc o cutie cu 100 lei, care apoi mi-o vand tot mie cu 100 lei (deci "miscarea" cutiei este doar in acte), iar din 100 asta statul imi da si el x% (adica PROFITUL)
Iese de-o maslina ...
geangu scrie:paul scrie:alin75 scrie:Eu produc o cutie cu 100 lei, care apoi mi-o vand tot mie cu 100 lei (deci "miscarea" cutiei este doar in acte), iar din 100 asta statul imi da si el x% (adica PROFITUL)
Iese de-o maslina ...
Tu vorbesti din auzite, ca sa cumperi 50 de cutii trebuie sa ai in jur de 200 de familii la control plus cutiile vechi si sa nu crezi ca inspectorii sunt asa de prosti.Am prieteni care nu au mai aplicat datorita controlului la sange facut asupra cutiilor, inclusiv s-au masurat cotele pentru a le compara cu stasul.
Chestiat cu asociatiile nu am mai auzit-o, la cate asociatii ai fost si te-au refuzat?
cristian bh scrie:......parca vad pufnind in nas ,.....holdingul .la cifre din astea,.....50....????
alin75 scrie:Sa nu-mi spui ca "se accepta" factura doar de la ... "holding"!
paul scrie: faci rost de-o factura de la un atelier care are cod CAEN pentru producere de stupi si echipamente apicole (ii dai ceva celui care-ti da factura)si decontezi 93 lei/capita ! Suna ... cumva ?
geangu scrie:
Tu vorbesti din auzite, ca sa cumperi 50 de cutii trebuie sa ai in jur de 200 de familii la control plus cutiile vechi si sa nu crezi ca inspectorii sunt asa de prosti.Am prieteni care nu au mai aplicat datorita controlului la sange facut asupra cutiilor, inclusiv s-au masurat cotele pentru a le compara cu stasul.
Chestiat cu asociatiile nu am mai auzit-o, la cate asociatii ai fost si te-au refuzat?
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori