Poate maine ne trezim ca vom si sute... sute acolo
octav79 scrie:Domnilor, sper ca nu va veti supara daca voi folosi si ideile dumneavoastra exprimate aici pe forum in redactarea unui material suport ce vreau sa-l prezint maine la intalnirea cu reprezentantii MADR sau ministerului (Ca nu stiu exact cine va veni).
Poate maine ne trezim ca vom si sute... sute acoloce bine-ar fi
filip scrie:Tavi,ridicati si problema apicultorilor PERSOANE FIZICE,cand merg sa ridice CERTIFICATUL de PRODUCATOR sa poata vinde fara a avea CUI
balasbebe scrie:Pana in 25 mai avem timp sa facem miscari la familiile de albine.
filip scrie:Tavi,ridicati si problema apicultorilor PERSOANE FIZICE,cand merg sa ridice CERTIFICATUL de PRODUCATOR sa poata vinde fara a avea CUI
valy_cot scrie:Daca norma de venit ei au pus-o de 98 lei care reprezinta aprox 10 kg de miere care mi-ar ramane mie in buzunar. Eu as spune ca au gresit, norma(venitul) corecta a unei familii de albine ar fi 98 lei care imi raman mie(daca imi ramane)+1000 lei cel putin care prin polenizare raman comunitatii, deci ar trebui platita din banii comunitatii(contribuabililor a celor care platim impozit , " Impozitul reprezinta un izvor principal al formarii veniturilor bugetului de stat si al finantarii cheltuielilor publice - de unde ar trebui platita si polenizarea" ) adica din buget. Cum noi nu primim nimic de pe urma polenizarii deci platim indirect impozit mult, mult mai mare de 21 lei .
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori