Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde ioanpuiu » 01 Feb 2013, 00:00

Aşa cum am scris ieri, sunt de acord cu principiul impozitării dacă vorbim de o impozitare raţională şi mai ales utilă.
Valul de noi impozite , nu este nici raţional şi nici util.

Actualii guvernanţi, la fel cu cei de dinaintea lor şi dealtfel cu toţi care s-au perindat la putere după '89 au dovedit două lucruri:
- foarte buni gospodari în gestionarea avutului propriilor persoane.
- incredibil sau inexplicabil de slabi gospodari ai banului public.
Au luat în primire o ţară cu bogăţia ("avuţia naţională") intactă şi cu datorii externe zero ,şi care acum este o ţară săracă cu oameni săraci, mai puţin ei, cei care au gospodărit-o şi care s-au îmbogăţit miraculos.

Noile impozite nu vor aduce o îmbunătăţire a nivelului de trai în ţară asta, iar destinaţia banilor estimaţi a se strînge, este de-a acoperi golurile pe care le-au produs tocmai aceia care acum vor alţi bani.
Pentru tot ce nu au reuşit să construiască, apelează tot la noi luînd nişte măsuri arbitrare şi experimentale deşi ştiam că există un principiu care interzice experienţele pe oameni (dacă nu cumva l-au abrogat prin OG)
Singura utilitate a acestor noi taxe este aceea de a acoperi incompetenţa guvernanţilor.
Eu nu doresc să sprijin aşa ceva.

Primele măsuri pe care trebuiau să le ia (pentru a fi eficienţi dar mai ales credibili) ar fi fost cele de eliminare a risipei.

Altfel, degeaba bagi făina într-un sac spart.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde so-ri-pan » 01 Feb 2013, 09:02

BotaPaul scrie:
Nu-mi doresc nimic alceva decat sa vad ca TINERII se implica.

Daca nu ai alceva de facut Luni, urcate in masina si vino pana la Ploiesti. In centru orasului, la "Casa Alba" va fi mitingul apicultorilor.
Este un test sa vedem capacitatea de mobilizare. Sunt tare curios sa vad cati renunta la "pijamale" sa participe la o actiune concreta.
Eu sunt unul din acei tineri care doresc sa se implice , doar in Ploiesti se fac mitinguri ?

Sper sa se tina de cuvant si cei care au promis ca "se misca" si prin alte judete. Pana una alta numai Craiova a comfirmat ca-l organizeaza in cursul saptamanii viitoare.
In ce priveste MURESUL... miscare de loc!!! Ia tu haturile. Mergi din "poarta in poarta" la batranei si tinerei si mobilizeaza-i. Sunt enorm de multi care nici nu au auzit de leptop, damite de stuparitul.

Eu mumai ieri am dat pe putin 150 de telefoane si am mers si la o sedinta de asociatie.

Vorba lui Gavrila: Daca nu avem "joc de glesne" imputim pijamalele in fata calculatorului DEGEABA.
so-ri-pan

Mesajde BotaPaul » 01 Feb 2013, 09:06

De Acord ,se va iesi in fata la primarie si aici daca nu se iau masuri in urma Protestului inscris care se va trimite ...
Ultima oară modificat de BotaPaul pe 01 Feb 2013, 12:00, modificat 1 dată în total.
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde letsoc » 01 Feb 2013, 09:43

StateF scrie::D
Super tare "StateF"!
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Mesajde Donbazil » 01 Feb 2013, 11:40

ioanpuiu scrie:Mesajul lui Donbazil e unul "de sprijin" şi se traduce cam aşa:
Încă-i bine ! iaca ... la alţii e mai rău.

:lol:

Sal'tare!
Nu cred ca-i bine sa fim marsavi!..... :evil:
Treaba-i serioasa si nu lasa loc la astfel de ciupeli. Ai ceva cu mine scrie-mi pe privat, nu f**e subiectul.....
Donbazil

Mesajde valter » 01 Feb 2013, 11:55

nicus scrie:Intrebarea mea este cum s au calculat cei 70 ron respectiv 98 ron ?????

Cu siguranta maxima au fost sprijiniti de ''ai nostri'' din bransa...si banui cine ar fi...da' nu vreau sa fac pacate.

Facui un calcul sumar la ce se da si ce se ia:
-in anul 2013 avem de cheltuit aproximativ 6 milioane de euro...mita de la EU si guvern sa ingrijim albinele, bani care nu se vor mai cheltui usor din varii conditiii...si se vor intoarce la ''surse'';
-impozitul la 1.200.000 familii de albine, pe cota minimala de 70 de lei pe familie, aduce bugetului statului aproximativ 3,5 milioane de euro( cu euro la 4,00 ron) sau aproximativ 4, 7 milioane euro la cota de impozitare de 98 ron /fam.

Drept pentru care, se ia cu dreapta si se da cu stanga ciunga.
Frecam o mie de hartii pentru a beneficia de ''vise'' si vine impozitul pentru a ne duce in ''lumea vizelor'' cu un KO de toata frumusetea.

ps. Cum ar putea justifica atata functionarime ''activitatea acerba, dedicata binelui natiei, UE fara hatii si carca aplecata a taranului''...nu ne mai umiliti dragi concetateni!!!!
valter

Mesajde filip » 01 Feb 2013, 12:12

http://www.agrointel.ro/4780/un-profeso ... atematica/
Trebuie ripostat dur la asemenea tampenii.
Profesorul URSU recunoaste ca in 2010 iau murit 6o fam.
In 2011 iventeaza lada minune,atentie ce venit da.
In 2012 nu prea mai are albine,datorita manualului de utilizare.El zice ca nu e el vinovat.
Dar cum se explica faptul ca in primavara din 3 fam faci 2 iar una ramane fara culegatoare.
Iar aceasta TAMPENIE e patentata la OSIM.
filip

Mesajde lefter » 01 Feb 2013, 12:36

cum pote fi oprit omul acesta , cei care sunt mai aproape de el ,,faceti ceva,,
lefter

Mesajde kiloz » 01 Feb 2013, 12:40

-
Profesorul URSU matematic a brevetat producerea aurului din nimica:

-costuri de circa 5.000 de lei (cheltuieli pentru achiziția stupilor Bio și a albinelor), la care se adaugă 500 de lei pentru documentare (cursurile video)cistigul garantat al profului,pe citi reuseste sa fraiereasca?
-Sa pune la vedere rezultatele sale din ultimii 10ani ,sa dovedeasca cu acte daca are !Nicaier in lume nu este acceptat asa ceva fara un studiu prealabil. Studiu facut si documentat in stricta conditii de control . O minte bolnava scapat de sub control poate sa produca epidemia secolului !
Ultima oară modificat de kiloz pe 01 Feb 2013, 12:51, modificat 1 dată în total.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde nicus » 01 Feb 2013, 12:47

Ce simplu manipuleaza televiziunea si ziarele..si peste noi se strecoara usor usurel,..IMPOZITAREA: pe albine, pe miere, pe polen, pe...TOT. Nu mai e mult.
Asta cand le produci, cand nu.. platesti pe familie, de deh..esti posesor!

Ma bucur ca mai sunt oameni ca Valter care pot vorbi ceea ce gandesc fata de noua apicultura. Din ce in ce mai putini....
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde valter » 01 Feb 2013, 12:48

lefter scrie:cum pote fi oprit omul acesta , cei care sunt mai aproape de el ,,faceti ceva,,

Nebunii au trecere in noua era capitalista...au audiat tampeniile lui(Ursu) senatori si deputati (extrem de pasionati de imagine), asociatii profesionale fara apicultori(da' cu membri devotati adunarilor).Noi suntem vinovati ca i-am acceptat ideile tampe , multiplicand excesiv postarile infantile ale acestui visator in stele verzi fara sa avem o minima reactie...zicem noi din bun simt(desi gresim , cu prea mult bun simt).Dragos 2006 a mirosit, de departe, destul de devreme aceasta mizerie nationala.Sa-i acordam o bila alba.

ps. Sunt nebun de munca, dar ma tratez.
Sunt prea putini cei care au timp, competenta si indrazneala sa opreasca astfel de ''nauci'', iar atunci cand o fac sar cativa ''bine intentionati'' si-i reduc la tacere.

Ce ma fu.e cei tare la icre este ca un astfel de mester a ajuns in biroul sefului ANARZ si l-a lins in c.c/r inaintea mea...eu intentionand sa-l trag de urechea dreapta pe stimabilul sef pentru degringolada crotalierii si bancul bun spus la Rm Sarat privind ''mulgerea albinei''.

Asta e tara in care traim . Unii fac bancuri bune pe munca noastra. Vezi pe profu', seful ANARZ, vezi noaua lege ''de la Sighisoara'', impozitarea gusii la albina/ fonduri europene pentru a justifica cateva functiuni din ministere...noi suntem vinovati(si nu trebui sa dam vina pe nimeni) pentru ca nu putem, nu vrem si nu suntem interesati sa scurtcircuitam aceste mizerii ce ni se intampla din ce in ce mai des.
Pacat. Da' mare pacat.
Ultima oară modificat de valter pe 01 Feb 2013, 13:37, modificat de 3 ori în total.
valter

Mesajde filip » 01 Feb 2013, 12:50

http://www.amosnews.ro/anaf-asteapta-su ... 2013-02-01
ANAF are o castana fierbinte in brate,vrea sa scape de ia legal.Putem sa ajutam?
filip

Mesajde Adi Hodis » 01 Feb 2013, 13:01

filip scrie:http://www.amosnews.ro/anaf-asteapta-sugestii-de-la-cetateni-pentru-modificarea-codului-fiscal-2013-02-01
ANAF are o castana fierbinte in brate,vrea sa scape de ia legal.Putem sa ajutam?

O fi castana fierbinte dar ne arde pe noi, pe toti cei ce ne incadram la impozitare, daca nu intervenim !
Asa ca nu e vorba sa ajutam ci sa ne ajutam. :idea:
Acum e momentul fratilor !.
Transmiteti link-ul tuturor cunoscutilor vizati de impozitare.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde kiloz » 01 Feb 2013, 13:10

Putem trimite atitea observatii sa nu aiba timp 5 ani de zile sa prelucreze.La lucru baieti! :twisted:
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Adi Hodis » 01 Feb 2013, 13:13

Am deschis un topic special acestei oportunitati,
viewtopic.php?f=28&t=3448
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ioanpuiu » 01 Feb 2013, 13:55

Donbazil scrie:Sal'tare!
Nu cred ca-i bine sa fim marsavi!..... :evil:
Treaba-i serioasa si nu lasa loc la astfel de ciupeli. Ai ceva cu mine scrie-mi pe privat, nu f**e subiectul.....

Este posibil să fi înţeles eu greşit informţia pe care aţi prezentat-o : http://www.informatia-zilei.ro/sm/econo ... -pe-venit/
impozit maxim.PNG

De aceea, vă rog să ne spuneţi ce legătură există între cele mai mari impozite practicate în diverse ţări, asupra unor venituri care nu au legătură nici măcar cu apicultura de acolo şi subiectul nostru unde vorbim despre impozitarea apiculturii de la noi, cu cel mai mic impozit (aşa cum a fost el prezentat de cei care l-au introdus)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA