Spirco scrie:Da fermenteaza, si are doar gustul acru, iar mierea s-a amestecat destul de bine in borcan, deoarece a devenit destul de lichida. Deci m-ai poate fi consumata tinand cont ca fermenteaza? Ce este de facut? Cineva mi-a spus ca e buna de aruncat.
Daaaaa- o arunci si faci alta(cu catina recoltata dupa prima bruma
)...ASA : dupa ce ai obtinut sucul din ce catina ai se adauga pt fiecare kg de catina 0,5 kg miere de salcim...se agita bine,iar la ce rezulta adaugi un comprimat de aspirina(dizolvat in putina apa) la fiecare litru obtinut si se pastreaza fara probleme la frigider in peturi de1/2l...Se consuma zilnic 30-50 ml....Rez ff bune in depresii,tumori,cresterea imunitatii organismului cu adaos de tinct de proplis si tinct de echinaceea...si alteleeee !!!
Daca folositi catina intrega ...se pun2 parti catina+1 parte miere de salsim s-au amestec salcim+tei....se intoarce de3-4 ori borcanul(hopa mitica)intr-o saptamina apoi se pastreaza in beci -boxa- frigider....Se consuma in fiecare dimineata o lingurita -copii iar adultii o lingura...Se inghite cu coaja cu tot
In curind vin si cu o reteta pt doamne-LECITPOLNUC....si nu numai-SA-NA-TA-TEEEE
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!