Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

AVERTISMENT ! IMPORTANT !

Mesajde mircea » 01 Mar 2013, 03:52

Mesaj adresat anonimilor sau celor cu identitate cunoscuta , mai noi sau cu o mai mare vechime pe forum , care in nume propriu sau ca reprezentanti ascunsi ai unor asocieri cu o mai mare sau mai mica reprezentare nationala sau grupuri de interese, participa la subiectele legate de Legea Apiculturii, Impozitarea Apiculturii, PNA, etc.

Va solicitam sa cititi si sa va insusiti urmatoarele :

- Forumul Stuparitul NU reprezinta si NU este afiliat nici unei entitati comerciale, asociatii, institutii, etc.

- Forumul Stuparitul apartine apicultorilor romani, care prin calitatea de membrii si prin mesajele postate, participa la dezvoltarea lui.

In ultima vreme se poate observa ca la subiectele mai sus amintite (lege, impozitare, pna) apar tot felul de mesaje care aduc deservicii forumului, apicultorilor si apiculturii in general.

Este inadmisibil ca mesaje care pana acum ceva vreme se voiau a fi constructive, sa degenereze in tot felul de acuzatii, barfe, lovituri murdare, dezvaluiri "binevoitoare", lupte la baioneta, lovituri sub centura, etc.

Solicitam imperativ celor care se preteaza la asa ceva sa faca pasul inapoi, de buna voie.
Lasati apicultorii adevarati sa-si rezolve problemele, cum stiu ei mai bine .

In caz contrar, moderatorii vor sterge orice mesaj de reacredinta si vadit tendentios . Userii care vor posta aceste mesaje vor fi eliminati definitiv si fara preaviz.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
Avatar utilizator
mircea
Site Admin
 
Mesaje: 1450
Membru din: 17 Feb 2011, 17:33

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANACine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori