Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI

Discutii despre folosirea tratamentelor naturiste in combaterea diferitelor boli , la oameni si albine
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde Alexandru.Chisinau » 15 Dec 2016, 12:52

Vă salut.
Am citit odată un articol despre mărturia unui cuplu ce nu puteau să aibă copii (la vârsta de aproximativ 38 ani) și după o lună de tratare cu produse apicole au rămas binecuvântați și așteptau un copil. Tratamentul l-au primit ambii. Dacă nu mă greșesc de trei ori pe zi luau câte o linguriță de amestec de lăptișor de matcă, polen, propolis, miere. Poate cineva cunoaște mai multă informație utilă, vă rog frumos să ne împărtășiți și nouă. Mă roagă insistent un cuplu să le dau linkul cu articolul citit sau ceva informație cu privire la tratarea sterilității dar eu nu mai știu unde am citit și nici nu am mai găsit articole cu mărturii concrete. Poate cineva are chiar și o mărturie cum a fost vindecat de sterilitate (în urma consumului produselor apicole) și ca urmare a fost binecuvântat cu un copil, vă rog să ne împărtășiți experiența voastră căci poate fi pentru alții de mare valoare experiența prin care ați trecut. Sunt încă mulți cei ce caută ajutor în întrebarea dată.

Vă mulțumesc frumos pentru ajutor.

Multă sănătate și multe binecuvântări de la Dumnezeu.


Cu apreciere,
Alexandru
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Avatar utilizator
Alexandru.Chisinau
 
Mesaje: 430
Membru din: 14 Feb 2012, 01:17
Localitate: Chisinau

Re: Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde un OM » 15 Dec 2016, 21:27

Intreaba pe Oroles.
Avatar utilizator
un OM
 
Mesaje: 1941
Membru din: 24 Feb 2011, 21:57
Localitate: Prundu-Giurgiu

Re: Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde proapis13 » 16 Dec 2016, 09:27

Ia legatura cu colegul Albinel,de curand este tatal unui minunat copil,pe care l-a avut
dupa o lunga perioada de timp,cred ca despre el este vorba... ;)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000191774618
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
Avatar utilizator
proapis13
 
Mesaje: 7329
Membru din: 24 Feb 2011, 17:20
Localitate: Drobeta Turnu-Severin

Re: Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde Alexandru.Chisinau » 23 Dec 2016, 17:32

Vă salut!

Mulțumesc colegilor de ajutor.
Mai jos postez articolul de pe Libertatea la care m-a îndrumat Albinel. Cu regret dar el nu poate posta pe forum. Din cauze ne cunoscute lui. I-am recomandat să-și facă un alt cont și să-l contacteze pe administrator cum am procedat și eu cand am avut probleme de așa ordin.

Preparatul minune a ajutat-o să devină mamă la 41 de ani
Preparatul minune i-a ajutat atunci când nu mai nutreau nici o speranță. După 11 ani în care au încercat din răsputeri să facă un copil, apicultorul Ștefan și soția sa, Constanța, și-au văzut visul cu ochii. Poate că nu tocmai la vârsta potrivită, dar cu siguranță datorită credinței și a încrederii pe care au avut-o într-un «leac» obținut din produse naturale.

Pasiune cea mare a lui Ștefan (Albinel) este apicultura. Iubește albinuțele și tot ceea ce produc ele. Acesta este și motivul pentru care, cu mulți ani în urmă, s-a hotărât să intre în rândurile apicultorilor. Ușor, ușor, lucrurile au început să prindă contur, iar afacerea să dea roade. Omul era super mulțumit de activitatea sa și îi însuflase oarecum pasiunea și soției. Dacă la începuturile relației lor, cei doi nu s-au gândit prea mult la un moștenitor, bărbatul având un băiețel din prima căsătorie, în urmă cu vreo 11 ani au decis că este timpul să-și mărească familia.

Și au încercat, un an, doi, trei, dar nu s-a întâmplat. Femeia a mers și a făcut investigații, iar doctorii i-au spus că este aptă din punct de vedere medical. Au mai încercat câțiva ani, dar tot nu s-a întâmplat nimic. Și uite așa au trecut 11 ani. Ștefan a ajuns la vârsta de 52 de ani, iar Constanța la 41. Se tot gândeau că poate nu le-a fost dat să aibă un copil, dar nu se împăcau deloc cu ideea.

La ultimul control medical, femeia a aflat că are multiple chisturi ovariene, destul de mari, și că din cauza acestora ar fi apărut problema infertilității. Vestea a întristat-o destul de tare, iar bărbatul ei și-a dat seama imediat că soția lui este ușor deprimată. Mai mult decât atât, acestuia îi era teamă ca nu cumva acele chisturi să fie cancerigene sau să declanșeze în vreun fel acestă boală. Atunci ia venit ideea să prepare un produs naturist care să o vindece pe Constanța și, de ce nu, poate să o și ajute să rămână însărcinată.

Și s-a pus pe treabă. A citit foarte mult despre efectele naturiste asupra organismului uman, iar apoi s-a apucat de treabă. ”I-am spus soției că o voi reactiva cu voia bunului Dumnezeu, iar ea mi-a zâmbit larg. Și m-am apucat de treabă. Am amestecat, după capul meu, cătină, ghimbir, hrean, 7 lămâi în coajă spălate și congelate, 50 ml tinctură propolis și miere. Le-am ras pe toate, le-am amestecat până la omogenizare și le-am lăsat 10 zile la macerat, undeva prin bucătărie. Apoi am început să mâncăm în fiecare zi din acest preparat. De trei ori pe zi câte o lingură. Și ea, dar și eu”, povestește apicultorul.

După aproximativ o lună și o săptămână , când borcanul s-a golit, minunea s-a produs. Rețeta făcătoare de minuni, așa cum au denumit-o cei doi soți, a ajutat-o pe Constanța să rămână însărcinată chiar «în perioada postmenstruală» după cum spune bărbatul ei.

Medicii au fost și ei uimiți de reușita celor doi. Unii dintre ei i-au învățat chiar să «breveteze» acest preparat minune, iar Ștefan se gândește foarte serios la acest aspect. Au trecut de atunci mai bine de nouă luni, iar în urmă cu 11 zile, Constanța a dat naștere unui băiețel frumos și sănătos, al cărui nume este Albert.

”Eu sunt convins că minunea a fost posibilă datorită acestui «leac». Am cunoștințe, printre care și cadre medicale, care deja îl folosesc tot în astfel de scopuri și nu pot decât să mă bucur nespus. Nu vreau să creadă lumea că fac vreo recomandare. Nu, nicidecum!… eu doar povestesc un fapt real din viața noastră”, a mai adăugat proaspătul tătic.

Ce trebuie să știm despre infertilitate
Specialiștii spun că un cuplu trebuie sa ceară ajutor atunci când nu există reușită după un an de încercări de a obține o sarcină pe cale naturală. Fac excepție femeile care au peste 35 de ani. Aceste ar fi bine să meargă la medic după 6 luni în care au încercat să obțină o sarcină pe cale naturală. Timpul lor este puțin mai limitat din cauza vârstei pentru că ovocitele nu mai au aceeași calitate după 35 de ani, iar sarcinile fie se obțin mai greu, fie pot exista probleme de anomalii genetice.

”Este bine ca respectivul cuplu să se adreseze unui specialist în infertilitate pentru că în felul acesta pot avea în timp mai rapid un diagnostic corect și un tratament adecvat problemei fiecărui cuplu”, spune dr. Andreas Vitoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente în infertilitate.

Principalele cauze ale infertilităţii în cuplu
– Cariera – femeile uită practic să facă un copil, preocupate mai mult de serviciu şi de a face bani, iar când se trezesc e adesea foarte târziu;
– Endometrioza – această afecţiune a endometrului este o altă cauză importantă a lipsei unei sarcini, dar şi pentru aceasta există metode de vindecare. Există semne de endometrioză precum durerile menstruale, dar şi o analiza, CA125 care e un marker tumoral pentru ovare, iar anumite valori ale acesteia o pot trăda;
– Înfundarea trompelor- în acest caz problema se rezolvă cel mai simplu, mai ales că această afecţiune a stat la baza apariţiei fertilizării;
– În cazul bărbaţilor, stresul este principalul factor nonmedical care, acumulat cu un consum constant de alcool sau de ţigări afectează fertilitatea. Iar această problemă nu se rezolvă uşor.

– Un alt motiv important al infertilităţii bărbaţilor este calitatea slabă a lichidului seminal, din cauza căreia nu se poate realiza fecundarea.
http://www.libertatea.ro/stiri/preparat ... ni-1655828
Fişiere ataşate
15713072_1547414055274972_1143403792_n.jpg
Bebelușul lui Albinel
15713072_1547414055274972_1143403792_n.jpg (13.1 KiB) Vizualizat de 3481 ori
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Avatar utilizator
Alexandru.Chisinau
 
Mesaje: 430
Membru din: 14 Feb 2012, 01:17
Localitate: Chisinau

Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde Alexandru.Chisinau » 19 Dec 2018, 00:18

Vă salut!
A mai apărut la cineva vreo mărturie nouă în ce privește tratarea sterilității cu produse apicole :?:

Multă sănătate!


Cu apreciere,
Alexandru
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Avatar utilizator
Alexandru.Chisinau
 
Mesaje: 430
Membru din: 14 Feb 2012, 01:17
Localitate: Chisinau

Re: Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde Shrek » 19 Dec 2018, 14:03

Da! Uite aici un extras dintr-o poveste....adevarata.
Un cuplu tânăr, doar pe jumătate ( de fapt ea avea " decat" jumatate din varsta lui), după ce au încercat ani la rând sa aibe un copil, după ce au epuizat toate optiunile medicale (si odata ce ele, economiile)de a rămâne însărcinată, au apelat si la medicina tradițională, mai exact la un guru care de fapt era vraci. Acesta, după ce le-a ascultat povestea, a căutat în cartea cărților, în taciunii stinsi în apă de la intalnituri si intr-o zi cu multă...ploaie i-a spus barbatului: mergi si apuca-te de....... albinarit ca asta-i singură șansă de a avea un copil!
Bărbatul a mers acasă, s-a mai împrumutat de la rude și prieteni si ă inceput o afacere cu albine! Iarna, repara la rame, primavara si vara mergea cu albinele in pastoral, în timp ce frumoasă sa soție se ocupa cu vandutul mierii. Vânzările de miere mergeau excelent , vara in campusul studențesc, iar mierea cu laptisor de....matca si ginko biloba se vindea excelent mai ales în rândul studenților aflati in sesiune si restante.
In al treilea an de cand se apucase de apicultura, lucrurile mergeau excelent, facand bani frumosi din aceasta indeletnicire, bărbatul află în sfârșit ca minunea se întâmplase. Soția era gravidă cu un băiețel, sănătos tun iar nașterea ă decurs fără probleme. De fapt cu o mică problemă. Băiatul semăna leit cu mama-sa la ochi , gura si barbie dar la piele era un pic cam ciocolatiu. Contrariat de acest aspect, bărbatul revoltat ă mers la guru sa-i ceara socoteală, pe motiv că nu ii convine culoarea copilului. Acesta, pe un ton calm ia explicat că poate a exagerat cu ...propolisul, dar daca înainte de a avea un copil era nefericit, tocmai pentru că nu îl avea, iar acum este la fel de nefericit ca il are , problema este la el! Poate are o reacție alergia la.....propolis!
Aceasta este o poveste! Nu încercați asa ceva acasă!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 2708
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Tratarea sterilității cu produse apicole

Mesajde jonny_it » 19 Dec 2018, 16:48

Shrek scrie:Da! Uite aici un extras dintr-o poveste....adevarata.
Un cuplu tânăr, doar pe jumătate ( de fapt ea avea " decat" jumatate din varsta lui), după ce au încercat ani la rând sa aibe un copil, după ce au epuizat toate optiunile medicale (si odata ce ele, economiile)de a rămâne însărcinată, au apelat si la medicina tradițională, mai exact la un guru care de fapt era vraci. Acesta, după ce le-a ascultat povestea, a căutat în cartea cărților, în taciunii stinsi în apă de la intalnituri si intr-o zi cu multă...ploaie i-a spus barbatului: mergi si apuca-te de....... albinarit ca asta-i singură șansă de a avea un copil!
Bărbatul a mers acasă, s-a mai împrumutat de la rude și prieteni si ă inceput o afacere cu albine! Iarna, repara la rame, primavara si vara mergea cu albinele in pastoral, în timp ce frumoasă sa soție se ocupa cu vandutul mierii. Vânzările de miere mergeau excelent , vara in campusul studențesc, iar mierea cu laptisor de....matca si ginko biloba se vindea excelent mai ales în rândul studenților aflati in sesiune si restante.
In al treilea an de cand se apucase de apicultura, lucrurile mergeau excelent, facand bani frumosi din aceasta indeletnicire, bărbatul află în sfârșit ca minunea se întâmplase. Soția era gravidă cu un băiețel, sănătos tun iar nașterea ă decurs fără probleme. De fapt cu o mică problemă. Băiatul semăna leit cu mama-sa la ochi , gura si barbie dar la piele era un pic cam ciocolatiu. Contrariat de acest aspect, bărbatul revoltat ă mers la guru sa-i ceara socoteală, pe motiv că nu ii convine culoarea copilului. Acesta, pe un ton calm ia explicat că poate a exagerat cu ...propolisul, dar daca înainte de a avea un copil era nefericit, tocmai pentru că nu îl avea, iar acum este la fel de nefericit ca il are , problema este la el! Poate are o reacție alergia la.....propolis!
Aceasta este o poveste! Nu încercați asa ceva acasă!


Pe tatal real il chema Ahmed(tatal din acte era in pastoral) si invata medicina in Romania :lol: :lol: :lol:
Avatar utilizator
jonny_it
 
Mesaje: 4646
Membru din: 23 Feb 2011, 16:21
Localitate: Piatra Neamt / Iasi / Vaslui / Oslo


Înapoi la TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARICine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori