oltenasu scrie:O INTREBARE :
Am accesat 141, sunt in anul 1, am primit in luna mai subventia de 1500 de euro. Ca si plan de afacere, am sa comercializez 200 de kg. de miere. Am urmatoarele documente: chitantier, facturier, registrul-jurnal de incasari si plati, registrul inventar. Mentionez ca nu mi-am inscris stupina la DSV. Am dus la ACA, cantitatea de 180 de kg de miere pana in prezent. Va rog sa imi spuneti daca este necesar sa emit chitanta si/sau factura sau doar faptul ca am fost trecut pe borderoul lor de achizitii este suficient pentru a demonstra ca urmez planul de afaceri. De asemenea, daca stupii ii confectionez in regie proprie, pot sa trec in jurnalul de incasari si plati, facturile pentru material lemnos.
Multumesc mult pentru sprijin.
dorindafi scrie:a-nceput nebunia la 141. usile care trebuesc deschise-
-apia , asociatzia de care apartzinetzi , registrul agricol de la primarie [ suprafatza de teren care este in planul de afaceri trebue trecuta pe pfa ] , medicul veterinar , carnetul de stupina
dorindafi scrie:a-nceput nebunia la 141. usile care trebuesc deschise-
-apia , asociatzia de care apartzinetzi , registrul agricol de la primarie [ suprafatza de teren care este in planul de afaceri trebue trecuta pe pfa ] , medicul veterinar , carnetul de stupina
CLAU scrie:nu m-ai are nimeni probleme cu primit bani?
Nu mai deschideti topicuri noi pe aceeasi tema!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori