filip scrie:florin_albinutza scrie:Numarul de familii la mine in localitate s-a dublat daca nu chiar triplat. Mai vin si altii la tei sau cultura de camp. Cum ar trebui reglementat? Nu ar fi corect ca unii sa ramana si ceilalti sa plece pe niste reglementari cand acum nu e nici- o problema.
Am sa fiu direct.
Ai obligatii privind Fondurile UE?
Daca ,Da ,te pot intelege trebuie sa ajungi la un anumit numar de fam albine.
Daca nu ,ramane calculul strict cel economic.Nu iti permiti mai multe fam de albine decat numarul care te tine pe profit.
filip scrie:@florin,
am sa-ti spun si eu o poveste cu talc:
Odata un patron spunea
-Doi ani merg in pierdere sub pretul de achizitie pana elimin toata concurenta,apoi raman singur si eu fac legea.
In apicultura pretul de achizitie e sub costul de productie al apicultorului.
Rezista cei care au o clientela formata si au si alte venituri.
Deci suntem inca multi care iubim albina si nu ne incolonam sa mergem pe drumul falimentului .
MIHAI BALS scrie:filip scrie:@florin,
Odata un patron spunea
-Doi ani merg in pierdere sub pretul de achizitie pana elimin toata concurenta,apoi raman singur si eu fac legea.
Deci suntem inca multi care iubim albina si nu ne incolonam sa mergem pe drumul falimentului .
filip scrie:MIHAI BALS scrie:filip scrie:@florin,
Odata un patron spunea
cum o iubesti?[/quote
Pentru mine albina a fost psiholog locul unde imi incarc bateriile.
Iti poti imagina cum e sa ramai fara un picior la 24 de ani,sa ai o fetita acasa care are 2 ani si sa trebuiasca sa ramani cu ea acasa neavand proteza sa pot umbla,sotia fiind plecata la serviciu.Am depasit toate obstacolele si prejudecatile.
Asa ca da frau si imagineazati si gandeste cum poate o albina munci pentru tine si de ce merita iubita!
filip scrie:Am 70 de stupi si nu am stat cu mana intinsa la nimeni,am muncit in mina in continuare si am pensie de limita de varsata.
da tu ce ai realizat in viata?
florin_albinutza scrie:Intrebarea mea ramane valabila. As dori raspunsuri obiective.
florin_albinutza scrie:Intrebarea mea ramane valabila. As dori raspunsuri obiective.
filip scrie:florin_albinutza scrie:Intrebarea mea ramane valabila. As dori raspunsuri obiective.
Nu sunt eu in masura sa dau raspunsuri eu doar atat pot spune :
Exista o nemultumire maxima din partea localnicilor ce se simi invadati si lipseste doar scanteia.
Dupa acel moment puntile reconcilierii nu mai exista.
Un om inpins cu spatele la zid nu are unde sa se mai retraga,o singura sansa are atacul.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori