Hunbee scrie:Cat despre verificatea fiecarui solicitatant... F bine. Macar o sa fie ajutor dat " pe bune".
Dar nu cred ca are apia( sau cine verifica) resurse sa o faca. Tre masini, inspectori, timp, etc.
kovacslg scrie:Controalele pe teren:
1)Cererile de solicitare a ajutorului depuse de apicultorii independenți sunt controlate la fața locului în procent de 100%.
2)Membri apicultori ai formelor asociative care au depus cerere unică de solicitare ajutor financiar la formele asociative vor fi controlați în procent de numai 6%.
Cu acest control diferentiat, nici 1% nu o sa depuna cererea direct.
tinumaftei scrie:kovacslg scrie:Controalele pe teren:
1)Cererile de solicitare a ajutorului depuse de apicultorii independenți sunt controlate la fața locului în procent de 100%.
2)Membri apicultori ai formelor asociative care au depus cerere unică de solicitare ajutor financiar la formele asociative vor fi controlați în procent de numai 6%.
Ce vrei să spui? Doar cine are ceva de ascuns va depune prin asociație. Si chiar daca controlul APIA este de prin sondaj limitat la 6%, să știi că DNA controlează 100%!!!!! Ăștia sunt bani europeni..
tinumaftei scrie:kovacslg scrie:Controalele pe teren:
Ce vrei să spui? Doar cine are ceva de ascuns va depune prin asociație. Si chiar daca controlul APIA este de prin sondaj limitat la 6%, să știi că DNA controlează 100%!!!!! Ăștia sunt bani europeni..
kovacslg scrie:tinumaftei scrie:kovacslg scrie:Controalele pe teren:
Am vrut sa spun ca acest control diferentiat a fost introdus pentru a descuraja apicultorii sa depuna cereri direct, nicidecum ca sustin un control ineficient.
Eu cred ca vor depune toti prin asociatii si din simplul motiv sa nu piarda o zi de munca.
kovacslg scrie:Faptul ca pna a fost derulat prin asociatii, a dus la o reprezentare deformata.
ACA a cerut ca sa fie posibil pt apicultori sa depuna cererile direct.
Autoritatile au fost de acord.
Cineva a cerut sa fie introdus acest control diferentiat pentru a descuraja apicultorii sa depuna cererile direct.
Am ajuns iar la inceput. Asta am vrut sa spun.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori