filip scrie:Eu tot nu am inteles.Eu spre exemplu am 70 fam,merg si ii feclar la fisc.Pot ca persoana fizica sa-mi vand mierea
Jean Valjean scrie:Din cate am inteles eu, platesti pentru ce ai in plus fata de limita neimpozitabila.
Prin urmare, apicultorul cu 300 de stupi plateste pentru 250 de stupi impozit, imparititi astfel: la 200 se considera norma de venit de98 lei iar la restul de 50 se considera norma de venit 70 de lei.
Si impozitul este de fapt 21.5%, adica 16% impozit si 5.5% contributie la asigurarile de sanatate.
Daca am inteles gresit va rpg sa ma corectati.
cornelioandanciu scrie:gabidok scrie:de albine nici un cuvant, pe de alta parte toti recunosc ca fara allbine nici noi nu vom exista.
Daca albinele ar disparea, omenirea va mai exista doar patru ani.Asa a zis Einstein.Atunci , daca vom disparea, cine ii va mai alege pe imputitii astia?![]()
Fac aici propunerea sa ne constituim intr-un sindicat national apicol, care sa reprezinte interesele apicultorilordin toata tara.La inceput va fi un comitet interimar, apoi vom face alegeri , care vor fi facute apoi periodic.Si astfel ne vom reprezenta interesele, le vom spune boilor care impoziteaza apicultura unele probleme specifice, pe care nu le cunosc,Adi Hodis a atins niste probleme esentiale, anul acesta a fost seceta, nu am scos decat zece kilograme de miere, iar ca hrana de completare am bagat in albine 100 kg de zahar, cu taxele platite ca pentru alimente,nu l-a subventionat nimeni.Atunci boii au calculat ce norma de venit se face in astfel de situatii?
ralu scrie:In sfarsit am aflat cu cine s-au consultat domnii de la m.a.d.r. cand au calculat norma de venit.S-au consultat intre ei(dupa cum sustine si idioata invitata in emisiune ca doar si^^ printre angajatii m.a.d.r. exista apicultori^^).Multumim angajatilor m.a.d.r.!!!!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori