Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde alt stupar » 10 Feb 2013, 12:37

ralu scrie:Aveti idee daca se mai discuta despre impozitare si maine la Viata satului?

bag de seama ca da
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Jean Valjean » 10 Feb 2013, 12:42

chiar acum se vorbeste de apicultura
cica , vezi doamne, exista PNA-ul, care are o multime de avantaje.

Concluzia realizatorului a fost, prin zambetul afisat, ca apicultorul este cam ipocrit, sa spuna ca nu exista subventie.

PS. Femeia asta habar n-are despre ce vorbeste. Cica in cazul oilor s-au luat in calcul cheltuielile cu intretinerea, cu alte cuvinte, cu albinele nu se cheltuie asa mult cu intretinerea.

Bai frate, te doare capul sa vezi cum colcaie prostia in institutiile statului
Ultima oară modificat de Jean Valjean pe 10 Feb 2013, 12:49, modificat de 4 ori în total.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde jiji » 10 Feb 2013, 12:43

pe tvr , la intrebarea despre subventie si impozit au bagat placa cu pna
jiji

Mesajde jiji » 10 Feb 2013, 12:45

si respectiva zica ca oricine in permite 15 lei pt impozit cand ea a dat 15 lei pe borcanu de 400 g miere
jiji

Mesajde ralu » 10 Feb 2013, 12:51

In sfarsit am aflat cu cine s-au consultat domnii de la m.a.d.r. cand au calculat norma de venit.S-au consultat intre ei(dupa cum sustine si idioata invitata in emisiune ca doar si^^ printre angajatii m.a.d.r. exista apicultori^^).Multumim angajatilor m.a.d.r.!!!!
ralu

Mesajde so-ri-pan » 10 Feb 2013, 12:56

ralu scrie:In sfarsit am aflat cu cine s-au consultat domnii de la m.a.d.r. cand au calculat norma de venit.S-au consultat intre ei(dupa cum sustine si idioata invitata in emisiune ca doar si^^ printre angajatii m.a.d.r. exista apicultori^^).Multumim angajatilor m.a.d.r.!!!!

o C HEAMA eLENA TATOMIR!!
Cand va ziceam ca nu a consultat pe nimeni, poate nu credeati. A consultat pe tasu` si pe mitica frasu`.
so-ri-pan

Mesajde balasbebe » 10 Feb 2013, 12:59

Trebuia sa se consulte si cu cei din teritoriu. Ea traieste in buricul targului, dar uita ca noi traim mai departe de civilizatie. Pot sa-i spun doar atat: rusinica. Ala nu-i un raspuns de angajat la stat. Si un grajdar putea sa dea un raspuns mai inteligent.
balasbebe

Mesajde ralu » 10 Feb 2013, 12:59

Nu inteleg de ce nu invita domnii de la tvr si niste reprezentati ai apicultorilor sa le combata pe directoarele astea incompetente de la m.a.d.r.Doamna directoare,de ce cumperi miere din targ si nu de la colegii din m.a.d.r?Ca doar si printre ei sunt apicultori dupa cum sustii...sau nu au ce sa vanda?Bine ca te consulti cu ei cand ne impozitezi,dar mierea o cumperi de la noi!
ralu

Mesajde Jean Valjean » 10 Feb 2013, 13:05

Personal am trimis "mailul de mai jos pe adresa emisiunii, ceea ce va recomand sa faceti si voi

"Am cateva intrebari pentru invitata emisiunii:
- cum este posibil sa echivalezi Programul National Apicol cu subventia acordata pe suprafata de teren sau cap de animal? De ce nu explicati cum functioneaza aceast PNA si cati bani din acest PNA ajung la apicultor (ce opreste asociatia, ce este decontat, cat este decontat) - ca sa vada lumea ce bataie de joc este acest PNA
- cum este posibil sa luati in calcu pentru stabilirea normei de venit, in cazul oilor, costurile de intretinere iar la apicultura sa considerati ca acestea nu exista?
- care este calificarea dumneavoastra care va permite sa faceti evaluari exhaustive in orice ramura agricola?
Mentionez ca am doar 5 familii de albine, deci nu am nici un interes nici in PNA nici in impozit.
In ceea ce priveste realizatorul emisiunii, domnul Gabriel Gherghescu, am impresia ca si-a pierdut obiectivitatea si impartialitatea."
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde kiloz » 10 Feb 2013, 13:05

De ce nu spune cit la suta din stupari beneficiaza de pna?
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Bubu Trantoru' » 10 Feb 2013, 13:07

Se pare ca maine nu o sa rezolvam nimic cu astia de la minister.Pentru orice cerere a noastra au pregatit un raspuns care sa fie in favoarea lor.Vrei subventie ai PNA,vrei micsorare de norma iti spune ca esti nesimtit ca nu iti permiti sa dai un borcan de 400g per familie de albine,ba mai mult pe langa miere de la o fam de albine poti obtine si polen,venin,pastura,propolis(deci iti fac un bine si ar trebui sa le multumim).Astia habar nu au de capul lor. :x .De an calamitat nici nu s-a discutat,cica au in plan de la anu.Pana atunci tre sa ne rugam sa nu fie asta un an calamitat.Tara asta este condusa numai de genii. :x
Albina e satirică: înţeapă. Eu am umor: pişc.
Bubu Trantoru'

Mesajde sorinmob » 10 Feb 2013, 13:09

asta e tampita rau
vorbeste de subventii pe motorina-sau dus-
vorbeste de pna cati au luat asa ceva.analiza la miere cati?
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde jexy » 10 Feb 2013, 13:10

eu o sa incerc sa le dau ********* impozit si sigur o sa reusesc.

Alooo, bine ca nu injuri ca la usa colibei.
Atentie la expresii, da ?.
Considera asta un mic avertisment.

ps
edit by Adi Hodis.
jexy

Mesajde ralu » 10 Feb 2013, 13:17

^^Anul trecut ne-am confruntat cu totii cu un an secetos^^.Ne-am confruntat noi fermierii,nu dumneata doamna directoare...sau nu ti-a mers aerul conditionat din birou?Ce te-as mai lua la carat de stupi prin ploi si frig,la pus de turte iarna cu zapada pana la brau,si la extras de miere la 40 de grade sa vezi de n-ai zice atunci ca e prea mare norma de venit pe stup si prea ieftin borcanu ala de 15 lei pe care l-ai cumparat.
ralu

Mesajde valter » 10 Feb 2013, 13:38

Poate gresesc, si-mi cer scuze daca nu am dreptate, insa televiziunea nationala ''joaca '' la informatiile pe care le au si in majoritatea cazurilor cum li se dicteaza probabil politic.

Dupa ce Botanoiu a fost facut praf de presedintele primarilor din Romania, televiziunea o ia pe bucati(partinitor de partea MADR) cu parerile micimanilor(vezi pe Fetea la costum{iubitor de impozit}) fata in fata cu factorul decizional(MADR) dar in filmari diferite...sa nu subminam autoritatile statului ...''competente''.
Trei doamne...si toate virgine: televiziunea, aca si ministerul despre impozitare.

ps. De ce dracu' mai iubim noi albina?
valter

Mesajde filip » 10 Feb 2013, 13:40

Eu tot nu am inteles.Eu spre exemplu am 70 fam,merg si ii feclar la fisc.Pot ca persoana fizica sa-mi vand mierea :?:
filip

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA